نمايندگان مجلس:
ايران غني سازي اورانيوم را متوقف نخواهد كرد
فارس - چندين تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ضمن ابراز مخالفت با خواست اروپاييان براي تعليق غني سازي و فعاليتهاي مرتبط با آن، هر گونه تعليق را منتفي دانسته و ادامه اعمال فشارها را عاملي براي خروج از T.P. N خواندند.
محمدرضا باهنر نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اين كه ايران از حق قانوني خود در جريان پرونده هسته اي نمي گذرد، گفت: در معاهده NPT همه اعضا حق دستيابي به فناوري توليد سوخت هسته اي را دارند و مجلس ايران آماده پرداخت هزينه هاي دسترسي به فناوري صلح آميز هسته اي است ضمن اين كه فرآيند قانونمند كردن طرح الزام دولت براي از سرگيري غني سازي اورانيوم و دست يابي به فن آوري كامل هسته اي كه قبلاً تقديم مجلس شوراي اسلامي شده نيز ادامه خواهد يافت.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اين كه ما از حق خود در اين زمينه نمي گذريم، ادامه مي دهد: صدور بيانيه شديد در اجلاس آژانس در جهت حل اين مشكل هيچ كمكي به جامعه بين الملل نمي كند.
نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي تعامل با اروپا و ساير كشورهاي دنيا را در حدي كه منافع كشورمان را تأمين كند به صلاح كشور دانسته و افزود: اين رفتارها و تهديدات و كارشكني ها در حافظه روابط بين الملل و روابط ديپلماتيك ملت و دولت ايران باقي خواهد ماند و در روابط آينده كشور ما در عرصه هاي مختلف با اين كشورها تأثير خواهد گذاشت.
اصغر گرانمايه پور نايب رئيس اول كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي نيز با اشاره به مواضع منطقي و مستدل ايران در قضيه پرونده هسته اي گفت: اگر ايران با مواضع نامناسب و غير منطقي مخاطب خود روبرو شود و راهي به جز خروج از NPT نباشد، اين حق را براي خود محفوظ نگه مي دارد، زيرا تجربه ۲۵ سال گذشته ايران نشان داده است هر كجا كه جمهوري اسلامي ايران بر مواضع منطقي خود بطور محكم ايستادگي كرده باعث شده تا دشمنان از شدت تجاوز طلبي خود بكاهند.
جواد آرين منش نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اين كه اگر پذيرش پروتكل ذره اي با منافع و مصالح ملي و عزت جمهوري اسلامي ايران منافات داشته باشد، مجلس قطعاً با آن مخالفت خواهد كرد تصريح كرد: منافع آمريكايي ها اقتضا مي كند كه اگر قادر نيستند پرونده به شوراي امنيت ارجاع گردد، پرونده را هم چنان باز نگه دارند تا از كنار آن بهره برداري سياسي خود را داشته باشند لذا با بسته شدن آن به طور جدي مخالفت مي كنند.
سيدكاظم دلخوش نماينده مردم صومعه سرا در مجلس با عنوان اين كه فعاليتهاي هسته اي ايران با مسايل داخلي آمريكا مرتبط است، اظهار داشت: سياستمداران آمريكايي به بهانه مبارزه با تروريسم مي خواهند از اين فرصت جهت پيروزي در انتخابات استفاده كنند و اين در حالي است كه ما هيچ حركت و فعاليتي خارج از ضوابط معاهده NPT نداشتيم و فقط مي خواهيم از انرژي هسته اي صلح آميز بهره مند شويم.
غلامرضا مصباحي مقدم نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به وجود گرايش جدي در كشور براي خروج از NPT گفت: چنانچه اروپائيها بخواهند فشارهاي غير اصولي بر ايران وارد سازند ما به سمت كنار گذاشتن تعهدات خود در NPT مي رويم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، خواست اروپاييان از ايران در خصوص توقف چرخه سوخت هسته اي را نوعي زياده خواهي غير اصولي و غير قانوني مي داند و عنوان مي كند كه ريشه اصلي اين ماجرا ها خصوصاً در دور اخير، اسرائيل است كه خود داراي بمب اتمي است و شديداً مخالف داشتن انرژي اتمي از سوي ايران است و لذا كشورهاي اروپايي را عليه ايران تحريك مي كند.
حميدرضا حاجي بابايي عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز هرگونه امتيازدهي تحت هر شرايطي را در جهت منافع ملي ندانست و گفت: هيچ گونه امتيازدهي در بحث فناوري هسته اي ايران وجود ندارد.
|
|
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي:
ديپلماسي فعالتري با كشورهاي عضو عدم تعهد داشته باشيم
مهر- محمود محمدي نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به عملكرد انگليس، فرانسه و آلمان در نشست اخير شوراي حكام بر ضرورت گفتگوي جدي تر سياسي با كشورهاي اروپايي به خصوص اين سه كشور تاكيد كرد.
محمود محمدي در خصوص نقش انگليس، فرانسه و آلمان درنشست اخير شوراي حكام گفت: متاسفانه اين سه كشور بر خلاف انتظارات ما كه به آنها به چشم يك قطب قدرت اروپايي نگاه مي كنيم، تحت فشارهاي سياسي آمريكا عمل كردند ودرنشست اخير شوراي حكام نيز شاهد همسويي آنها با آمريكا نسبت به ايران بوديم.
محمدي به خبرنگاران گفت: در روند مذاكرات، آژانس محوري حاكم است و درگزارش البرادعي نيز ايران ازاتهامات آمريكا مبرا شد و ديگر بهانه هاي فني و حقوقي براي تهديد آميز جلوه دادن فعاليت هاي صلح آميز ايران وجود ندارد مگر اينكه آمريكا به شگردها و ترفندهاي تبليغاتي هميشگي متوسل شود.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: لازم است تا ماه نوامبر دستگاه سياست خارجي، ديپلماسي فعالتري با كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد داشته باشد.
نماينده آباده اظهارداشت: اگر تحركات بيشتري در آژانس بين المللي انرژي اتمي و كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد داشته باشيم، پرونده ايران درنوامبر به لحاظ حقوقي وفني بايد بسته شود.
محمدي افزود: اما چنانچه آمريكا و برخي كشورهاي اروپايي به دنبال ادامه سياسي كردن پرونده ايران در شوراي حكام باشند، لازم است تدابير ديگري درباره نحوه همكاري با آژانس و كشورهاي اروپايي بينديشيم.
وي بندهاي ۷ و ۸ قطعنامه را نشانگر شكل گيري ديپلماسي عدم تعهد در برابر سياست هاي تبعيض آميز كشورهاي صنعتي و پيشرفته عليه كشورهاي درحال توسعه دانست و گفت: اين اتفاق اين درك را بوجود مي آورد كه كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد به اين نتيجه برسند كه اگر امروز ايران را از حق قانوني خودش براي برخورداري از مزيت هاي انرژي هسته اي محروم كنند، فردا نوبت آنها خواهد بود.
|
|
كليات طرح الزام دولت به اخذ مجوز
براي انعقاد قراردادهاي خارجي تصويب شد
فارس: مجلس شوراي اسلامي به كليات طرح الزام دولت به اخذ مجوز براي انعقاد قراردادهاي خارجي رأي مثبت داد.
پس از اظهار نظر نمايندگان دولت در مخالفت با طرح مذكور مجلس وارد رأي گيري شد و بر اساس رأي گيري با ورقه كه از نمايندگان به عمل آمد، از تعداد ۲۱۲ نفر حاضران در مجلس ۱۰۸ رأي سفيد، ۸۶ مخالف و ۸ رأي ممتنع به گلدانها ريخته شد كه بر اساس آن كليات طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس براي انعقاد قراردادهاي خارجي به تصويب رسيد.
پس از اين اعلام نتيجه، تعدادي از نمايندگان نسبت به نتيجه آراي تقاضاي تشكيك كردند كه مجدداً راي گيري با ورقه صورت گرفت.
در پايان از ۲۱۲ نماينده حاضر ۱۰۸ نفر رأي سفيد، ۷۹ نفر رأي كبود و ۴ رأي زرد (ممتنع) به گلدان ريخته شد كه نتيجه آراء مثبت بودن رأي سابق را اعلام كرد.
لازم به يادآوري است در حين بررسي اين طرح تعدادي از نمايندگان فراكسيون اقليت مجلس درخواست مسكوت ماندن طرح مذكور به مدت يكماه را ارايه كردند كه ديگر نمايندگان به اين پيشنهاد رأي ندادند.
انتقاد خاتمي از تصويب طرح الزام دولت به اخذ
مجوز از مجلس در انعقاد قراردادها
رئيس جمهوري گفت : طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس در انعقاد قرارداد با شركت هاي خارجي در مجلس مطرح شده است ، البته هنوز تكليف نهايي آن مشخص نيست ، اما آنچه كه هست ، طرحي بي سابقه است .
خاتمي كه پس از پايان جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران حضور يافته بود گفت : مجلس حق دارد كه تحقيق و تفحص و بازخواست و استيضاح كند، شرايط را معين كند اما اين كه دولتي كه رئيس جمهوري آن نماينده ملت است و طرف صحبت با دنيا است ، قول او هيچ اعتباري نداشته باشد و نتواند با اطمينان خاطر با دنيا صحبت كند و توافق كند، اين به معناي فلج كردن دولت است .
خاتمي اظهار داشت : تصويب اين طرح يعني بي رغبتي دنيا براي سرمايه گذاري در ايران كه طي سالها ميلياردها دلار به زيان كشور خواهد بود. وي گفت : عطف به ماسبق كردن اين تصميم نيز به معناي بر هم خوردن تصميمات ديگر است كه اين نيز ميليون ها دلار خسارت خواهد داشت .
رئيس جمهوري با اظهار تاسف از تصويب اين طرح ، خاطرنشان كرد: البته اين طرح با اكثريت بسيار كمي راي آورد و تقريبا نيمي از مجلس محترم با اين طرح مخالفت كرد.
خاتمي اضافه كرد: مطمئن هستم بخش قابل توجهي از كساني كه رأي داده اند با حسن نيت رأي داده اند، اما توضيحات غلط به آنها داده شده بود.
همچنان كه گزارشهايي كاملا غلط عليه برخي قراردادهاي ما منتشر شد و متاسفانه به مطالبي كه گفته شد، گوش داده نشد.
وي اظهارداشت : اميدوارم نمايندگان در جزييات كه بحث مي كنند اين را جبران كنند و زمينه را براي همكاري بيشتر دولت و مجلس فراهم كنند.
رئيس جمهوري در بخش ديگري از سخنانش تصويب طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس در انعقاد قرارداد با شركت هاي خارجي را بر خلاف مصالح ملي دانست و گفت : اين مسئله باعث مي شود كه كسي نيايد قرارداد منعقد كند؛ چرا كه نمي داند قرارداد آنها در مجلس تصويب مي شود يا نه ، لذا لطمه هاي بزرگي ايجاد مي شود.
رئيس جمهوري در پاسخ به اين سئوال كه آيا دولت حاضر است تبصره هايي براي اين طرح مطرح كند، اظهار داشت : در مجلس تبصره هايي است كه اگر برخي از آنها به تصويب برسد يا طرح را قابل قبول مي كند، يا به شدت از حدت آن كاسته مي شود.
خاتمي مصوبه ديروز مجلس را شائبه نقض قانون اساسي دانست و ابراز اميدواري كرد، شوراي نگهبان با دقت اين مسئله را بررسي كند.
رئيس جمهوري در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين مسئله سفر آينده وي را به تركيه تحت تأثير قرار خواهد داد، گفت كه اين ربطي ندارد.
رئيس جمهوري همچنين در پاسخ به سئوالي در خصوص استيضاح وزير راه و ترابري خاطرنشان كرد استيضاح حق مجلس است ، بنده از وزراي خود راضي ام و از آنها دفاع مي كنم .
خاتمي درخصوص مصوبه مجلس گفت: در صورت تصويب نهايي قانون خواهد بود، اما آثار منفي در پي خواهد داشت . اما هرچه مجلس تصميم بگيرد براي ما قابل قبول خواهد بود.
خاتمي همچنين در پاسخ به سئوال خبرنگاري كه پرسيد در صورت ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت واكنش ايران چيست، اظهار داشت : اميدوارم اين مسئله اتفاق نيفتد. ما تمام تلاش خود را خواهيم كرد كه پرونده ايران به شوراي امنيت نرود. خاتمي گفت كه اين موضوع براي آژانس شكست و ضعف است و نشانه ناتواني آن است كه نتواند يك مسئله را حل كند.
خاتمي افزود: آمريكا مي خواهد تا اين موضوع از دست اروپايي ها و آژانس خارج شود تا دست بازتري داشته باشد، گرچه آنجا (شوراي امنيت ) نيز دست بازتري نخواهد داشت و ديگراني هستند كه با او مخالفت مي كنند.
خاتمي اضافه كرد: ما از ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت استقبال نمي كنيم ، اما اين مسئله مانع از اينكه ما را از حق بين المللي و قانوني خود منع كنند، نمي شود.
خاتمي با تأكيد بر اين مطلب كه ايران از ان پي تي خارج نخواهد شد، در عين حال گفت : اما اگر اصرار آنها اين باشد كه ما را از اين حق محروم كنند، به هر قيمتي كه باشد اين حق را انجام مي دهيم ، حتي به اين قيمت كه آژانس بر ما نظارت نداشته باشد.
خاتمي بار ديگر تأكيد كرد كه چه ايران تحت نظارت باشد يا نباشد، جمهوري اسلامي به سمت دستيابي به سلاح اتمي نخواهد رفت .
سيد محمد خاتمي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره غني سازي اورانيوم، از جامعه جهاني و اروپايي ها خواست غني سازي ايران را به رسميت بشناسند.
خاتمي اظهار داشت : مطابق ان پي تي اين حق قانوني ماست و نمي توان بخشي از ان پي تي را به زور بر ما تحميل كنند و بخشهاي ديگر را بخواهند كه ما انجام دهيم .
رئيس جمهوري تصريح كرد: ما آماده ايم زير نظر آژانس با رعايت همه موازين فعاليت ها را انجام دهيم و اعتماد كامل جامعه جهاني را به اين مسئله كه ما سلاح اتمي نمي سازيم ، جلب كنيم .
خاتمي همچنين در پاسخ به سئوالي درباره برداشت از حساب صندوق ذخيره ارزي براي واردات بنزين گفت: اين مسئله يك پيشنهاد است . وي گفت : مصرف فراوان بنزين مشكلي است كه با آن رو به رو هستيم و قيمت تمام شده بنزين بيش از قيمتي است كه اكنون عرضه مي شود.
رئيس جمهوري همچنين در پاسخ به سئوالي درباره پرونده جنايت پاكدشت اظهار داشت : پرونده اين جنايت را به دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي ارجاع داده ايم تا به طور جدي بررسي شود و در نامه اخير به وزير كشور نيز بر ضرورت پيگيري جدي اين جنايت بسيار تكان دهنده تأكيد كرده ام . وي گفت : جنايت هاي فردي بسيار اتفاق مي افتد، اما جنايات زنجيره اي تكان دهنده است و در جامعه ايجاد ناامني مي كند.
خاتمي با تأكيد بر برخورد شديد با عوامل اين جنايات ، در عين حال گفت : چنانچه كوتاهي هايي هم در اين زمينه بوده است از ناحيه هر فردي كه باشد بايد با او برخورد شود تا در آينده با مسايل رو به رو نشويم .
|
|
اخبار كوتاه
سردار حجازي:
ياد دفاع مقدس براي دشمن هشدار دهنده است
فارس: فرمانده نيروي مقاومت بسيج تأكيد كرد كه ياد دفاع مقدس براي دشمن هشداردهنده و براي ما درس آموز است. سردار محمد حجازي ديروز طي مراسمي كه در حاشيه نمايشگاه دلاوران معراج برگزار شد با اشاره به لزوم تبيين حق شهدا و جانبازان گفت: اگر امروز ايران در امنيت به سر مي برد و از معرض تهاجم دشمن در امان است، به بركت خون شهيدان و تلاش آزادگان و جانبازان است. حجازي تصريح كرد: مطمئن هستيم تا زماني كه روح حماسه و ايثار در اين ملت است دشمن از هر نوع حمله و تهاجمي بازداشته خواهد شد. حجازي گفت: جنگ تحميلي و سرافرازي ايران در ۸ سال دفاع مقدس كشور را بيمه كرده است و اگر مسئولان كشور با قدرت مي ايستند و مي گويند كه ما استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را ادامه مي دهيم به پشتوانه قدرت مردمي است.
مديران بازداشت شده ايراني در عراق آزاد شدند
ايرنا: با اثبات بي گناهي و رد اتهامات وارده ، مديران بخش تعاون ايران سرانجام پس از ۶۵ روز بازداشت غيرقانوني به آغوش خانواده بازگشتند. به گزارش روابط عمومي تعاون ايران ، آقايان زارع ، محسني ، تيموري و صالحي از مديران بخش تعاون بيش از دو ماه قبل براي پيگيري تفاهم هاي اقتصادي و بازرگاني با طرف هاي عراقي در بغداد به عراق سفر كرده بودند كه نيروهاي آمريكايي با دلايل واهي و با رفتار غيرديپلماتيك آنها را بازداشت و پس از مدتي تحويل پليس عراق دادند. براساس اين گزارش ، مديران بخش تعاون تا روز سه شنبه در بازداشت پليس عراق بودند كه با پيگيري هاي همه جانبه بخش تعاون و اثبات بي گناهي ، از طريق مرز خسروي صبح روز گذشته وارد ايران شدند.
مخبر كميسيون امنيت ملي: طرح خروج از NPT مطرح نشده است
ايسنا: مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه طرح خروج از NPT در اين كميسيون مطرح نشده است، گفت:«از اين گزينه تنها در صورت لزوم بايد استفاده كرد.»
كاظم جلالي، نماينده مردم شاهرود با تاكيد بر اينكه تاكنون طرحي مبني بر خروج از NPT دريافت نشده است، اظهار داشت:«اگر قرار باشد چنين طرحي مطرح شود بايد در كميسيون امنيت ملي بررسي شود.»
وي ادامه داد: «شايد عده اي از نمايندگان به چنين طرحي فكر كرده اند كه هنوز ما اطلاع نداريم.» جلالي تاكيد كرد: «اگر قرار باشد چنين طرحي مطرح شود، نيازمند نوعي همدلي و هماهنگي در مجموعه نظام است. اين موضوع بسيار ظريف و مهم و نيازمند كار كارشناسي بيشتر است.» مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با اشاره به اظهارات دبير شوراي عالي امنيت ملي درخصوص خروج از NPT گفت: «طبق گفته روحاني، اين يك گزينه است كه در صورت لزوم بايد انجام شود.»
جلالي گفت:«فعلاً كه در حال رايزني و گفت وگو با دنيا هستيم و مباحث مربوط به مسائل هسته اي در آژانس مطرح است، طبعاً اگر خط قرمزها رعايت شود، مي توان در زمان لازم تصميماتي گرفت؛ اما در شرايط كنوني ما هنوز در حال تعامل با دنيا هستيم.»
|
|
باهنر: آموزش و پرورش محوري ترين ركن سند چشم انداز ۲۰ ساله است
فارس: نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر نقش حساس نظام تعليم و تربيت در توسعه كشور، آموزش و پرورش را محوري ترين ركن سند چشم انداز ۲۰ ساله دانست.
محمدرضا باهنر در سخناني در جلسه علني ديروز مجلس شوراي اسلامي گفت: سال تحصيلي جديد در حالي آغاز مي شود كه چشم اميد مردم و مسئولان براي رسيدن به توسعه پايدار و همه جانبه به نهاد فرهنگي آموزش و پرورش دوخته شده است. وي افزود: اگر از آموزش و پرورش به عنوان محوري ترين ركن چشم انداز ۲۰ ساله نام برده شود سخن شايسته اي است زيرا اساس رشد و ترقي هر كشور بستگي به ميزان توجه به جوانان است كه در ۲۰ سال آينده پرچمدار تفكر اسلامي به عنوان رئيس اداره كننده موفق حكومتي خواهند بود.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: دانش آموختگان ۲۰ سال آينده هم مهمترين محور توسعه كشور و هم مديران كشوري توسعه يافته هستند ليكن براي رسيدن به چنين موفقيتي بايد در يك نگاه كارشناسانه به آموزش و پرورش در ابعاد گوناگون آن دقت لازم را به كار بست.
باهنر با اشاره به اين كه تكنولوژي آموزشي در نظام هاي آموزشي ساير كشورها نقش موثري را ايفا مي كند، اظهار داشت: همچنان كه در چنين نظام هاي معلم محور تكنولوژي تلقي مي شود پس بايد در كشور ما هم به جايگاه رفيع معلم توجه جدي شود. وي در اين باره تصريح كرد: اميدواريم دولت و مجلس در ايجاد شرايط مناسب براي معلمان به وظايف خطير خود عمل كنند.
|
|
معتمدي:
طرح مصوب مجلس موجب لغو قرارداد اپراتور دوم نخواهد شد
فارس: وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: طرح مصوب مجلس موجب لغو قرارداد اپراتور دوم نخواهد شد.
احمد معتمدي در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به تصويب طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس براي انعقاد قراردادهاي خارجي اظهار داشت: طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس براي انعقاد قراردادهاي خارجي اطمينان به سرمايه گذاري را در كشور كاهش مي دهد و عطف به ماسبق شدن قوانين و مصوبات، مشكلات زيادي را براي كشور بدنبال خواهد داشت.
وي با تأكيد بر اين كه لغو قرارداد ايران سل براي كشور مشكل ساز خواهد شد، تصريح كرد: تصويب طرح الزام دولت براي اخذ مجوز از مجلس به معناي لغو قرارداد ايران سل نيست و با وضعي كه من امروز در مجلس ديدم، فكر مي كنم فضاي مثبتي براي تصويب پيشنهادهاي جايگزين مورد نظر دولت وجود داشته باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه طرح مذكور كليه قراردادهاي مخابراتي كشور را شامل مي شود، تصريح كرد: اين طرح تنها شامل قرارداد ايران سل مي شود، البته طبق همين طرح دولت سه ماه فرصت دارد كه قراردادهاي آتي خود را بررسي و سپس آنها را براي اخذ مجوز به مجلس بفرستد.
معتمدي با تاكيد بر اينكه قرارداد اپراتور دوم تلفن همراه با شركت ايران سل است نه ترك سل، خاطرنشان كرد: ايران سل كنسرسيوم شركت داخلي است كه خارجي ها در آن ۷۰ درصد سهام دارند و اين با شركتي كه در خارج كشور ثبت مي شود فرق دارد. وي در پايان گفت: قطعا هر جا قراردادي خلاف قانون منعقد شود، جلوي آن گرفته مي شود.
|
|
حمايت روسيه از تعليق غني سازي
سفارت روسيه در تهران اعلاميه مطبوعاتي وزارت امور خارجه روسيه را درمورد نتايج بررسي شوراي حكام از برنامه هسته اي ايران منتشر كرد.
در اين بيانيه آمده است: قطعنامه شوراي حكام، مصالحه اي است كه بيانگر نظر ارجح كشورهاي عضو آژانس در جهت رفع هرچه زودتر همه مسائل باقيمانده درخصوص فعاليت هسته اي ايران مي باشد.
|
|
محتشمي پور:
كروبي گزينه بعدي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري است
فارس: عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز گفت: اگر ميرحسين موسوي كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري را قبول نكند، مهدي كروبي گزينه بعدي ما در انتخابات است.
مشاور رييس جمهوري در مصاحبه با روزنامه اماراتي الخليج در پاسخ به اين سئوال كه گزينه اصلاح طلبان براي نامزدي رياست جمهوري كيست، گفت: ما در جبهه دوم خرداد موضع خود را درمورد كانديداتوري ميرحسين موسوي اعلام كرده ايم.
محتشمي پور درعين حال خاطرنشان كرد: تاكنون وي پيشنهاد ما را قبول نكرده است اما ما به مذاكرات خود ادامه مي دهيم و اگر او قبول نكند، مهدي كروبي گزينه بعدي ماست.
|