خانم ثقفي _ تهران
۱- درباره قنات هاي تهران، دهها مقاله و گزارش تحقيقي تاكنون در همشهري چاپ شده است. مي توانيد با مراجعه به مركز اطلاعات و كتابخانه همشهري از اين مطالب استفاده كنيد.
۲- مبتكر ساخت قنات هاي متعدد در تهران حاج ميرزا آقاسي صدراعظم عهد قاجار بوده است نه ميرزا تقي خان اميركبير كه علاوه بر آثار گوناگون در عرصه هاي فرهنگ و عمران كشور، مدرسه دارالفنون نيز از يادگارهاي زمان اوست. آن جمله معروف در مورد قنات ها، نيز منتسب به حاج ميرزا آقاسي مي باشد، كه خطاب به مقني ها مي گفت، اگر اين قنات ها به آب نرسند، براي شما كه نان دارند!
آقاي نوشين _ چالوس
1- عكس ها و مطالبي را كه در خصوص معضلات شهري از جمله، محدود شدن معابر پياده در شهر چالوس ارسال كرده بوديد، دريافت كرديم كه در همين شماره، يكي از آنها چاپ شده است.
اين هم عكس زيباي ديگري كه از بهار چالوس تهيه كرده ايد با اين مضمون؛ تن مپوشان ز باد بهار...
و با اين توضيح كه عكس واقعي است، كودك روي سنگي نشسته، البته با حمايت دست پدرش. هر چند كه در نگاه اول ممكن است، مونتاژ يا ساخته كامپيوتر (فتوشاپ) به نظر برسد.
آقاي سوداگري _ كرج
۱- مطالبي را كه در مورد تاريخچه و سير تحولات شهر كرج تهيه كرده ايد براي ما بفرستيد، تا پس از بررسي در بخش مناسب روزنامه مورد استفاده قرار گيرد.
۲- عين پيشنهاد شما را جهت اطلاع سازمان ميراث فرهنگي درج مي كنيم:
«ساختمان دانشكده كشاورزي كرج و باغ معروف آن به لحاظ قدمت و معماري زيبا و همچنين تنوع گونه هاي گياهي، از ابنيه ارزشمندي است كه بايد در زمره ميراث فرهنگي كشور ثبت و مورد مراقبت قرار بگيرد.»
خانم شكوهي _ تهران
۱- نخستين شماره روزنامه همشهري در آذرماه ۱۳۷۱ منتشر شد. پيش از انتشار منظم روزنامه همشهري به عنوان نخستين روزنامه رنگي صبح ايران، نشريه اي تحت همين نام و به صورت ۱۵ روز يك بار توسط روابط عمومي شهرداري تهران منتشر مي شد. اين نشريه تا مدتي پس از انتشار روزنامه همشهري نيز تداوم يافت و بعد انتشار آن متوقف شد. آن نشريه بيشتر شبيه به يك مجله بود و مطالب متنوعي داشت.
۲- پيشنهاد شما مبني بر اختصاص ستوني در روزنامه براي معرفي پوشاك هاي روز را به گروه اجتماعي ارائه كرديم.
۳- خاطره هاي جالب خودتان و دوستانتان را مي توانيد براي ستون خاطرات خوانندگان همشهري ارسال كنيد.