وزير اقتصاد در اجلاس بورس هاي اروپايي - آسيايي اعلام كرد:
سياست هاي دولت جديد براي بورس
|
|
گروه بورس :وزير امور اقتصادي و دارايي ديروز در اجلاس سالانه فدراسيون بين المللي بورس هاي اروپايي- آسيايي در شيراز سياستهاي دولت جديد را در حوزه بازارهاي مالي و بورس تشريح كرد.
به گزارش ايران بورس دكتر داود دانش جعفري گفت: سند چشم انداز بيست ساله توسعه كشور تعامل سازنده و مؤثر با كشورهاي جهان را تشويق مي كند و در عين حال بر اساس قانون تشويق و حمايت از سرمايه گذاري خارجي كه چندي پيش به تصويب مجلس رسيد، به ارتباط بازار سرمايه ايران با ساير بازارها در جهان توجه شده است. دغدغه اصلي ما آن است كه با اتخاذ تدابير مؤثر، از بروز بحران هايي شبيه بحران مالي آسياي جنوب شرقي پرهيز كنيم. چنين است كه رويكردي تدريجي را براي بازكردن بازار سرمايه ايران بر روي جهانيان برگزيده ايم.
دانش جعفري گفت: در سال هاي اخير، اقدامات بسياري جهت توسعه اقتصادي و ادامه بسط معماري بازار مالي ايران به عمل آمده ،مقامات مالي ايران اكنون متعهدند اصلاحات نظام مالي را با هدف تجديد ساختار آن متناسب با استانداردهاي جهاني پيش برند. البته، مصمم ايم كه اين فرايند مبهم، مقطعي و بالقوه بي ثبات نباشد. اكنون، فراگرفته ايم اين فرايند را به گونه اي پيش ببريم كه به پايداري و رشد اقتصادي منجر شود. در چهار حوزه اصلي اصلاح نظام مالي ايران، مي بايد رويكردي متوازن اتخاذ كنيم تا نتيجه مطلوب باشد. اين چهار عرصه عبارت است از: خصوصي سازي، توسعه بازار سرمايه، اصلاحات بانكي و شفافيت.
وزير اقتصاد در ادامه به تشريح سياستهاي دولت جديد در حوزه بازارهاي مالي پرداخت و گفت: دولت جديد بر آن است كه بازارها و معاملات آزاد، عادلانه، شفاف و مطمئن و با رعايت اصل رقابت باشد و منافع ملي و نيز اولويت هاي اجتماعي كشور را در نظر بگيرد. برنامه هاي خصوصي سازي ما مي بايد تحت اين شرايط دنبال شود، و به توزيع ثروت در جامعه ايراني بينجامد.
دانش جعفري در ادامه مجموعه راهكارهايي را براي رفع مشكلات بازار سرمايه ايران و عمليات بورس اوراق بهادار برشمرد و افزود: كارهاي بسياري مي بايد انجام شود. از ميان اين انبوه كارها، مي توان از ضرورت افزايش نقدينگي بازار، ايجاد امكان معاملات فرابورس، منطقي كردن عمليات و نرخ هاي معاملاتي كارگزاران، كاهش محدوديت هاي معاملات اوراق بهادار پذيرفته شده، نظام مند كردن بيشتر بورس كه تقريباً موقعيت انحصاري دارد، جداسازي عمليات از نظارت در بورس، و ايجاد زيرساخت بهتري براي بازار اوليه سخن راند.
وي گفت: ما در انتظار قانون جديد بازار اوراق بهادار هستيم كه به منظور عادلانه بودن معاملات و تقويت موقعيت و فعاليت بورس اوراق بهادار طراحي شده است. در اين قانون، معاملات نهاني جرم تلقي مي شود و اقداماتي در آن پيش بيني شده كه نظام بازرسي، نظارت و تنبيهي در بازار سرمايه را توسعه مي دهد و به ويژه فعاليت كميسيون نظارت بر بورس اوراق بهادار را تقويت مي كند.
وزير اقتصاد در مورد اصلاح و توسعه نظام مالي تأكيد كرد: به عنوان گام نخست در توسعه نظام مالي، به بانك ها و بيمه هاي خصوصي مجوز فعاليت داده شده است. اميدواريم كه اين نهادهاي جديد ضرورت تعامل مؤثر و سازنده با بازارهاي مالي جهاني را درك كنند و همچنين در ايجاد رابطه بهتر با مشتريان موفق تر عمل كنند. در حوزه اي مشابه و در راستاي منافع رشد متوازن، پايدار و با كيفيت و نيز ثبات پولي كشور، دولت جديد ضرورت هرچه بيشتر كاهش تورم و نرخ هاي سود بانكي را از طريق برقراري انضباط مالي و كنترل نقدينگي تشخيص داده است. براي تحقق اين مهم، دولت استقراض سنگين از نظام بانكي را دنبال نمي كند و برعكس در پي آن است كه بدهي هاي دولت به نهادهاي مالي بازپرداخت شود.
دانش جعفري در زمينه شفاف سازي بازارهاي مالي گفت: در مورد شفافيت نظام مالي كشور در بخش عمومي اقدامات مناسبي به عمل آمده و تلاش هاي بسياري در دست اقدام است تا استانداردهاي روزآمدي در حوزه هايي چون حسابداري، حسابرسي، اوراق بهادار، حاكميت شركتي، نظام هاي پرداخت و تسويه، بيمه و ورشكستگي تدوين شود. ضرورت چنين استانداردهايي به ويژه به دليل مقررات بانكداري اسلامي كه در ايران اِعمال مي شود، مورد نياز است.
وزير اقتصاد در پايان ضمن آرزوي سلامتي براي كليه مدعوين اجلاس بورسهاي اروپايي- آسيايي در شيراز گفت: شك نيست كه ويژگي آينده ايران در فرصت هاي بالقوه آن نهفته است و نه در كاستي هايي كه مي بايد بر آنها فائق شويم. امكانات بالقوه ما با ميزباني نشست هايي از قبيل مجمع فدراسيون بورس هاي اروپايي - آسيايي بهتر جلوه مي كند.
|
|
برنامه هاي اجلاس بورس هاي اروپايي-آسيايي
گروه بورس :رئيس فدراسيون بورس هاي اروپايي- آسيايي گفت : اين فدراسيون ۲۸ عضو شامل مغولستان در شرق آسيا تا كشورهاي غرب اروپا، بالكان و نيز خاورميانه دارد.
عثمان بيرسن در مصاحبه اي كه از خبر راديو سراسري پخش شد، افزود: فدراسيون بورس هاي اروپايي- آسيايي در سال ۱۹۹۵ تاسيس شد و هر سال بر تعداد اعضاي آن افزوده مي شود.وي بورس تهران را از اعضاي فعال اين فدراسيون اعلام و تصريح كرد: اين بورس با توجه به وظيفه رياست كميته فني در اجلاس تهران نقش مهمي را ايفا مي كند.بيرسن تاكيد كرد: نشست كميته هاي فني جدا از مجمع عمومي برگزار مي شود و در اين كميته ها كارشناساني از موسسات بين المللي بورس جهان حضور دارند و درباره توسعه فني بورس كشورهاي عضو و ديگر كشورهاي جهان گفت وگو مي كنند.
|
|
محاسبه شاخص بورس هاي اروپايي- آسيايي
گروه بورس: يازدهمين نشست سالانه مجمع عمومي فدراسيونهاي بورس اروپايي، آسيايي روز شنبه در شيراز آغاز به كار كرد.
حسين عبده تبريزي، دبيركل بورس اوراق بهادار در اين نشست تشكيل شاخصي از بورس هاي كشورهاي عضو را به منظور معامله سبدي از سهام مطرح و تصريح كرد: تشكيل اين شاخص به بين المللي شدن بورس تهران كمك خواهد كرد.عبده تبريزي با بيان اينكه در بورس تهران آيين نامه سرمايه گذاري خارجي به تصويب رسيده گفت: تاكنون يك مجوز ۱۰۰ ميليون دلاري به سرمايه گذار خارجي داده شده كه هنوز فعاليت خود را آغاز نكرده است .سرمايه گذاري خارجي در بورس تنها هدف بين المللي شدن بورس نيست بلكه شركت هاي ايراني بايد بتوانند در كنار دريافت وام و تسهيلات از خارج در بازار سرمايه مشاركت كنند.
|
|
صعود دوباره پس از يك هفته ركود
|
|
گروه بورس: پس از۱۰ روز افت مداوم، شاخص هاي بورس اوراق بهادار ديروز دوباره روندي صعودي در پيش گرفتند تا سهامداران هفته خوشي را آغاز كرده باشند.
به گزارش خبرنگار ما، در پايان معاملات روز گذشته شاخص كل قيمت سهام با ۶/۱۷ واحد رشد به رقم ۱۰ هزار و ۵۳۲ واحد نزديك شد.
در اين روز شاخص عملكرد تالار فرعي ۶/۱۷ واحد و شاخص عملكرد تالار اصلي ۲/۱۷ واحد افزايش يافتند و به ترتيب روي ارقام ۱۰ هزار و ۷۷۸ واحد و ۱۰ هزار و ۲۱۸ واحد ايستادند.
شاخص بازده نقدي و قيمت هم طي معاملات ديروز با رشد ۷۱ واحدي مواجه شد و شاخص بازده نقدي نيز ۵/۳ واحد مثبت خورد.
بر اساس اين گزارش، عملكرد شركت هاي صنعتي روز گذشته در مجموع مثبت ارزيابي شد به طوري كه در پايان معاملات اين روز شاخص ۵/۱۲ واحد ديگر بالا آمد و به رقم ۸ هزار و ۹۰ واحد رسيد.
شاخص واسطه گري هاي مالي نيز ديروز ۷۳ واحد مثبت خورد و خود را تا رقم ۲۷ هزار و ۷۸۲ واحد بالا كشيد. اين شاخص عملكرد شركت هاي سرمايه گذاري حاضر در بورس را نشان مي دهد.
اين گزارش حاكي است: در جريان داد و ستدهاي ديروز تنها شاخص سهام كاني هاي فلزي و شاخص گروه نفت و سوخت هسته اي روندي نزولي داشتند به طوري كه به ترتيب ۶ واحد و ۲۳ واحد پايين تر از روزهاي قبل ايستادند.
اما شاخص سهام و وسائل نقليه در اين روز ۳/۸ واحد و فلزات اساسي ۳/۱۵ واحد رشد را تجربه كردند و شاخص گروه ساختمان نيز بدون تغيير باقي ماند.
|
|
فروش سهام ايراني در بورس هاي آلمان و بحرين
گروه بورس: يك كارشناس امور بين الملل بورس تهران مي گويد: بر اساس مذاكرات صورت گرفته ميان بورس ايران با بورس هاي آلمان و بحرين قرار شد يك شركت ايراني در بازار فرعي بورس فرانكفورت و سه شركت ديگر نيز در بورس بحرين حضور يابند.
كريم كريمي در مصاحبه با خبر راديو سراسري افزود: مذاكره در زمينه عرضه اوراق مشاركت يك شركت ايراني در بورس لندن نيز صورت گرفته است.
وي همچنين از سرمايه گذاري يكي از بانكهاي منطقه خليج فارس در بورس تهران خبر داد و گفت : انتظار مي رود در آينده نزديك مذاكرات شركتهاي پذيرفته شده بورسي ايران با چند شركت بين المللي نهايي شود.
كريمي تصريح كرد: بر اساس تحقيقات يك مؤسسه بين المللي، بورس ايران در يك دوره پنج ساله از لحاظ عملكرد با بازده و رشد حدود ۴۰۰ درصد رتبه نخست را در ميان بورسهاي جهان كسب كرده است .
|
|
بازارگردان ها بورس را آرام كردند
گروه بورس: همزمان با مثبت شدن شاخص كل، بازارگرداني ۶ شركت بورسي، روز گذشته باعث شد آ رامش در بازار سهام حكمفرما شود.به گزارش خبرنگار ما، در اين روز كارگزاران بازارگردان سهام سرمايه گذاري غدير، سرمايه گذاري بانك ملي، پتروشيمي اراك، صدرا، سرمايه گذاري مسكن و عمران و توسعه فارس را بازارگرداني كردند تا بازار متعادل شود.بنابراين گزارش، طي معاملات ديروز بورس تهران دستور خريدهاي صادر شده توسط ۱۶۴ نفر براي خريد يك ميليون و ۶۳۰ هزار و ۴۹۲ سهم ايران ارقام به ارزش ۱/۶ ميليارد ريال روي ميز كارگزاري ها باقي ماند.از سوي ديگر در كفه عرضه ديروز سرمايه گذاري غدير از پله نخست پايين نيامد. در اين روز ۲۳۹ دستور فروش براي تعداد دو ميليون و ۳۴۰ هزار سهم اين شركت به ارزش ۸/۹ ميليارد ريال در اختيار كارگزاران بورس قرار گرفت. بر اساس اين گزارش ديروز نيرو ترانس و سيمان تهران، در جدول عرضه حضور داشتند.
|
|
عرضه سهام نيروگاه ها در بورس پس از ابلاغ قانون
فارس: قائم مقام مدير عامل شركت توانير گفت: براي آغاز واگذاري ۶۵ درصد سهام نيروگاه ها از طريق بورس ، منتظر ابلاغ قانون هستيم.
مسعود حجت افزود: از تصويب واگذاري ۶۵ درصد از سهام نيروگاه هاي توانير توسط نمايندگان مجلس دو هفته گذشته اما هنوز اين قانون ابلاغ نشده است.
بنابراين توانير پس از ابلاغ اين قانون اقدام به واگذاري نيروگاه هاي سود ده موجود در كشور خواهد كرد.
وي اظهار داشت:قيمت نيروگاه ها بستگي به سودآوري آن ها دارد و مطمئناً هر نيروگاهي كه قيمت بالايي داشته باشد سود دهي بيشتر و راندمان بالاتري دارد.
حجت با اشاره به اين كه توانير در حال حاضر ۱۹ نيروگاه بخاري، ۲۸نيروگاه گازي و ۸ نيروگاه سيكل تركيبي در اختيار دارد گفت: نيروگاه هاي چرخه تركيبي قم و گيلان، آبادان، دماوند، يزد، هرمزگان، نيشابور جزء نيروگاه هاي خوب و سودده كشور هستند، اما هنوز توانير نيروگاهي را براي واگذاري سهام و عرضه آن در بورس انتخاب نكرده است.
|
|
عرضه برنج در بورس كشاورزي بيش از تقاضا است
|
|
مهر: در طول يكسال گذشته عرضه برنج در بورس كشاورزي بيش از تقاضا براي اين محصول بوده است.
احمد كبيري با اعلام اين مطلب گفت: در سال گذشته برنج در رديف كالاهاي پذيرفته شده در بورس كشاورزي قرار گرفته و عرضه خوبي داشته است اما تا كنون تقاضاي جدي براي خريد آن نبوده است.
دبيركل بورس كشاورزي در مورد دلايل نبود تقاضا براي خريد برنج در اين بورس تاكيد كرد: سنتي بودن شبكه هاي خريد برنج در كشور و كسب سود براي دست اندركاران بازار اين محصول از ادامه روند عرضه سنتي آن موجب عدم تقاضا براي خريد برنج در بورس شده در حالي كه نحوه كاركرد بورس كشاورزي با بازار بيرون متفاوت است و تغيير روشهاي موجود براي افزايش تقاضا در بازار جديد زمان بر خواهد بود.
وي با اشاره به راهكارهاي موجود براي افزايش تقاضا براي برنج عرضه شده در بورس كشاورزي تصريح كرد: ورود تعاوني هاي مصرف و دستگاههاي دولتي (كه مسئول خريد دولتي برنج هستند) به بورس كالاهاي كشاورزي براي خريد برنج مي تواند از راهكارهاي مهم براي افزايش تقاضاي خريد اين محصول در بورس باشد.
وي تاكيد كرد: تاكنون مذاكراتي نيز در خصوص ورود دستگاههاي دولتي براي خريد برنج به بورس كشاورزي شده كه اميد است در بلند مدت و در صورت كسب آگاهي مصرف كنندگان از امتيازات بازار جديد و ورود به بورس، تقاضا براي خريد اين محصول افزايش يابد.
|
|
تغييرات قيمت سهام
|
درصد تغيير
|
تغيير قيمت
|
قيمت
|
نام شركت
|
۴.۹۶-
|
۶۱-
|
۱,۱۶۹
|
آبسال
|
۴.۷-
|
۸۱-
|
۱,۶۴۴
|
آبگينه
|
۴.۹۷
|
۳۴۷
|
۷,۳۲۴
|
آلومتك
|
۵-
|
۶۹۴-
|
۱۳,۱۹۴
|
آلومراد
|
۴.۹۴
|
۵۵
|
۱,۱۶۸
|
ارج
|
۱.۰۹
|
۱۴۸
|
۱۳,۷۵۵
|
افست
|
۰
|
۰
|
۴,۲۰۹
|
الكتريك خودرو شرق
|
۰
|
۰
|
۱,۰۸۵
|
ايران پويا
|
۱.۹۸
|
۶۵
|
۳,۳۴۰
|
ايران خودرو
|
۴.۹۷
|
۱۷۸
|
۳,۷۵۶
|
ايران خودروديزل
|
۴۴.۵۴-
|
۵۴۷۱-
|
۶,۸۱۲
|
ايران گچ
|
۱.۱۳-
|
۴۷-
|
۴,۱۲۱
|
ايرانيت
|
۰
|
۰
|
۱۰,۶۲۵
|
بازرسي فني وكنترل خوردگي تكين كو
|
۲.۶۴-
|
۱۵۲-
|
۵,۶۰۰
|
باما
|
۳.۸۲
|
۱۲۵
|
۳,۳۹۷
|
بانك اقتصادنوين
|
۰.۶۲-
|
۱۵-
|
۲,۳۹۰
|
بانك پارسيان
|
۴.۶۳
|
۱۴۳
|
۳,۲۳۰
|
بانك كارآفرين
|
۴.۹۳-
|
۶۳-
|
۱,۲۱۴
|
پارس خودرو
|
۴.۹۹-
|
۳۲۰-
|
۶,۰۹۷
|
پارس دارو
|
۴.۹۸
|
۱۹۲
|
۴,۰۴۸
|
پارس سويچ
|
۴.۸۸-
|
۱۰۰-
|
۱,۹۵۰
|
پاكسان
|
۴.۹۹
|
۴۱۳
|
۸,۶۸۵
|
پتروشيمي آبادان
|
۰.۰۲
|
۲
|
۱۱,۰۵۰
|
پتروشيمي اراك
|
۴.۹۸
|
۷۰۲
|
۱۴,۸۱۰
|
پتروشيمي اصفهان
|
۰.۵۹-
|
۷۱-
|
۱۲,۰۰۰
|
پتروشيمي خارك
|
۴.۹۹-
|
۵۴۱-
|
۱۰,۲۹۵
|
پتروشيمي فارابي
|
۴.۹۴
|
۷۰
|
۱,۴۸۸
|
پمپ سازي ايران
|
۴.۸۳
|
۱۸۱
|
۳,۹۳۰
|
تراكتورسازي ايران
|
۱.۶
|
۳۱
|
۱,۹۷۱
|
تكنوتار
|
۴.۱۷
|
۸۵
|
۲,۱۲۳
|
توسعه صنايع بهشهر(هلدينگ )
|
۳.۴۳
|
۱۵۹
|
۴,۷۹۴
|
توسعه معادن روي ايران
|
۴.۹۸
|
۸۳
|
۱,۷۴۹
|
توليد تجهيزات سنگين هپكو
|
۳.۱۱
|
۴۳۱
|
۱۴,۳۰۰
|
توليد سموم علف كش
|
۱.۸۳
|
۲۰
|
۱,۱۱۱
|
توليدمحورخودرو
|
۴.۹۶-
|
۶۲-
|
۱,۱۸۹
|
توليدي گرانيت بهسرام
|
۴.۹۸-
|
۱۸۹-
|
۳,۶۰۷
|
جام دارو
|
۰
|
۰
|
۵,۳۰۰
|
چرخشگر
|
۴.۹۶-
|
۱۰۰-
|
۱,۹۱۶
|
چيني ايران
|
۰.۰۲-
|
۲-
|
۸,۲۹۷
|
حمل و نقل پتروشيمي
|
۳.۰۸
|
۱۹۱
|
۶,۳۹۹
|
حمل و نقل توكا
|
۰.۰۲-
|
۲-
|
۱۰,۰۷۸
|
خدمات انفورماتيك
|
۳.۱۵
|
۱۷۷
|
۵,۸۰۰
|
خوراك دام پارس
|
۴.۴۵
|
۹۸
|
۲,۳۰۰
|
داده پردازي ايران
|
۰.۰۱-
|
۱-
|
۷,۹۷۰
|
داروسازي جابرابن حيان
|
۲.۱۴
|
۷۱
|
۳,۳۸۸
|
داروسازي سبحان
|
۰.۵۳
|
۱۸
|
۳,۴۴۰
|
داروسازي كوثر
|
۲.۸۵
|
۴۱۵
|
۱۵,۰۰۰
|
دارويي رازك
|
۱.۵۹
|
۸۹
|
۵,۷۰۰
|
داملران
|
۰
|
۰
|
۳,۴۸۵
|
دشت مرغاب
|
۴.۹۲
|
۵۰
|
۱,۰۶۷
|
روغن نباتي جهان
|
۴.۹
|
۵۷
|
۱,۲۲۰
|
روغن نباتي ناب
|
۴.۲۵
|
۵۱
|
۱,۲۵۰
|
رينگ سازي مشهد
|
۲.۴۱
|
۲۰۵
|
۸,۷۲۵
|
زامياد
|
۴.۰۷-
|
۱۲۴-
|
۲,۹۲۱
|
ساختمان اصفهان
|
۳.۲۱-
|
۴۴-
|
۱,۳۲۶
|
ساسان
|
۴.۹۸
|
۱۲۷
|
۲,۶۷۷
|
سالمين
|
۰.۷۴
|
۲۲
|
۳,۰۰۰
|
سامان گستراصفهان
|
۰.۵۹-
|
۲۱-
|
۳,۵۴۰
|
سايپا
|
۴.۹۶-
|
۹۴-
|
۱,۸۰۰
|
سايپا شيشه
|
۱.۴۳
|
۳۰
|
۲,۱۳۰
|
سايپاآذين
|
۴.۹۹
|
۳۱۰
|
۶,۵۲۵
|
سايپاديزل
|
۴.۹۹
|
۱۱۳
|
۲,۳۷۸
|
سخت آژند
|
۴.۹۹
|
۲۱۰
|
۴,۴۲۰
|
سراميك هاي صنعتي اردكان
|
۰.۲۹
|
۵
|
۱,۷۳۴
|
سرمايه گذاري آتيه دماوند
|
۴.۷۴
|
۱۰۱
|
۲,۲۳۰
|
سرمايه گذاري البرز(هلدينگ )
|
۰.۳۶
|
۱۲
|
۳,۳۹۰
|
سرمايه گذاري بانك ملي ايران (هلدينگ )
|
۰
|
۰
|
۱,۱۲۰
|
سرمايه گذاري بهمن
|
۸.۰۲
|
۲۰۷
|
۲,۷۸۹
|
سرمايه گذاري پتروشيمي (هلدينگ )
|
۳.۶۹
|
۷۱
|
۱,۹۹۷
|
سرمايه گذاري توسعه آذربايجان
|
۴.۹۳
|
۵۶
|
۱,۱۹۲
|
سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران
|
۱۱.۰۱-
|
۳۷۱-
|
۳,۰۰۰
|
سرمايه گذاري توسعه معادن وفلزات
|
۰.۲
|
۲
|
۱,۰۰۲
|
سرمايه گذاري توسعه ملي
|
۳.۵۲-
|
۲۳۴-
|
۶,۴۰۵
|
سرمايه گذاري توكافولاد(هلدينگ )
|
۳.۴۲
|
۱۱۹
|
۳,۶۰۰
|
سرمايه گذاري ساختمان ايران (هلدينگ )
|
۵
|
۵۷
|
۱,۱۹۸
|
سرمايه گذاري سايپا (طيف سايپا )
|
۴.۹۶-
|
۸۳-
|
۱,۵۸۹
|
سرمايه گذاري سپه
|
۰.۰۸-
|
۲-
|
۲,۵۵۹
|
سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي
|
۰.۰۶
|
۱
|
۱,۶۲۴
|
سرمايه گذاري صنعت بيمه
|
۴.۹۸-
|
۱۲۵-
|
۲,۳۸۴
|
سرمايه گذاري صنعت نفت (هلدينگ )
|
۵-
|
۱۲۰-
|
۲,۲۸۰
|
سرمايه گذاري صنعت و معدن
|
۰.۰۲
|
۱
|
۴,۱۹۰
|
سرمايه گذاري غدير(هلدينگ )
|
۴.۹۵-
|
۷۷-
|
۱,۴۷۹
|
سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهر ايران
|
۰.۰۳
|
۱
|
۳,۶۳۹
|
سرمايه گذاري مسكن
|
۴.۹۸
|
۵۲
|
۱,۰۹۶
|
سرمايه گذاري ملت
|
۴.۹۳-
|
۷۰-
|
۱,۳۴۹
|
سرمايه گذاري ملي ايران
|
۵-
|
۶۰۴-
|
۱۱,۴۸۳
|
سنگ آهن گل گهر
|
۵-
|
۸۷۳-
|
۱۶,۶۰۴
|
سيمان بهبهان
|
۵-
|
۵۹۱-
|
۱۱,۲۳۱
|
سيمان تهران
|
۴.۰۲-
|
۱۱۷۳-
|
۲۷,۹۹۹
|
سيمان دورود
|
۰.۳-
|
۳۱-
|
۱۰,۳۹۳
|
سيمان سپاهان
|
۵-
|
۵۱۳-
|
۹,۷۴۹
|
سيمان شرق
|
۰.۰۲
|
۱
|
۵,۹۴۱
|
سيمان فارس و خوزستان
|
۵
|
۱۲۳۲
|
۲۵,۸۸۰
|
سيمان مازندران
|
۰.۸۲-
|
۳۷-
|
۴,۴۹۹
|
شاهد
|
۴.۹۵-
|
۵۳-
|
۱,۰۱۸
|
شوكوپارس
|
۱.۳-
|
۷۸-
|
۵,۹۰۹
|
شير پاستوريزه پگاه خراسان
|
۰.۰۱
|
۱
|
۸,۱۱۰
|
شيرپاستوريزه پگاه اصفهان
|
۴.۹۷-
|
۱۴۱-
|
۲,۶۹۴
|
شيشه قزوين
|
۲.۹۹
|
۹۲
|
۳,۱۷۰
|
شيميايي سينا
|
۰.۷۳
|
۷۳
|
۱۰,۰۹۰
|
صنايع جوشكاب يزد
|
۳.۱۴-
|
۳۶-
|
۱,۱۱۰
|
صنايع گالوانيزه فجرسپاهان
|
۴.۶۹
|
۲۴۰
|
۵,۳۶۰
|
صنايع لاستيكي سهند
|
۴.۹۷
|
۶۵
|
۱,۳۷۳
|
صنايع مخابراتي راه دورايران
|
۰.۲۳-
|
۷-
|
۳,۰۰۰
|
صنايع مس شهيد باهنر
|
۰.۰۴
|
۲
|
۵,۱۸۰
|
صنعتي دريايي ايران
|
۴.۹۹
|
۲۵۹
|
۵,۴۴۹
|
عمران و توسعه فارس
|
۰.۳-
|
۳-
|
۱,۰۰۶
|
فارسيت اهواز
|
۴.۹۸-
|
۱۹۵-
|
۳,۷۲۴
|
فرآورده هاي تزريقي ايران
|
۴.۹۱
|
۳۵
|
۷۴۸
|
فرآورده هاي غذايي مشهد
|
۰.۹۹-
|
۱۷-
|
۱,۷۰۸
|
فرآورده هاي نسوز آذر
|
۰
|
۰
|
۲,۷۱۷
|
فرآورده هاي نسوز پارس
|
۱.۹
|
۲۲۴
|
۱۲,۰۰۵
|
فرآوري موادمعدني ايران
|
۵
|
۸۶
|
۱,۸۰۶
|
فراورده هاي غذايي و قند تربت جام
|
۴.۹۸
|
۵۹
|
۱,۲۴۳
|
فنرسازي خاور
|
۰.۶۷
|
۸
|
۱,۱۹۹
|
فنرسازي زر
|
۰
|
۰
|
۲,۴۵۹
|
فولاد كاويان
|
۴.۶۷-
|
۳۴۳-
|
۷,۰۰۳
|
قند اصفهان
|
۰.۸۱
|
۱۸
|
۲,۲۵۰
|
قندنقش جهان
|
۱.۸۶
|
۱۳۰
|
۷,۱۲۰
|
كابل هاي مخابراتي شهيدقندي
|
۰.۹۴
|
۴۲
|
۴,۵۰۰
|
كارتن ايران
|
۱.۰۵
|
۸۷
|
۸,۳۹۹
|
كارخانجات مخابراتي ايران
|
۴.۹۸
|
۷۴
|
۱,۵۶۱
|
كارخانه فارسيت درود
|
۴.۹۷-
|
۹۸-
|
۱,۸۷۵
|
كاشي سعدي
|
۲.۵
|
۴۰۸
|
۱۶,۷۳۰
|
كالسيمين
|
۱.۱۱
|
۲۹
|
۲,۶۴۸
|
كشت وصنعت پياذر
|
۱.۴۸-
|
۵۳-
|
۳,۵۲۰
|
كمباين سازي ايران
|
۲.۱۹-
|
۶۹-
|
۳,۰۸۲
|
كنتورسازي ايران
|
۴.۹۹
|
۲۳۹
|
۵,۰۲۴
|
گازلوله
|
۴.۸۳-
|
۱۱۲-
|
۲,۲۰۵
|
گروه بهمن
|
۵-
|
۸۰-
|
۱,۵۲۱
|
گروه صنعتي بوتان
|
۳.۷۹-
|
۱۳۸-
|
۳,۵۰۱
|
گروه صنعتي سپاهان
|
۵-
|
۳۰۷-
|
۵,۸۳۳
|
گروه صنعتي سديد(هلدينگ )
|
۴.۳۴
|
۱۷۸
|
۴,۲۸۰
|
گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران
|
۳.۴۷-
|
۳۵۶-
|
۹,۹۰۱
|
گسترش صنايع وخدمات كشاورزي
|
۰.۹۸
|
۲۰
|
۲,۰۶۰
|
گلتاش
|
۴.۹۸-
|
۲۰۷-
|
۳,۹۵۰
|
لابراتوار داروسازي دكتر عبيدي
|
۵-
|
۲۶۴-
|
۵,۰۱۹
|
لبنيات كالبر
|
۴.۹۷
|
۱۰۸
|
۲,۲۸۰
|
ليزينگ ايران
|
۴.۹۹
|
۱۱۲
|
۲,۳۵۵
|
ليزينگ خودروغدير
|
۳.۱
|
۹۹
|
۳,۲۹۰
|
ليزينگ صنعت و معدن
|
۰.۱۲
|
۱
|
۸۰۹
|
ماشين سازي اراك
|
۰.۰۸
|
۴
|
۵,۰۲۰
|
مجتمع صنعتي آرتاويل تاير
|
۵
|
۲۱۴
|
۴,۴۹۴
|
مجتمع هاي توريستي ورفاهي آباد
|
۳.۹۲
|
۸۳
|
۲,۲۰۰
|
محورسازان ايران خودرو
|
۴.۹۸-
|
۱۸۳-
|
۳,۴۹۲
|
معادن بافق
|
۴.۹۹-
|
۳۶۹-
|
۷,۰۳۰
|
معادن منگنز ايران
|
۴.۹۴
|
۱۷۵
|
۳,۷۲۰
|
معدني دماوند
|
۴.۹۹
|
۲۸۲
|
۵,۹۲۸
|
ملي سرب و روي ايران
|
۴.۵۱
|
۱۴۴
|
۳,۳۴۰
|
مهرام
|
۶۶.۵۹-
|
۲۷۵۷-
|
۱,۳۸۳
|
مهركام پارس
|
۰.۱۱
|
۳
|
۲,۷۰۳
|
موتورسازان تراكتورسازي ايران
|
۲.۱۵
|
۴۰
|
۱,۹۰۰
|
موتوژن
|
۰.۶۴-
|
۱۷۵-
|
۲۷,۳۷۶
|
نفت بهران
|
۲.۸۸-
|
۲۰۵-
|
۶,۹۱۵
|
نورد آلومينيوم
|
۳.۲
|
۸۹
|
۲,۸۶۸
|
نورد قطعات فولادي
|
۴.۳-
|
۷۳-
|
۱,۶۲۵
|
نيرو محركه
|
۰.۱۵
|
۲
|
۱,۳۰۰
|
نيروكلر
|
|
|
|
|
|