• قدرداني از ملت
دبير كل جامعه زينب گفته است كه هرچند نتايج انتخابات اخير شوراها حاكي از شكست جناح اصلاح طلب عنوان مي شود ليكن به معني پيروزي جناح مقابل نيز نيست در واقع برنده اصلي اين ميدان خود مردم هستند. به اعتقاد مريم بهروزي شكست شعارهاي جناح حاكم كه توسعه سياسي از جمله آنها بود، همچنين نارضايتي مردم از عملكرد شوراها از دلايل حضور كمرنگ آنها در صحنه انتخابات بود. وي همچنين گفته است: جاي بسي خوشحالي و قدرداني از ملت است كه اين تعداد نيز در انتخابات شركت كردند.
• قتل توسط فرزند يك استاندار
سايت بازتاب گزارش داد كه فرزند يكي از استانداران با استفاده از اسلحه كمري پدرش، فردي را كه در حال درگيري با استاندار بوده به قتل رسانده است. به نوشته اين سايت اين واقعه كه حدود ۱۰ روز پيش رخ داده تاكنون با بايكوت كامل خبري همراه بوده است. گفته مي شود خانواده قرباني در قوچان ناگزير به سكوت شده اند. همچنين گفته مي شود كه قاضي پرونده دستور داده كه مراجع رسمي از انتشار هرگونه اطلاعات راجع به اين پرونده تا قبل از اتمام تحقيقات خودداري كنند.
• ايوانف در راه تهران
ايگور ايوانف وزير امورخارجه روسيه، هفته آينده به تهران مي آيد. روسيه به همراه فرانسه و آلمان از مخالفان سرسخت تهاجم نظامي عليه عراق است به طوري كه مقامات كاخ سفيد در ماه هاي اخير براي متقاعد كردن مسكو با جنگ عليه عراق بارها به روسيه سفر كرده اند. چند روز پيش از سفر وزير امور خارجه روسيه، سفير و نماينده تام الاختيار اين كشور در تهران يك كنفرانس خبري برگزار كرد و در آن پيرامون موضوعات روز منطقه و روسيه از جمله اوضاع چچن و همه پرسي قريب الوقوع در اين جمهوري سخن گفته بود. انتظار مي رود سفر ايوانف اواسط هفته آينده آغاز شود و طي آن وزير خارجه روسيه با مقامات كشورمان درباره مواضع دوجانبه در قبال بحران عراق به گفت وگو بپردازد.
• حجتيه خطرساز نسيت
حجت الاسلام سعيدي، جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران، در گفت وگو با خبرنگار «بازتاب»، دور جديد فعاليت انجمن حجتيه را بعد از دوم خرداد دانست و در پاسخ به اين پرسش كه چرا افرادي كه در انجمن حجتيه بودند همچون برخي از آنها صاحب پست هاي كليدي در كشور هستند، گفت: همه كساني را كه به نوعي در انجمن حجتيه بوده اند، نبايد مطرود دانست و نبايد آنها را به جرم اينكه زماني در اين انجمن فعاليت مي كرده اند، كنار بگذاريم. افرادي كه امروز بعضا در پست هاي كليدي كشور هستند، زماني با نيت سالم و بدون هيچ گونه عناد با نظام در حجتيه فعاليت مي كردند و بعد از آن به حركت انقلاب پيوستند.
سعيدي در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر حضور آيت الله خزعلي در اين انجمن گفت: آقاي خزعلي به هيچ وجه عناصر متحجر گذشته و حال را قبول ندارد.
جانشين نماينده ولي فقيه در كل سپاه ادامه داد: تشديد فعاليت انجمن حجتيه خطرساز نيست و انجمن حجتيه قدرتش كمتر از آن است كه بخواهد براي نظام مقدس جمهوري اسلامي مشكل ساز باشد و از طرفي مردم هوشيار ايران اسلامي نيز به فعاليت هاي اين گونه افراد اعتنايي نخواهند كرد.
• صدا و سيماي ايران در كولاب
در چارچوب گسترش همكاري هاي ايران و تاجيكستان در زمينه فعاليت هاي راديويي و تلويزيوني، سازمان صدا و سيماي ايران به تلويزيون شهر كولاب، واقع در جنوب تاجيكستان، كمك هاي فني از جمله ديش (بشقاب) يا آنتن ماهواره، نوار ضبط، فيلم و سريال تلويزيوني و ديگر تجهيزات فني ضروري را به طور رايگان ارائه كرده است. به گفته مسئولين صدا و سيماي ايران با بهره برداري از اين تجهيزات فعاليت تلويزيون شهر كولاب تاجيكستان بهبود يافته و در عين حال امكان دريافت و پخش برنامه هاي شبكه هاي تلويزيوني ايران در اين منطقه به وجود خواهد آمد. اين براي نخستين بار است كه تلويزيون دولتي شهر كولاب چنين كمك هاي فني را دريافت مي كند. كارشناسان اهداي تجهيزات فني مدرن از سوي سازمان صدا و سيماي ايران به تلويزيون شهر كولاب تاجيكستان را مهم ارزيابي كرده اند؛ زيرا به گفته اين كارشناسان تلويزيون شهر كولاب كه در سال ۱۹۹۲ ميلادي در آغاز جنگ داخلي در اين كشور شروع به فعاليت كرده است به كمك هاي فني شديدا نياز دارد.
• يورش به عراق، شتاب اصلاحات ايران
«بارنابي ميسون» خبرنگار بي بي سي در امور ديپلماتيك به نقل از يك مركز ممتاز مطالعاتي در بريتانيا گزارش كرد كه «يورش آمريكا به عراق و تحميل يك دولت تازه در آن كشور مي تواند روند تغييرات و اصلاحات در ايران را شتاب بخشد و حتي به بهبود روابط تهران و واشنگتن كمك كند.» بر اساس اين گزارش، «بنياد سلطنتي در امور بين المللي، معروف به «چتم هاوس» (Chatham House) در سندي تحت عنوان «عراق: پيامدهاي گسترده منطقه اي» اشاره مي كند كه دولت بوش ممكن است در نهايت به حداقل تغييرات يعني جايگزيني رهبران ارشد عراق رضايت دهد. اين سند تأثير فراگيرتر و متفاوتي را براي همسايه عراق، ايران، پيش بيني مي كند و مي گويد كه ظهور يك حكومت طرفدار آمريكا در بغداد، ايران را به انزواي بيشتر تهديد خواهد كرد. اين سند نتيجه گيري مي كند كه به اين ترتيب نيروي محركه اي كه چرخ تحولات ايران را پيش مي راند تقويت خواهد شد.