مرد نقره اي المپيك آتن تا رسيدن به هدفهاي بالاتر و ايستادن روي سكوي اول جهان فاصله ها دارد. او كه تا مرز قهرماني المپيك پيش آمده بود نبايد واهمه اي از حضور در مسابقات انتخابي مي داشت. نام او بايد براي حريفان داخلي ايجاد ترس كند. او مسعود مصطفي جوكار است و نامش فراتر از حريفاني است كه او بيم روبرو شدن با آنها را دارد. جوكار را به عنوان يك قهرمان ارزنده دوست داريم اما قانون را بيشتر.
محمدرضا منصوريان: ديروز كانون توجه ورزش ما فدراسيون كشتي بود. ديروز در اين فدراسيون سنگ بناي حركتي نهاده شد كه نشان از انديشه هاي نوين و مستحكم دارد. حالا ديگر مي توان باور كرد كه مبناي تمامي حركت هاي اجرايي در ورزش ملي و پهلواني ما زيربنايي قانوني دارد و اگر متوليان امر در حركتي كه آن را آغاز كرده اند، مستحكم بايستند و لغزشي از خود نشان ندهند مي توان اميدوار به آينده اي روشن تر و پررونق تر بود.
اگر امروز قانونمندي در كشتي يك اصل قرار مي گيرد و همه از آن تبعيت مي كنند، در حقيقت مبارزه اي اصولي با روش هاي غلط گذشته است. روش هايي كه آسيب هاي بسيار فراواني به كشتي ما وارد ساخته است.
هميشه مي گفتيم و باز هم مي گوييم كه اگر بخواهيم كشتي خوبي داشته باشيم، اگر بخواهيم قهرماناني مطيع قانون و سالم پرورش دهيم و اگر بخواهيم در مسيري درست و اصولي گام بگذاريم، هيچ راهي جز اين برايمان وجود ندارد كه با اجراي قانون و رعايت ضوابط ،برنامه هايمان را به پيش ببريم.
هميشه مي گفتيم و باز هم مي گوييم كه فقط يك حركت صحيح مي تواند شروع همه چيز باشد، حالا خوشحاليم كه اين حركت انجام شده است. مطمئنا از اين پس ديگر هيچ كشتي گيري در هر درجه و مقامي كه باشد، به خود اين اجازه را نمي دهد كه مدالش را به رخ ديگران بكشد. ديگر مسابقه هاي انتخابي و حضور در تورنمنت ها و مسابقات بين المللي زنگ تفريح قلمداد نمي شود.
بر خلاف تفكر خيلي ها ايستادگي و مقاومت مسئولين كشتي در جريان هاي اخير نه تنها مخرب و نسنجيده نيست، بلكه عمق روشني از سازندگي و سلامت دارد.
مگر چقدر مي توان صبر كرد و شعار مبارزه با قهرمان سالاري را شنيد و هيچ حركتي را در جهت مقابله با آن نديد. مگر نمي گفتيد كه چرا جوانان در كشتي كارشان به سرانجام نمي رسد، مگر نمي خواستيد كه حق به حق دار برسد، پس قاطعانه از اين حركت اصولي حمايت كنيد. اصلا هم نگران مسابقه هاي جهاني نباشيد. بهانه هم نگيريد. طبيعي است كه در اجراي قانون بايد كه مقاومت هايي هم وجود داشته باشد. ابدا مهم نيست. چرا كه هدف كاملا مشخص و روشن است و بايد براي رسيدن به هدف خسارت هم ديد. مدال گرفتن يا نگرفتن ملي پوشان كشتي در مجارستان نمي تواند معيار مشخصي براي هدف گذاري باشد.
ديدگاه ما بايد بسيار وسيع تر از اين باشد كه ممكن است كشتي گيران ما در مسابقه هاي جهاني دستشان از كسب مدال كوتاه بماند. مگر در آن سالهايي كه كشتي ما در جهان در مكان هاي سيزدهم و چهاردهم مي ايستاد، چه اتفاقي مي افتاد كه امروز ممكن است بدتر از آن رخ دهد. مگر زماني كه در المپيك آتن از گرفتن حتي يك مدال طلا عاجز مانديم، چه حركتي انجام شد كه امروز حسرت آن را بايد بخوريم. بايد هوشيار باشيم و از چنين اتفاقاتي درس هاي لازم را بگيريم.
حيدري، دبير، رضايي و جوكار اگرچه افتخارات زيادي در كشتي دارند، اما در اجراي قانون و تمكين در برابر آن مثل ديگر قهرمانان كشتي از حقوق يكسان برخوردارند.
هيچ كس نمي تواند بالاتر از قانون حرف بزند و يا آنكه قانون را به نفع خود تفسير كند. آنهايي كه ديروز برخلاف هميشه سنت شكني كردند و بر اجراي قانون و آن هم قانوني كه خود آن را وضع كرده بودند، ايستادگي نشان دادند، تاريخ سازترين مردان كشتي در همه تاريخ مي توانند باشند.
اي كاش در پيكارهاي انتخابي شركت كرده بودند
كشتي گيران غايب در مسابقات انتخابي تيم ملي كشتي حق شركت مجدد در مسابقات انتخابي را نخواهند داشت.
جلسه مربيان تيم ملي كشتي آزاد و عليرضا حيدري، عليرضا رضايي و مسعود مصطفي جوكار، سه مدال آور كشورمان در المپيك آتن و همچنين رئيس، نايب رئيس و دبير فدراسيون كشتي روز گذشته در محل اين فدراسيون برگزار شد و پس از حدود ۳ ساعت بحث و گفتگو در نهايت كادر فني تيم ملي كشتي رأي به عدم حضور اين سه كشتي گير در مسابقات جهاني داد.اين سه كشتي گير كه در مسابقات انتخابي تيم ملي شركت نكرده بودند با نوشتن نامه اي به فدراسيون كشتي خواستار برگزاري مجدد مسابقات انتخابي شده بودند كه بدين ترتيب اين امر منتفي شد و تيم ملي كشتي آزاد كشورمان در مسابقات جهاني مجارستان كه مهرماه سال جاري برگزار خواهد شد بدون ۳ مدال آور المپيكي خود در رقابتهاي جهاني شركت مي كند.اي كاش اين قهرمانان بزرگ كشتي در رقابت هاي انتخابي شركت كرده بودند.