چرا سكوت مي كنيد؟!
سمانه طاهريان-تهران: همين هفته با چشم هاي خودم در بزرگراه اشرفي اصفهاني، شاهد آتش گرفتن يك دستگاه خودرو پژو بودم، راننده مأيوسانه مي كوشيد با ريختن آب بر روي موتور، آتش را مهار كند اما اگر يك راننده تاكسي با كپسول آتش نشاني، به كمك او نيامده بود، در اين كار موفق نمي شد. اين آتش گرفتن خودروها براي دارندگان آنها به صورت يك كابوس درآمده است، چرا مطبوعات و از جمله روزنامه همشهري در اين مورد سكوت كرده اند؟
سخنگاه: با تشكر از اين خواننده ارجمند كه بخشي از وظايف رسانه هاي جمعي از جمله مطبوعات را در قبال يكي از دغدغه هاي شهروندان يادآور شده است، به اطلاع ايشان مي رسانيم كه مسئله مورد بحث، بارها در ستون با مردم منعكس شده است. در صفحه سخنگاه نيز چند نوبت و به قلم خوانندگان به اين مسئله پرداخته شده است. از جمله نامه اي تحت عنوان خدمات بعد از فروش واقعيت يا سراب كه در صفحه سخنگاه مورخ 30 شهريور ماه 85 درج شد. اشاره به همين مسايل دارد.
نامه هايم چاپ نشده است
علي محمد شهرستاني - مشهد: درباره عدم اجراي نظام هماهنگ حقوق كارمندان تا به حال 14 نامه به مطبوعات نوشته ام اما هيچ كدام چاپ نشده است.
سخنگاه: با تشكر از پيگيري شما، اين اولين نامه اي است كه در سال 85 از شما دريافت مي كنيم. در مورد طرح نظام هماهنگ پرداخت، هر روز و يا دست كم يك روز در ميان، پيام هاي تلفني خوانندگان در ستون با مردم درج مي شود و از ابتداي سال تاكنون، حداقل چهار بار به صورت نامه هاي كوتاه و بلند اين مسئله در صفحه سخنگاه منعكس شده است. اگر هدف بيان مسئله است كه انجام شده و مي شود. در انتظار نامه هاي جديد، شما هستيم.
بنويسيد كه...
شهرزاد غلامي - تهران: اغلب صاحبنظران مي گويند بيشترين ساخت و سازها و ويلاها و مجتمع هايي كه در ساحل درياي خزر ساخته شده و راه دسترسي مردم به دريا را - حتي براي تماشا و لذت بردن از اين موهبت الهي كه بايد متعلق به همه باشد - بسته است، متعلق به دستگاههاي دولتي مي باشد. چرا نمي نويسيد، دولت، براي برچيدن آن قسمت از موانع فيزيكي كه متعلق به سازمانهاي متعلق به بخش دولتي مي باشد پيشقدم شود، تا امكان برچيدن و محدود كردن تأسيسات بخش خصوصي هم فراهم شود و مردم مثل همه جاي دنيا، بتوانند در ساحل خزر حضور يابند و سياحت كنند. اين حق طبيعي مردم است.
سخنگاه: با سپاس از توجه شما، همين قدر كه شما يادآوري كرده ايد و ما هم آن را منعكس نموده ايم، كفايت مي كند، گو اينكه در ديگر صفحات همشهري، به ويژه صفحه زادبوم تاكنون مطالب تحليلي گوناگوني در همين زمينه چاپ شده است.
درباره تبريز هم بنويسيد
آقا يا خانم م - بذلي - تبريز: شهر تبريز هم آرام آرام، همان مشكلات شهر تهران را پيدا مي كند. ترافيك پيچيده، هواي آلوده و راه بندان در خيابان هاي مركزي شهر آشكار شده و بسياري از باغ ها و محله هاي قديمي تبريز كه هويت جالب و زيبايي داشتند تحت پوشش ساختمان هاي بلند اما بي هويت قرار مي گيرند. در حالي كه شهرداري بايد نقش ناظر و هماهنگ كننده را داشته باشد. از همشهري هم توقع دارم درباره مشكلات تبريز هم مطالبي را درج كند.
سخنگاه: به تازگي و در تابستان امسال گزارش مشروحي درباره مسايل شهري تبريز در قالب گفت وگو با شهردار اين شهر در همشهري درج شد. در عين حال اگر شما، ديدگاههاي انتقادي خودتان درباره مسايل شهر تبريز را به صورت مستند براي ما ارسال كنيد، به نام خودتان درج خواهيم كرد.
همچنين ويژه نامه هاي استاني همشهري (ويژه استان آذربايجان شرقي) همواره به مسايل اين استان از جمله شهر بزرگ و تاريخي تبريز توجه دارند و نيازها و مشكلات شهرها و خواسته هاي مردم، به طور منظم در اين ويژه نامه منعكس مي شود.