امروز در بيت المقدس انجام مي شود:
ديدار عباس و اولمرت
در حالي كه اسرائيلي ها مي گويند تمايلي به گسترش مذاكرات ندارند
عباس تاكيد دارد به دنبال بسط محتواي مذاكرات است
|
|
گروه بين الملل- محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطيني و ايهود الموت، نخست وزير رژيم صهيونيستي امروز براي دومين بار در 2 هفته گذشته با يكديگر ديدار و گفت وگو مي كنند.
به گزارش خبرگزاري رويترز ديدار امروز در حالي برگزار مي شود كه تل آويو طي روزهاي اخير نارضايتي خود را از پيوستن جنبش فتح به دولت وحدت ملي فلسطينيان كه قرار است از سوي اسماعيل هنيه، نخست وزير تشكيل شود به دفعات اعلام كرده است.
اولمرت با اين ادعا كه بايد از نيروهاي متعادل فلسطيني حمايت به عمل آورد روز گذشته تاكيد كرد مصمم به ادامه مذاكرات جاري با عباس است. او گفت: من تماس با ابومازن را قطع نخواهم كرد و به مذاكرات دوجانبه با وي ادامه خواهم داد. او در ادامه تاكيد كرد با توجه به پافشاري حماس بر خودداري از پذيرش شروط تعيين شده از سوي گروه چهارجانبه متشكل از ايالات متحده، روسيه، اتحاديه اروپا و سازمان ملل براي رفع حصر فلسطينيان اگرچه قادر به آغاز مذاكرات رسمي با دولت فلسطيني نيست اما گفت وگو بر سر آزادسازي دارايي هاي فلسطينيان را با ابومازن ادامه مي دهد.
در حالي كه اسرائيلي ها مي گويند تمايلي به گسترش مذاكرات ندارند عباس تاكيد دارد به دنبال بسط محتواي مذاكرات و گفت وگوي طرفين بر سر مسائلي چون توافقنامه نهايي صلح و ايجاد كشور فلسطين است.
ديدار عباس و اولمرت در حالي امروز انجام مي شود كه تلاش هاي فتح و حماس براي تشكيل دولت وحدت ملي تاكنون به نتيجه نرسيده و عباس روز جمعه با درخواست هنيه براي تمديد ضرب الاجل دو هفته اي براي معرفي اعضاي موافقت كرد.
نشست بروكسل
رهبران 27 كشور عضو اتحاديه اروپا كه از روز پنجشنبه براي حضور در نشست بروكسل، پايتخت بلژيك در اين كشور به سر مي بردند روز جمعه در بيانيه پاياني اين گردهمآيي از دولت خودگردان فلسطيني خواستند به شروط تعيين شده از سوي گروه چهار جانبه براي پايان محاصره فلسطينيان و از سرگيري اعطاي كمك هاي مالي و اقتصادي تن دهند.
در بيانيه اين نشست دوروزه تصريح شده اتحاديه اروپا آماده همكاري با دولت خودگردان فلسطيني منوط به محكوميت خشونت، به رسميت شناخته شدن اسرائيل و پايبندي دولت جديد به توافقنامه هاي دولت هاي پيشين فلسطيني با تل آويو است.
مضمون اين بيانيه گواه اين واقعيت بود كه اروپايي ها به رغم مشكلات فلسطينيان حاضر به تجديد نظر در موضع خود نبوده و تمايلي به همكاري با دولت منتخب جنبش حماس ندارند.
|