با سخنان وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي
نخستين خبرگزاري «ميراث فرهنگي» كشور آغاز به كار كرد
گروه علمي فرهنگي: نخستين خبرگزاري ميراث فرهنگي كشور صبح ديروز طي مراسمي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از اصحاب فرهنگ و انديشه در محل مجموعه فرهنگي سعدآباد آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار ما در اين مراسم احمد مسجدجامعي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي طي سخناني توجه به ميراث فرهنگي را عامل مهمي براي شكل دهي و تقويت هويت جامعه ايراني دانست و گفت: در سايه تلاش و عزم ملي، تنوير افكار عمومي و شناخت ميراث فرهنگي هويت تاريخي، ملي و منطقه اي ايران قابليت تبديل شدن به ميراث و تمدن بين المللي را دارد و بي شك اطلاع رساني در اين حوزه، نقش مهم و خاصي را ايفا مي كند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ميراث فرهنگي را پديده اي زنده و زندگي بخش توصيف كرد و اظهار داشت:
اين پديده آينده را مي سازد و به همين دليل عامل سازنده يك هويت محسوب مي شود.
وي افزود: هيچ نظام سياسي در دنيا وجود ندارد كه نسبت به ميراث فرهنگي خود بي اعتنا باشد اما در عين حال بتواند رضايت و اعتماد افكار عمومي را جلب كند.
وي در ادامه سخنان خود با تأكيد بر اين كه معرفي ميراث شهرهاي ايران از جايگاه ويژه اي برخوردار است گفت: خوشبختانه در جلسات اخير دولت، منطقه قديمي تهران تعريف شد و در محدوده حفاظت شده قرار گرفت كه اميدواريم هرچه زودتر شاهد شكل گيري اين مجموعه باشيم.
براساس اين گزارش در مراسم افتتاحيه خبرگزاري «ميراث فرهنگي» (وابسته به انجمن خبرنگاران حامي ميراث فرهنگي)، همچنين محمد بهشتي رئيس سازمان ميراث فرهنگي كشور نيز طي سخناني، با اشاره به راه اندازي خبرگزاري ميراث فرهنگي به عنوان يك اقدام اساسي در راه اطلاع رساني بهينه ميراث فرهنگي گفت: امروز شاهد بلوغ اطلاع رساني و
آگاهي بخشي و متشكل شدن كساني هستيم كه در قالب تشكل هاي غيردولتي علاقه مند، توجه مناسبي به ميراث فرهنگي دارند.
بهشتي در همين حال گفت: هدف اصلي سازمان ميراث فرهنگي در سومين برنامه توسعه كشور، تغيير و اصلاح ديدگاه هاي موجود در مورد ميراث فرهنگي كشور بود و براي دست يافتن به اين هدف، فعاليت هاي سازمان در دو زمينه عمده متمركز شد كه اولين بخش، اطلاع رساني و آگاهي بخشي عمومي درباره ميراث فرهنگي و بخش ديگر به متشكل كردن اشخاص و سازمان هاي غيردولتي فعال در اين عرصه اختصاص پيدا كرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي كشور تأكيد كرد: هر اندازه آگاهي رساني به جامعه در مورد ميراث فرهنگي دقيق تر، عميق تر و جامع تر انجام شود ناخودآگاه فرهنگي جامعه كه بزرگترين ثروت محسوب مي شود به خودآگاه فرهنگي تبديل خواهد شد و
آگاهي بخشي مي تواند ثروت هايمان را به عامل سعادت مندي تبديل كند. گفتني است، در پايان اين مراسم به دو تن از فيلمسازان جوان كشورمان جوايزي اهدا شد و از خدمات آنان در حوزه ميراث فرهنگي تقدير شد.
|