اتهام داستان سرايي توسط دادستان
سي.ان.ان: وكيل مدافع اسكات پترسون روز گذشته در جلسه دادگاه جنجالي اسكات از هيأت منصفه خواست كه رأي خود را عاري از هرگونه احساسات و بدون در نظر گرفتن چهره وحشتناكي كه دادستان از اسكات در طول جلسات دادگاه ساخته است صادر كنند.
مارك گراگوس يكي از وكلاي مدافع اسكات در جلسه ديروز در مقام دفاع از موكلش اعلام كرد كه اسكات هيچ انگيزه اي براي به قتل رساندن همسر باردار و پسر خود نداشته و در عين حال دادستان در طول تمامي جلسات مكرر دادگاه موفق به ارائه مدركي مستدل مبني بر گناهكار بودن اسكات نشده است.
مارك در ادامه سخنانش گفت: «دادستان پرونده با داستان سرايي هاي خود به گونه اي باعث تنفر اعضاي هيأت منصفه از موكل من شد اما هيأت منصفه بايد بدون هيچ گونه جانب گيري يا دخالت احساسات شخصي حكم نهايي را صادر كند.»
وي همچنين ادعا كرد كه دادستان در طول جلسات دادگاه دائماً فرضيه هاي خود را در مورد انگيزه اسكات از به قتل رساندن همسرش تغيير داد. «در جلسات اوليه دادگاه، وي ادعا مي كرد كه اسكات براي ازدواج با دوست دختر خود -امبر فري - لاسي را به قتل رسانده است اما اين فرضيه اخيراً بر اين تصور تبديل شده است كه اسكات براي فرار از زندگي زناشويي اقدام به قتل لاسي كرده است.»
اسكات پترسون متهم است كه در ۲۳ يا ۲۴ دسامبر سال ۲۰۰۳ همسر باردار خود لاسي را به قتل رسانده و سپس جنازه وي را در خليج سان فرانسيسكو انداخته است. اين در حالي است كه به ادعاي وكلاي مدافع، قاتل لاسي پترسون شخص ديگري است.
اسكات در حال حاضر با اتهام دو قتل عمد رو به رو است. اتهامي كه مي تواند حكم اعدام را براي وي داشته باشد. هيأت منصفه همچنين مي تواند اسكات را به قتل درجه دو متهم كند كه حكم معمول براي اين جرم پانزده سال حبس است.
در حالي كه دادستان پرونده اعتقاد دارد هر كدام از شواهد و مدارك موجود در اين پرونده مانند يك تكه از يك پازل بزرگ است كه اندك اندك در حال حل شدن است اما وكلاي مدافع اسكات اعتقاد دارند كه تكه هايي از اين پازل گم شده و هيچ كس تلاشي براي يافتن آن نمي كند.
وكلاي مدافع اسكات در خصوص عدم وجود هيچ گونه مدرك مستدلي مبني بر به قتل رسيدن لاسي اسكات ادعا مي كنند كه عدم وجود اين مدارك در منزل اسكات به اين معني است كه وي لاسي را به قتل نرسانده است.
قرار است دادگاه بعدي رسيدگي به اتهامات اسكات هفته آينده تشكيل شود.
درخواست تجديد نظر در حكم تك تيرانداز
سي.ان.ان: وكلاي مدافع جان آلن محمد- تك تيرانداز آمريكايي- روز گذشته با حضور در دادگاه عالي ايالت ويرجينيا از قاضي دادگاه خواستند كه طبق قوانين جزايي اين ايالت حكم صادره در مورد جان آلن محمد را از اعدام به حسب ابد تخفيف بدهد. دادگاه عالي ايالت ويرجينيا سال گذشته محمد را به اتهام دو قتل عمد به اعدام محكوم كرد. با وجود ادعاي وكلاي مدافع مبني بر اين كه چون لي مالدو- هورستن جان- در روز حادثه ماشه را كشيد. وي مقصر اصلي و مستحق حكم اعدام است اما دادستان پرونده اعتقاد دارد كه لي مالدو و جان محمد نقشه تك تيراندزاي ها را با هم كشيده و بنابراين هر دو مقصر هستند.
علاوه بر اين دادستان پرونده به اين موضوع استناد كرده است كه اقدامات جان آلن در جريان تك تيراندازي ها به نوعي در زمره فعاليت هاي تروريستي است كه جرم اين فعاليت ها طبق قوانين جزايي مرگ است.
وكلاي مدافع جان همچنين ادعا كردند كه شيوه دادگاه در ترتيبي كردن جلسات محاكمه جان و لي مالدو در واقع باعث پايمال كردن حق جان شده است. چرا كه دادگاه ابتدا وي را به اشد مجازات محكوم كرد و سپس لي مالدو با تخفيف در مجازات به حبس ابد محكوم شد.
قرار است دادگاه حداكثر تا اوايل ماه ژانويه نتيجه بررسي درخواست تجديد نظر در حكم صادره را اعلام كند.
آغاز محاكمه قاتل ۷ زن پس از ۲۵ سال
بي بي سي: محاكمه يك جنايتكار فرانسوي به اتهام قتل ۷ زن جوان، پس از گذشت ۲۵ سال روز چهارشنبه آغاز شد.
شبكه تلويزيوني بي بي سي روز چهارشنبه با اعلام اين مطلب افزود: با محاكمه «اميل لوئيس» ، راننده اتوبوسي كه اكنون ۷۰ سال دارد، پرده از اسرار مرگ قربانيان ۱۵ تا ۲۵ ساله اي كه معلوليت ذهني نيز داشتند و حدود يك ربع قرن گذشته در شمال «بورگوندي» ناپديد شدند، برداشته خواهد شد.
به گفته اين شبكه شك و گمان در مورد ارتباط وي با ماجراي گم شدن قربانيان مركز بهزيستي در منطقه «يان» از اوايل سالهاي ۱۹۸۰ آغاز شد ولي به دليل اجتناب وي در بازپرسي، پليس موفق به كشف اين ماجرا نشد تا آن كه وي ۴ سال پيش به محل دفن اجساد دو نفر از قربانيانش اعتراف كرد.
بي بي سي افزود: بسياري از خانواده هاي قربانيان معتقدند وي علاوه بر ۷ قرباني مذكور كه بين سالهاي ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۹ ناپديد شدند، در ناپديد شدن ۳۰ زن ديگر در همين منطقه نيز دست داشته است.