هفته نامه مجاهد ارگان حزب جمعيت اسلامي افغانستان از مذاكرات يك هيات حزب اسلامي افغانستان به رهبري گلبدين حكمتيار با نمايندگان دولت انتقالي اين كشور در كابل خبر داد.
به گزارش ايرنا اين نشريه ديروز نوشت: هيات
بلند پايه اي از سوي حكمتيار كه عليه دولت اعلام جهاد كرده است، در حال گفت و گو با مقام هاي رياست دولت انتقالي افغانستان است.
به نوشته اين منبع، هيات مذكور شامل دو تن از افراد سرشناس حزب اسلامي و از نزديكان مولوي سرفراز خطيب مسجد اردوگاه «شمشتو» پيشاور و خالد فاروقي فرمانده نظامي حزب اسلامي در دوران جهاد است.
«مجاهد» با اعلام بي خبري نسبت به موضوع هاي مورد گفت و گو افزوده است: آنچه كه مسلم است، اين كه سفر اين هيات تناقض گويي هر دو طرف را آشكار ساخته است.
اين نشريه مي نويسد: حكمتيار با دولتي كه عليه آن اعلام جهاد كرده است و دولت با كسي كه او را تروريست مي خواند، در حال مذاكره و گفت و گو است.
خبر اين مذاكرات در حالي افشا شده است كه قبل از اين نيز برخي محافل سياسي و مطبوعاتي از مذاكرات پنهان نمايندگان حامد كرزاي با گروه طالبان خبر داده بودند.
بازداشت دو مقام پليس ايتاليا به اتهام همكاري با مافيا
دو مقام پليس نظامي و اقتصادي ايتاليا به اتهام همكاري با مافيا در جنوب اين كشور بازداشت شدند.
به گزارش ايرنا دادستاني پالرمو مركز استان سيسيل، جوزيه چورو شاغل در بخش ضد مافياي پليس اقتصادي و جورجو ريولو متخصص رايانه و لوازم ريز جاسوسي،
دو مارشال بازداشت شده هستند.
بنا بر اين گزارش، اين افراد، نتايج تحقيق هاي انجام شده از سوي قضات ضدمافيا را به آگاهي اعضاي مافيا و همچنين برخي سياستمداران نزديك به اين گروه تبهكاري مي رساندند.
بازداشت اين افراد كه مسئوليت ضد مافيايي بر عهده داشتند سبب حيرت زيادي در ايتاليا شده است.
يكي از سرمايه داران منطقه جنوب ايتاليا كه بازداشت شده با ايجاد يك شبكه ارتباطي، اطلاعات دريافتي از اين دو متهم را به مافيا منتقل مي كرده است.
حدود ۶۰ سال قبل با يكپارچه شدن باندهاي كوچك تبهكاري در ايتاليا، شبكه بزرگ مافيايي در اين كشور با انتخاب جزيره جنوبي سيسيل به عنوان پايگاه خود، آغاز
به كار كرد.
خانواده هاي مافيايي كه با هدايت پدرخوانده (رييس كل مافيا) در مناطق مختلف ايتاليا فعاليت مي كردند به تدريج به يك باند بزرگ تبهكاري بين المللي تبديل شدند.
زد و خورد در جلسه
بررسي لايحه ضدتروريسم
جلسه بررسي لايحه مبارزه با تروريسم كلمبيا به فحاشي نمايندگان پارلمان اين كشور به يكديگر و زد و خورد آنان انجاميد.
به گزارش راديو ملي كلمبيا اين جلسه پارلمان چهارشنبه شب تشكيل شده بود تا لايحه پيشنهادي دولت اين كشور با عنوان تقويت مبارزه با تروريسم را مورد بررسي قرار دهد.
نمايندگان گروه هاي مخالف دولت هنگام راي گيري درباره اين لايحه از صحن پارلمان بيرون رفتند تا تعداد افراد حاضر از ميزان قانوني براي راي گيري كمتر باشد.
با اين حال آلونسو آكوستا رييس پارلمان، جلسه مزبور را ادامه داد تا نمايندگان مخالف را به پارلمان بازگرداند.
اين اقدام آكوستا با اعتراض رهبران گروه هاي مخالف رو به رو شد و فحاشي بين نمايندگان جناح هاي مختلف
بالا گرفت و تعدادي از آنان با ضربات مشت به جان يكديگر افتادند.
انفجار بمب در روسيه
بر اثر انفجار بمبي كه در ساعات اوليه ديروز در جمهوري باشقيزستان روي داد دو نفر كشته و سه تن ديگر مجروح شدند.
به گزارش ايرنا از مسكو بمب كنترل شده از راه دور در يك خوردو لادا كار گذاشته شده بود كه هنگام عبور دو خودرو از نزديكي آن در خيابان چرنياشفسكي شهر اوفا مركز باشيقيزستان منفجر شد.
اين انفجار مرگ دو سرنشين يكي از خودروهاي مذكور و همچنين مجروح شدن سه سرنشين خود روي ديگر را به همراه داشت.
ترديد آمريكايي ها در مورد جنگ عراق
نظرسنجي جديدي كه نتايج آن روز چهارشنبه منتشر شد نشان مي دهد كه بيشتر آمريكاييان، جنگ با عراق را مهم ترين مرحله در جنگ با تروريسم نمي بينند.
به گزارش ايرنا، برطبق اين نظرسنجي كه توسط شبكه
اي بي سي و روزنامه واشنگتن پست انجام شده، از هر هفت آمريكايي فقط يك نفر با بوش (مبني بر اين كه جنگ عراق مهم ترين مرحله در مبارزه با تروريسم است) اتفاق نظر دارد.قبل از حمله به عراق بوش و دستيارانش براي
جلب حمايت مردم آمريكا به خاطر جنگ با عراق بارها
اظهار مي داشتند كه جنگ با عراق جبهه مقدم مبارزه با تروريسم است و بوش در تازه ترين سخنراني خود تاكيد كرد كه آمريكا در جبهه هاي مختلف با تروريسم در حال جنگ است و عراق جبهه مقدم اين جنگ محسوب مي شود.
در نظرسنجي مزبور هرچند كه ۶۱ درصد از افرادي كه مورد سؤال قرار گرفتند اظهار داشتند كه عراق بخشي از جنگ با تروريسم محسوب مي شود اما فقط ۱۴ درصد آن را مهم ترين بخش از جنگ آمريكا با تروريسم مي دانند.
تركيه ناكام ماند
با اعلام كميسيون اروپا مبني بر اين كه برنامه اصلاحاتي تركيه مطابق با انتظارات اتحاديه اروپا نبوده است، تلاش تركيه براي پيوستن به اتحاديه اروپا بار ديگر ناكام ماند.
گونتر ورهوگن مسئول امور توسعه اتحاديه اروپا در نشست پارلمان اروپا در بروكسل گفت: كيفيت اصلاحات صورت گرفته در تركيه قابل ملاحظه بوده است اما هنوز موارد زيادي وجود دارد كه مطابق با استانداردها و شرايط ما نيست.
وي هشدار داد: عدم موفقيت در حل و فصل مسئله قبرس مي تواند مانعي در مسير پيوستن تركيه به اتحاديه اروپا باشد.به گزارش ايرنا از بروكسل، ورهوگن گفت كه هنوز تاريخي براي آغاز مذاكره با تركيه در مورد پيوستن اين كشور به اتحاديه اروپا تعيين نشده است.
درگيري نيروهاي امنيتي عربستان
با گروه هاي ضدحكومتي
به گزارش خبرگزاري رسمي عربستان سپا، در درگيري صبح پنجشنبه نيروهاي امنيتي اين كشور با گروه هاي تروريستي در رياض يك نفر كشته و هشت نفر زخمي شدند.
سپا به نقل از يك مقام مسئول در وزارت كشور عربستان گزارش داد: ماموران امنيتي اين كشور مقارن ساعت چهار بامداد پنجشنبه هنگام گشتزني در
محله السويدي در جنوب رياض به خانه اي مظنون شده و هنگام بازرسي از اين خانه با ساكنان آن درگير شدند.
به گزارش ايرنا از رياض، اين مقام مسئول كه نامش ذكر نشده است، افزود: در درگيري مسلحانه بين نيروهاي امنيتي و گروه هاي تروريستي يك تن از عوامل خرابكار كشته و هشت تن از نيروهاي امنيتي عربستان زخمي شدند.ديروز همچنين ساعاتي پس از مخابره اين خبر، منابع امنيتي عربستان اعلام كردند كه دو تروريست در شهر مكه خود را منفجر كردند.
اين منابع در گفت وگو با خبرگزاري فرانسه
اظهار داشتند: تروريست ها در حالي كه از سوي نيروهاي امنيتي عربستان تحت تعقيب بودند، دست به اين اقدام زدند.