نامه هاي خط خطي
عرفان نظر آهاري/ ناشر: مؤسسه انتشارات صابرين/ چاپ اول، ۸۲/ شمارگان: ۴۰۰۰ نسخه/ قيمت: ۱۰۰۰ تومان
نامه هاي خط خطي، مجموعه اي روان و دلنشين است كه «عرفان نظري آهاري» با استفاده از آيات كتاب آسماني، قرآن ، خطاب به پروردگار جهان نوشته است.
نظر آهاري در مقدمه كتاب مي گويد، اين دفتر فقط يك جور بهانه است. بهانه رد شدن و قد كشيدن اين دفتر، اين دفتر خط خطي- نه قاعده اي دارد و نه نظمي. تنها قاعده اش نوشتن براي اوست. با ۵۲ هفته كه در هر هفته اش، تو سؤالي داري و در هر روزش مسأله اي.
در اين مجموعه مؤلف، ابتدا ترجمه يك آيه از قرآن كريم را آورده است و سپس مرتبط با آن آيه، با خدا درددل كرده است. در انتهاي متن نيز يك صفحه، خالي گذاشته شده است تا خواننده نيز براي خدا بنويسد و با او درددل كند و ساعت هايش را با او قسمت كند.
ملاقات با مرينال
چيترا با ندجي ديواكاروني/ مترجم: آذرعالي پور/ ناشر: مؤسسه نشر دنياي نو/ چاپ اول، پاييز ۸۲/ شمارگان ۳۰۰۰ نسخه /۱۹۵۰ تومان.
فصل مشترك و درونمايه داستانهاي اين كتاب، سايه روشن هاي زندگي آن دسته از دختران و زنان هندي است كه در هند به دنيا آمده اند و به دليل ازدواج يا تحصيل به آمريكا مهاجرت كرده اند.
واقعيت هاي عريان زندگي در غرب، تضادهاي فرهنگي و مشكلات اقتصادي، با در هم شكستن ساختار ذهني زنان و دختران مهاجر هندي كه با چشم اندازي سراب گونه به آمريكا قدم مي گذارند، زنجيره اي از حوادث را پديد مي آورد كه گاهي پاياني غمگنانه دارند. اما خانم «چيترا باندجي ديواكاروني» نويسنده هندي اين كتاب، قهرمانان شگفت زده قصه هاي خود را در چرخه آشفتگي و سردرگمي بي پايان رها نمي كند. برآمدن چشم انداز روشن و اميد به زندگي از پس فصل هاي اندوه و مصيبت، نصيب آناني مي شود كه لاجرم، ميان يأس و وازدگي، مقاومت و مبارزه براي زيستن را برمي گزينند و از توفان جدال ميان غرب مدرن و آداب و سنن زادبومشان،عبور مي كنند.