مقامات پليس فدرال آمريكا اعلام كردند كه موفق به دستگيري يك هكر شده اند كه منافذ امنيتي كامپيوترهاي هك شده را در اختيار عموم قرار مي داد.
به گزارش ايسنا از ITIran، هنوز جزيياتي از شكايت عليه آدريان لامو فاش نشده است. خود لامو هنوز فرصت هيچ گونه اظهارنظري در اين باره نداشته است.
اما او هفته گذشته در مصاحبه اي با سايت سكيوريتي فوكوس دات كام گفته بود كه به خاطر هك كردن سايت نيويورك تايمز در سال گذشته دستگير شده است.
لامو با استفاده از نقاط ضعف سايت اين روزنامه به شماره هاي كارت هاي اعتباري بسياري از مردم از جمله جيمي كارتر، جيمز بيكر و هنرپيشگاني همچون رابرت ردفورد دسترسي يافته است.
راه اندازي سايت حقوق تكنولوژي
سايت اينترنتي «حقوق تكنولوژي» توسط كميته مطالعات حقوق تكنولوژي راه اندازي شد. به گزارش ايسنا، كميته مطالعات حقوق تكنولوژي وابسته به دفتر همكاري فناوري رياست جمهوري، سايت اينترنتي حقوق تكنولوژي را راه اندازي كرده است.
اين سايت آخرين اخبار مرتبط با حقوق تكنولوژي، مقالات و دستاوردهاي علمي كه در راستاي موضوعات اين دفتر باشد را ارايه مي كند.
سايت حقوق تكنولوژي در مورد حقوق سايبر، حقوق مالكيت معنوي، حقوق نانوتكنولوژي، حقوق هوافضا، حقوق ارتباطات از راه دور، حقوق انتقال فناوري و حقوق فناوري زيستي تحقيقات متعددي را ارايه خواهد كرد.
علاقه مندان مي توانند از طريق آدرس www.irantechlaw.com از امكانات اين سايت بهره مند شوند.
راهبردهاي توسعه فناوري اطلاعات
گزارش «مقدمه اي بر راهبردهاي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور» با شناسايي و تبيين جنبه هاي مختلف توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در كميته مطالعات فناوري اطلاعات دفتر همكاري هاي فناوري رياست جمهوري تهيه شد.
به گزارش ايسنا، اين گزارش از ۱۲ بخش مختلف شامل تاريخچه توسعه، ويژگي هاي فناوري اطلاعات، ابعاد توسعه، سرعت توسعه، آرمان ها، ابعاد توليدي فناوري اطلاعات، محرك هاي توسعه، ملزومات توسعه، موانع توسعه، پيشران هاي توسعه، راهبردهاي توسعه و وظايف بخش ها تشكيل شده است. در هر يك از اين بخش ها موارد ذكر شده به اجمال بررسي شده اند.
«جامعه دانايي محور» آرمان و توقعي است كه كشور مي تواند از توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات داشته باشد تا از اين طريق بر بسياري از مشكلات از قبيل بيكاري، بي عدالتي، فقر و ناآگاهي شهروندان از حقوق خود فايق آيد.
در بخشي از اين گزارش بر سرعت توسعه تاكيد شده است. در اين بخش ضمن معرفي نمونه هايي از سرعت تحولات فناوري اطلاعات لزوم تسريع در توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات، مشخص شده است.
در اين گزارش زيرساخت هاي ارتباطي و فني، زيرساخت هاي امنيتي، زيرساخت هاي حقوقي، زيرساخت هاي تجاري و زيرساخت هاي اجتماعي پنج زيرساخت اصلي هستند كه براي جامعه دانايي محور در نظر گرفته شده اند. اين زيرساخت ها مكمل يكديگر بوده و در برنامه توسعه، ايجاد هر يك از آنها بايد در نظر گرفته شود.
علاقه مندان مي توانند اين گزارش را از سايت اطلاع رساني كميته مطالعات فناوري اطلاعات (www.ict-research.net) دريافت كنند.
برگزاري همايش علمي
در دانشگاه تهران
همايش «پايداري بهره برداري از منابع، ناسازگاري هاي ساخت هاي ملي و جهاني سازي» در دانشكده مديريت دانشگاه تهران برگزار شد.
برگزاري اين همايش به مدت چهار روز و با همكاري دانشگاه هاي كاسل، گوتين گن و ماربورگ آلمان و دانشگاه تهران است.رضوي تبادل دانش در زمينه جهاني سازي و برقراري ارتباط بين افراد شركت كننده در همايش را از جمله اهداف برگزاري اين همايش عنوان كرد و گفت: «حدود ۱۵۰ نفر از اعضاي هيات علمي ۲۰ دانشگاه و موسسه تحقيقاتي ايراني و سه دانشگاه آلماني در اين همايش حضور دارند.»
رضوي با بيان اينكه كشور آلمان همايش هايي از اين قبيل را در كشورهاي مختلف دنيا از جمله آفريقا، آمريكاي لاتين و خاور دور برگزار كرده است، اظهار داشت: «اين همايش به دو زبان انگليسي و آلماني و در زمينه محيط زيست، جغرافيا، فناوري اطلاعات، مديريت، علوم اجتماعي، اقتصاد و ساير رشته هاي مربوط برگزار شده است.»وي با بيان اينكه حدود ۴۰ مقاله از سوي محققان ايراني و هشت مقاله از سوي استادان آلماني در اين همايش ارايه شد، گفت: «حدود ۴۰ درصد از شركت كنندگان فارغ التحصيل دانشگاه هاي آلمان هستند و كل هزينه مورد نياز همايش از سوي موسسه DAD (سرويس مبادلات دانشگاهي) پرداخت شده است.»