ايسنا: هزاران تن از ايرانياني كه قصد داشتند بار ديگر استكبار ستيزي شان را در يوم ا... ۱۳ آبان به نمايش جهانيان بگذارند مقابل لانه جاسوسي سابق واشنگتن در تهران شعار مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل را فرياد كردند.
فضايي كه بر اين مراسم باشكوه و عظمت حاكم بود تفاوتي عمده با مراسم هاي سال هاي پيشين داشت و آن تأكيد حاضران در اين تجمع بر پافشاري ايران در دستيابي به حق مسلم اش در بهره گيري از فناوري صلح آميز هسته اي بود.
شعار «مرگ بر آمريكا» ، «مرگ بر اسرائيل» ، «مرگ بر منافق» و «مرگ بر فرهنگ فاسد غرب» بارها از تريبون اعلام و از سوي حاضران تكرار و در خيابان طالقاني، مقابل سفارت سابق آمريكا در ايران طنين انداز شد.
اكثريت حاضران در اين مراسم را جوانان و نوجواناني تشكيل مي دادند كه با شور و حرارت پرچم هاي آمريكا و اسرائيل را به آتش مي كشيدند و با به سخره گرفتن آدمك هاي بوش و شارون آنها را به شعله هاي آتشين مي سپردند كه يادآور آتشي بود كه اين دو در خاورميانه برافروخته اند.
در اين مراسم برخي از مسئولين لشكري و كشوري از جمله محمود احمدي نژاد از اعضاي دفتر تحكيم در زمان تسخير لانه جاسوسي حضور داشتند.
مجري اين مراسم هنگام به آتش كشيده شدن پرچم ايالات متحده خطاب به خبرنگاران خارجي اعلام كرد: حساب ملت آمريكا از دولت آمريكا جداست، پرچم آمريكا نشان سال هاي حاكميت استبداد است.
در بخش ديگري از اين مراسم بيانيه هاي كميته دانش آموزي و دانشجويي و سپس قطعنامه اين روز قرائت شد و پس از سخنراني عليرضا زاكاني، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، نماز ظهر و عصر به امامت سيدمحمد حسن ابوترابي فرد، نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي اقامه شد.
در بيانيه كميته دانش آموزي مراسم ۱۳ آبان متشكل از نمايندگان سازمان هاي دانش آموزي، بسيج دانش آموزي و انجمن اسلامي دانش آموزان در راهپيمايي روز گذشته منتشر شد، آمده است: امسال نيز همچون سالهاي گذشته گرد هم آمده ايم كه در عين طرفداري از صلح و دوستي با ملت ها، مبارزه با استكبار جهاني را سر داده و به جهانيان اعلام كنيم كه زير پرچم هيچ قدرتي نخواهيم رفت.
در ادامه اين بيانيه دانش آموزان آزاده و آزادي خواه ايران اسلامي جنايات شيطان بزرگ آ مريكا و دستياران خونخوارش در اقصي نقاط جهان از جمله فلسطين و عراق را محكوم كرده وخواستار آزادي جهانيان از زير استكبار جهاني و برقراري صلح و عدالت شدند.
كميته دانشجويي مراسم ۱۳ آبان هم در بيانيه خود، آورده است: مهمترين استراتژي مجموعه هاي دانشجويي در موقعيت كنوني انتخابات رياست جمهوري، شفاف سازي و كاهش تاثير تبليغات فريبنده و شعاري شدن فضاي آن مي باشد.
در اين بيانيه با بيان اينكه سه راهبرد اساسي آ مريكا در برابر ايران عبارت از فروپاشي سخت افزاري نظام سياسي، فروپاشي نرم افزاري و استحاله ارزشهاي انقلاب اسلامي و مهار و فروكاست اقتدار ملي است، مي افزايد: چالش هسته اي ايران در عرصه بين المللي از سوي آمريكا و ديگر متحدان استراتژي غربي آن طراحي و تعقيب مي شود و در واقع براساس گام سوم راهبردي قابل ارزيابي است.اين بيانيه مي افزايد: از دستگاه ديپلماسي و تيم مذاكره كننده مي خواهيم در برابر زياده خواهي هاي بيگانگان كوتاه نيايند و با تكيه بر پشتوانه مردمي نظام با شجاعت و قاطعيت از منافع ملي از حقوق مسلم مردم و جامعه دفاع نمايند و در برابر برخي پيشنهادهاي فريبنده در عزم راسخ خود براي تحقق مطالبات تاريخي اين ملت ترديد به خود راه ندهند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي هم طي سخنراني كه مقابل لانه جاسوسي داشت، تاكيد كرد: نسل دوم و سوم انقلاب بايد تلاش جدي كنند، جامعه اي مبتني بر ارزش ها ايجاد نمايند و اين رسالتي بر عهده ماست. زاكاني آمريكا را در حوزه سياسي منفورترين و بي اعتبار ترين كشور جهان و از منظر اقتصادي، فرهنگي و اخلاقي رو به انقراض توصيف كرد و ادامه داد: شرايط به نفع ماست و با اميدواري به قضايا نگاه مي كنيم.
وي افزود: اگر بتوانيم براساس ارزش ها جامعه اي بسازيم، آنگاه زمينه الگوبرداري از ما فراهم مي شود.
زاكاني در بخش ديگري از سخنانش بر لزوم دستيابي و بهره گيري كشورمان از فن آوري صلح آميز هسته اي تاكيد كرد و اظهار داشت: تا زماني كه در اين علم به خودكفايي نرسيده بوديم، حق استفاده از اين علم را براي ما قايل نبودند. اما امروز كه ميانگين سني دانشمندان هسته اي مان بين ۲۸ تا ۳۳ سال است به هراس افتاده اند.
در قطعنامه پاياني راهپيمايي سراسري يوم ا... سيزدهم آبان كه در پايان اين راهپيمايي قرائت و مورد تاييد مردم قرار گرفت، اهميت تسخير لانه جاسوسي در سالهاي آغازين پيروزي انقلاب اسلامي را از ابعاد گوناگون قابل بررسي دانسته و آمده است: شكستن ابهت پوشالي و خردشدني آمريكا و افشاي چهره تجاوزگرانه استكبار كه در پشت نقاب دمكراسي غربي خود را پنهان كرده بود، افشاي خط سازش و وابستگي، اتحاد و وحدت ملي كشور، شكل گيري گفتمان جديدي دركشور كه «عدالت خواهي» و «بيگانه ستيزي» دو مشخصه مهم آن محسوب مي گرديد و از همين رو بود كه حضرت امام (ره) اين اقدام شجاعانه دانشجويان مسلمان پيرو خط امام را ستودند و آن را «انقلاب دوم» نام نهادند و با اقتدار و صلابت به جهانيان اعلام كردند كه «در ايران باز هم انقلاب است - انقلابي بزرگتر از انقلاب اول» .
در اين قطعنامه با بيان اين كه ما دستيابي ايران اسلامي را به فناوري نوين هسته اي براي مصارف صلح آميز مايه غرور ملي و افتخار هر ايراني در اقصي نقاط جهان مي دانيم آمده است: با تجليل از دانشمندان متعهد جوان كشور كه نقش اساسي را در اين زمينه داشته اند و سپاس و تشكر ويژه از نمايندگان متعهد، مردمي و اصولگرا و ارزشي در مجلس شوراي اسلامي درباره تصويب طرح الزام دولت براي دستيابي به فناوري هسته اي با قاطعيت اعلام مي نماييم كه صداي مجلس شوراي اسلامي صداي ملت بيدار، آگاه و آماده دفاع ايران اسلامي به جهانيان است.
در ادامه قطعنامه با اعلام اين كه اقدامات به عمل آمده توسط دولتمردان با انتظارات رهبري و مردم فاصله زيادي داشته خواهان اقدام عاجل از سوي مسئولان ذيربط شده و آورده است: از دولت، مجلس شوراي اسلامي و قوه قضائيه قاطعانه خواهانيم كه در سال پاسخگويي كارنامه خود را در جهت مبارزه با مفاسد اقتصادي، تلاش براي گسترش ارزشها و هنجارهاي قابل احترام جامعه، خدمت، آباداني و كار براي جامعه، گسترش عدل و احقاق حقوق مردم، كاهش فاصله طبقاتي و تحقق مردم سالاري ديني را در معرض قضاوت و داوري مردم قرار دهند.
راهپيمايان در ادامه قطعنامه خود با اعلام اين كه انقلاب اسلامي و حضرت امام (ره) از يكديگر انفكاك ناپذير و جدا ناشدني هستند، مي افزايد: نظام اسلامي، ولايت فقيه و مردم سالاري ديني از ميراث سترگ و جاويدان پيشواي بزرگ و رهبر فقيد انقلاب اسلامي است، ملت ايران بار ديگر ميثاق ناگسستني خود را با آرمانها، خط و سيره و نيز ميراث جاويدان حضرت امام راحل (ره) اعلام و پاسداشت دستاوردهاي سترگ انقلاب را در پيروي و اطاعت از خلف صالح آن امام بزرگوار، رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و ولي امر مسلمين حضرت آيت ا... العظمي خامنه اي (مدظله العالي) مي داند.