فيلسوف شيراز
درآمدي به نظام حكمت صدرايي، عبدالرسول عبوديت، انتشارات سمت و موسسه آموزشي پژوشي امام خميني، 1385، 4000 ص.
گروه انديشه: اين كتاب براي دانشجويان رشته فلسفه به عنوان كتاب مبنايي در حكمت متعاليه تدوين شده است. در فصل اول كتاب به احوال، شخصيت و موقعيت و آثار ملاصدرا اشاره شده است. در فصل دوم نيز موضوعات حكمت متعاليه مانند موقعيت فلسفه پيش از ظهور حكمت متعاليه، حكمت متعاليه، ويژگي هاي حكمت متعاليه، روش شناسي حكمت متعاليه، وجه تمايز نظام هاي مشائي و اشراقي و حكمت متعاليه بررسي شده است.
اصالت وجود و اعتباريت ماهيت، آيا كلي طبيعي موجود است؟، مشكل اتصاف ماهيت به وجود، مجعول بالذات، امكان وجودي يا امكان فقري، تقدم بالحقيقه از عناوين فصل سوم هستند.فصل چهارم اين كتاب به موضوع تشكيك در وجود پرداخته است. وجود رابط معلول، حركت، حركت جوهري نيز از عناوين موضوعات فصول ديگر اين كتاب هستند.
فيلسوف ورامين
ورامين و علامه قطب الدين رازي، مجتبي دماوندي، 2000 نسخه ، 146ص، 1385.
گروه انديشه: نويسنده در بخش نخست، كتاب، نام كهن ورامين را بررسي كرده و پس از مرور تاريخچه اي از گذشته منطقه ، امامزاده هاي ورامين و تعدادي از عالمان و شاعران و فقهيان و فيلسوفان وراميني معرفي مي شوند. در فصل آخر از بخش اول كه آشنايي با دانشمندان وراميني است چهل و پنج نفر معرفي شده اند كه بي ترديد اهل ورامين و شهرها و روستاهاي آن بوده اند و از معرفي كساني كه كمترين ترديدي در وراميني بودنشان وجود داشته پرهيز شده است. در بخش دوم كه موضوع اصلي كتاب نيز آن است به معرفي يكي از بزرگترين دانشمندان جهان اسلام در قرن هشتم پرداخته شده كه مولد و منشاء او ورامين بوده است:علامه قطب الدين محمد ابن محمد ابوجعفر رازي وراميني معروف به سلطان محققين از بزرگترين دانشمندان علوم عقلي در ميان حكماي اسلامي است . موضوع اصلي تاليفات قطب الدين ،منطق و فلسفه و كلام است ، اما در فقه نيز صاحب نظر است. در اين كتاب به اختصار به اوضاع سياسي اجتماعي و فرهنگي قرن هشتم پرداخته شده است. همچنين آثار علامه و شخصيت وي به تفصيل بررسي شده است.
فروپاشي
صهيونيسم ( نوزايي، استقرار، فروپاشي )احمد سروش نژاد / نشر ني،چاپ اول پاييز 1385 / 2800 تومان.
موضوعي به نام صهيونيسم هرچند كه به صورت كنوني، قدمتي حدود يك قرن دارد و جهان معاصر طي قرن بيستم درگير معضل و مشكلات آن بوده است، اما مي توان ريشه هاي قديمي تري براي آن برشمرد. بررسي نقش صهيونيسم و مولود قابل استحصاء آن يعني اسرائيل و شفاف ساختن آن، دو فايده عمده دارد: اول، اهل نظر و دست اندركاران و علاقه مندان را به حدود و ثغور توانمندي ها و قدرت معتقدان به اين انديشه و راهبرد آشنا مي كند؛ دوم، از بزرگ نمايي و اغراق برخي گفته ها و نوشته هايي كه درباره اين موضوع ارائه مي شود جلوگيري مي كند.در اين كتاب تلاش برآن بوده است كه نوزايي اين انديشه كه از ديرباز برخي از نظريه پردازان يهود مطرح كرده اند و رشد و چگونگي آن در قرن بيستم مورد بررسي قرار گيرد و توجه خواننده به اين موضوع جلب شود كه تفكيك صهيونيسم بين الملل از رژيمي كه در سرزمين فلسطين با قوه قاهره و از طريق اشغال، حاكميت خود را اعمال مي كند كاري غيرعلمي و برخلاف شواهد موجود است.
ضمن اينكه در اين كتاب نشان داده شده است كه در ميان معتقدان به اين جنبش كه عمدتا از ميان قومي موسوم به يهود هستند، همگوني و يكدستي وجود ندارد.