دفع زباله هاي هسته اي براي ايالات متحده آمريكا، كشوري كه از دارندگان نيروگاه هاي متعدد هسته اي است به يك معضل تبديل شده است. پيش از اين زباله هاي هسته اي آمريكا به ارتفاعات واقع در ناحيه لاس وگاس حمل و در عمق ۱۰۰ متري دفن مي شد با اين اعتبار كه تا ۱۰ هزار سال آينده كه خطرات پرتوزايي زباله هاي مدفون از بين مي رود، دسترسي به آنها آسان نباشد. ساكنان اين نواحي را يك جمعيت ۳ هزار نفري تشكيل مي دهند. آنها به شدت نگران پيامد دفن زباله هاي هسته اي در پيرامون خانه ها و محل زندگي خود هستند و با وجود آن كه مقامات آمريكا تاكيد كرده اند كه براي ايمن سازي زباله هاي دفن شده ۱۰ ميليارد دلار هزينه كرده اند، اما دوستداران حفظ محيط زيست همچنان نگران اين مسئله اند و مي گويند اين زباله ها به مرور زمان خطرناك تر شده و پيامدهاي ناگواري براي نسل هاي آينده خواهند داشت. پيش از اين برخي از كارشناسان، براي دفع زباله هاي هسته اي آمريكا پيشنهاد كرده بودند كه آنها را با سفينه هاي مخصوص به فضا پرتاب كنند، اما اين طرح به دليل در برداشتن، هزينه هاي بسيار سنگين به اجرا درنيامد.
آزار ميمون ها در هتل لوكس
پليس مالزي سه مرد را به اتهام آزار شديد تا سرحد مرگ سه ميمون «اورانگوتان» بازداشت كرد.
طبق گزارش جمعيت حمايت از حيوانات در مالزي، متهمان در يكي از هتل هاي لوكس اين كشور براي نمايش نحوه شكار اورانگوتان، هركدام يك ميمون را به عنوان هدف انتخاب كرده و با نيزه به آنها حمله ور شده اند.
به گزارش خبرگزاري رويتر از كوالالامپور، علاوه بر بازداشت ۳ متهم، رييس هتل «شنگري لا» نيز به دليل سوءاستفاده از حيوانات براي جلب مشتري تحت تعقيب قرار گرفته است. با تحقيقات پليس مشخص شده است كه از مدت ها پيش در اين هتل اذيت و آزار حيوانات براي جلب توجه برخي مشتريان ثروتمند اما بي رحم، رواج داشته است. پليس براي بازداشت شخصي كه نيزه ها را به متهمان فروخته نيز تلاش هاي وسيعي را آغاز كرده است.
از حيات وحش آفريقا و اميدهاي تازه
امروزه جهان شاهد انقراض بسياري از گونه هاي حيات وحش است. انقراض هرگونه زيستي تاسف انگيز است، زيرا يك موجود بي همتا كه از نظر بيولوژيك، هويت ژنتيكي منحصر به فردي دارد جزو سرمايه هاي مهم و بي جانشين جهان هستي است. «آلفرد راسل» زيست شناس و جغرافيدان انگليسي در سال ۱۸۷۶ ميلادي هشدار داده بود كه؛ «جهان ما به لحاظ جانورشناسي فقير شده است.» اما اكنون و در آغاز هزاره سوم صدها گونه زيستي را از دست داده ايم و اين روند غمبار همچنان ادامه دارد. در اوج نااميدي، بارقه هايي از اميد در مقياس جهاني تابيدن گرفته است، هشدار مكرر دانشمندان و رويكرد روزافزون گروه هاي بزرگي از مردم براي حفظ حيات وحش، مديريت جامع حيات وحش براي مراقبت از گونه هاي زيستي را به عنوان يك ضرورت، مطرح كرده است. به گفته كارشناسان، مديريت حيات وحش علم و هنري است كه زمينه لازم را جهت ايجاد جمعيت هاي مطلوب گونه هاي زيستي در اراضي طبيعي را فراهم كرده و سعي در حفظ و افزايش آن دارد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، در بعضي از كشورهاي آفريقايي از جمله كشور كنيا، برنامه هايي براي ايجاد تغيير در پارك هاي وحش به منظور، بازگرداندن ويژگي هاي طبيعي در دست اقدام است. اين طرح، به مرور در ديگر كشورهاي قاره آفريقا كه از ويژگي هاي حيات وحش برخوردار هستند نيز اجرا خواهد شد.