• پيام به جهان
در يكي از برنامه هاي اخير تلويزيون تحت كنترل دولت خودگردان فلسطيني ادعا شد اسرائيل بمب ها و مين هايي در قالب عروسك مي سازد و آنها را بر فراز مناطق فلسطيني رها مي سازد. براساس اين گزارش تلويزيوني بازي كودكان با اين عروسك هاي مرگبار موجبات مرگ چندين تن از آنها را فراهم آورده است.
اين برنامه كه عنوان «پيام به جهان» را بر خود داشت مصرانه از اين ادعا دفاع مي كند. مقامات كشور يهود به دفعات اين اتهامات را رد كرده اند.
• معامله با دشمن
يكي از سايت هاي اينترنتي آگهي فروش نوار ويدئويي شصت دقيقه اي را منتشر كرده كه ادعا دارد در آن گفت وگوهاي مقامات امنيتي، دفاعي، اعضاي كنگره و مقامات ارشد دولت كلينتون در مورد انتقال تكنولوژي تسليحات پيشرفته به چين به تصوير كشيده شده است. ادعا شده اين فيلم مستند مبين اقدامات غيرقانوني دولت كلينتون در ناديده انگاشتن قوانين فدرال و انتقال تكنولوژي پيشرفته نظامي به چين در برابر دريافت وجوه نقد قابل توجه بوده است.
در بخش پاياني آگهي مذكور آمده: «اين فيلم متضمن برداشت هاي اختصاصي و ويژه از تلاش هاي چارلي تراي به عنوان رابط بين دولت كلينتون و مقامات حزب كمونيست چين درست قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري ۱۹۹۲ آمريكا است.»
• عربستان سعودي و شكيبايي مذهبي
وزارت امور خارجه آمريكا روز پنج شنبه هفته گذشته با انتشار بيانيه اي ادعا كرد چين، ايران، عراق، كره شمالي، برمه و سودان كشورهايي هستند كه عملكردشان به دليل نقض آشكار آزادي هاي مذهبي موجب نگراني است. اين مطلب كه در سايت ورلدنت ديلي منتشر شده تاكيد مي كند نام عربستان سعودي به رغم سياست هاي سخت گيرانه مذهبي اش براي سومين سال متوالي از فهرست منتشره از سوي وزارت امور خارجه آمريكا حذف شده است.
جفري جيسون از سخنگويان وزارت امور خارجه ايالات متحده در اظهاراتي تاكيد كرد هر چند عملكرد عربستان سعودي در بسياري موارد به شرايط در نظر گرفته شده براي گنجاندن كشورها در فهرست مذكور نزديك است اما به دليل ثابت بودن وضعيت اين كشور در سه سال گذشته وزارت امور خارجه آمريكا از اشاره به اين كشور چشم پوشيده است.
ورلدنت ديلي با اشاره به ممنوعيت انجام مناسك مذهبي ساير اديان و حتي ساير مذاهب اسلامي در عربستان، حمله پليس سعودي به منازل افرادي كه به انجام مناسك مذهبي غيروهابي در منازلشان متهم مي شوند و ممنوعيت تغيير دين در قانون اساسي اين كشور، تصميم وزارت امور خارجه در حذف نام عربستان سعودي را غيرقابل قبول و مضحك توصيف كرده است. در خبر ورلدنت ديلي اتهاماتي كذب به ايران نسبت داده شده كه همخواني اي با عملكرد ايران در قبال معتقدان به ساير مذاهب و اديان ندارد.
• هلند تحت شريعت
در بين كشورهاي اروپايي، فرانسه بيشترين تعداد مسلمانان را در خود جاي داده است تا آنجا كه مسلمانان فرانسه اندك اندك مي روند به اقليتي قابل توجه در كنار مسيحيان تبديل شوند. علاوه بر مسلمانان، مهاجرت هاي قانوني و غيرقانوني و نرخ زاد و ولد بالاي خانواده هاي مسلمان از عوامل افزايش سريع تعداد مسلمانان در اين كشور بوده است. به رغم اينكه فرانسه بيشترين تعداد مسلمانان را در خود جاي داده است اما اين هلند است كه كانون اسلامگرايان اروپا تلقي مي شود.
مجله فرانت پيج با انتشار مقاله اي در آخرين شماره خود با اشاره به قتل پيم فورتوئين، از سياستمداران راستگراي افراطي هلند كه از فعالان گروه هاي همجنس باز هم بود با توجه به تلاش هاي فورتوئين براي جلوگيري از اشاعه نفوذ مسلمانان هلند در نهادهاي تصميم گيرنده اين كشور تلويحا گروه هاي مسلمان را به قتل او متهم مي كند. مقاله فرانت پيج با عنوان «اولين كشور اروپايي تحت شريعت» سعي دارد فعاليت مسلمانان در هلند را خطري براي امنيت اروپا توصيف كند. در ادامه اتهاماتي هم به مسلمانان ساير بخش هاي اروپا وارد آمده است.
• باز هم مهاجران مكزيكي
قاچاق اتباع مكزيك به ايالات متحده با انتشار خبري در مورد ورود مهاجران غيرقانوني مكزيكي براي انجام عمل پيوند اعضا به خاك آمريكا بار ديگر اين مسئله را در كانون توجه مردم آمريكا قرار داد. گفته مي شود در حال حاضر ۱۰ ميليون مهاجر غيرقانوني در خاك آمريكا اقامت دارند كه از اين ميان نود درصدشان از اتباع كشورهاي اسپانيولي زبان جنوب آمريكا هستند.
به رغم آنكه تعداد قابل توجهي از مهاجران غيرقانوني در سال ۲۰۰۱ توانستند براساس دستورالعمل صادره از سوي رئيس جمهور آمريكا با ارائه مدارك لازم و پرداخت جريمه اي در حدود دو هزار دلار اجازه اقامت در خاك آمريكا را دريافت كنند، سيل ورود مهاجران مانع از كم شدن تعداد آنها در خاك آمريكاست. عزيمت غيرقانوني اتباع مكزيك و ساير كشورهاي اسپانيولي زبان قاره آمريكا به ايالات متحده براي انجام عمل جراحي پيوند اعضا آن هم در حالي كه تعداد قابل توجهي از اتباع آمريكايي در نوبت دريافت عضو هستند، هفته گذشته در مطبوعات آمريكا سروصداي زيادي به پا كرد.