|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
آخرين آمار تلفات زلزله؛ ۳۰ هزار كشته ۴۲ هزار مجروح
|
|
گروه اجتماعي: آمار مقامات رسمي محلي از تلفات زلزله در پاكستان حاكي است شمار كشته شدگان از مرز ۳۰ هزار نفر فراتر رفته است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از اسلام آباد طارق فاروق وزير محلي ارتباطات كشمير پاكستان گفته است تاكنون ۳۰ هزار نفر كشته شده اند.
در همين زمينه «آفتاب احمدخان شريائو» وزير كشور پاكستان نيز در گفت وگو با خبرنگاران اعلام كرده است: ميزان كشته شدگان افزايش خواهد يافت.
وي تعداد مجروحان در مناطق زلزله زده را ۴۲ هزار و ۳۹۷ نفر اعلام كرد و گفت: بيشترين خرابي هاي اين حادثه در كشمير و مناطقي از ايالت سرحد در شمال اين كشور بوده است. وي گفت: دولت پاكستان از ديروز سه روز عزاي عمومي اعلام كرده است.
اين در حالي است كه گزارشهاي منابع غيررسمي و رسانه اي شمار تلفات را با توجه به وسعت منطقه زلزله زده ،تراكم جمعيت و نيز عدم امكان دسترسي به برخي مناطق تا ۵۰ هزار تن برآورد مي كند.
وزير كشور پاكستان تصريح كرد كه ۲۴ كميته زير نظر رئيس جمهوري تشكيل شده است و پنج ميليارد روپيه نيز دولت براي رسيدگي به امور زلزله زدگان تخصيص داده است كه به مناطق زلزله زده ارسال خواهد شد.
وزير كشور پاكستان با تائيد اينكه كارها تحويل ارتش شده است ، افزود: گروههاي امدادرسان از سراسر دنيا درحال آمدن هستند و عده اي نيز آمده اندكه با هماهنگي هاي به عمل آمده به مناطق اعزام مي شوند.
كمك هاي جهاني به زلزله زدگان
رئيس جمهوري پاكستان درگفتگوي تلفني با خبرنگار تلويزيون سي ان ان ، اعلام كرد: ما از جامعه بين المللي درخواست كمك كرده ايم و بيش از هر چيز به دارو، لوازم پزشكي و بالگرد نياز داريم .
خبرنگار سي ان ان بااشاره به اعلام آمادگي دولت مان موهان سينگ نخست وزيرهند براي كمك به پاكستان از مشرف پرسيد: آيا شما نگران نيستيد كه عمليات امداد رساني در منطقه كشمير با مشكلاتي از قبيل درگيري ميان نظاميان هند وپاكستان منجر شود؟پرويز مشرف درپاسخ ضمن تشكر از مان موهان سينگ به خاطر توجه به وضعيت پاكستان گفت : در چنين وضعيتي ديگرنبايد به اختلافات و جنگ فكر كرد و به نظرنمي رسد در شرايط فعلي مشكلاتي ازاين قبيل در منطقه كشمير رخ دهد.
رئيس جمهوري پاكستان همچنين ازتمامي اتباع پاكستاني كه خارج ازاين كشوربه سرمي برند، خواستار كمك به هموطنان خود شد.
سي ان ان درادامه اين گزارش گفت : دولت پاكستان كه در حال حاضر با بزرگترين سانحه طبيعي در طول تاريخ اين كشور مواجه است ، به شدت نيازمنددريافت كمك هاي بين المللي به ويژه بالگرد براي دسترسي به نقاط صعب العبور در منطقه كشميراست .
اعزام تيم امدادي ايران به منطقه زلزله زده پاكستان
در پي زلزله در منطقه شبه قاره هند، يك تيم امدادي از امدادگران جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران ، به همراه سه تيم از سگ هاي تجسس جهت جست وجو و نجات زلزله زدگان عازم پاكستان خواهند شد.
به گزارش روز يكشنبه روابط عمومي جمعيت هلال احمر، در اين تيم امدادي متخصصان پزشكي و داوطلبان جمعيت هلال احمر براي ارائه خدمات درماني به زلزله زدگان ، حضور خواهند داشت .
بنا به اين گزارش ، نخستين محموله امدادي جمعيت هلال احمر ايران به وزن ۴۰ تن با يك فروند هواپيماي باري ايلوشن به پاكستان ارسال خواهد شد.
در همين حال ، دكتر احمدعلي نوربالا، رئيس جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران ، با ارسال پيام هاي جداگانه اي به روساي جمعيت هاي هلال احمرپاكستان و افغانستان و صليب سرخ هند با مردم اين كشورها ابراز همدردي كرد.
وي ، آمادگي جمعيت هلال احمر كشور را براي ارسال كمك هاي امدادي و اعزام نيروهاي امدادي و نيروهاي تجسس به منطقه اعلام كرد.
ازانگليس نيز يك تيم ۱۵ نفره با تجهيزات و ۶۰۰ قلاده سگ براي كمك به زلزله زدگان وارد پاكستان شده اند.
يك تيم ۲۵ نفره از فرانسه نيز با ۱۶۰۰ قلاده سگ وارد شده اند و از ديگر كشورها از جمله چين ، آمريكا، تركيه ، امارات و اردن افراد ديگر با تجهيزات امداد و نجات براي كمك به پاكستان اعزام شده اند.
چند كشور حوزه خليج فارس براي مناطق مصيبت زده، كمك اضطراري ارسال كرده اند.
كميسيون اروپا نيز اعلام كرد، اتحاديه اروپا آماده است به قربانيان زمين لرزه جنوب آسيا در كشورهاي پاكستان، افغانستان و هند كمك كند.لوئي ميشل كميسر اتحاديه اروپا در امور توسعه و كمك هاي انسان دوستانه گفت: «كميسيون كاملا براي ارائه كمك هاي فوري انساندوستانه به قربانيان زلزله در پاكستان آماده شده است.»
اين كميسر اروپايي افزود، تيم ويژه در سازمان امداد انساندوستانه كميسيون اروپا از بامداد ديروز براي جمع آوري اطلاعات مربوط به عمق فاجعه و تماس با همكاران عملياتي خود جهت شناسايي راه هايي كه مي توان كمك رساني را هر چه سريعتر انجام داد، مشغول فعاليت هستند.
ميشل تأكيد كرد، مطابق معمول درهمه بلاياي طبيعي، زمان لازم است تا اطلاعات لازم درباره ابعاد نيازها و اين كه آيا به كمك هاي بين المللي نياز است يا خير تعيين شود.
وي افزود: «همه ما اميدواريم اخبار ناخوشايندتري به گوش نرسد. اما از اين امر بيم داريم كه شمار كشته ها ممكن است افزايش يافته و به كمك بين المللي نياز باشد.»
|
|
|
حادثه بم ۲ سال از سن اميد به زندگي ايرانيان كاست
فارس: دبير كارگروه حوادث غير مترقبه وزارت بهداشت گفت: حادثه بم در سال ۸۲ حدود دو سال از سن اميد به زندگي ايرانيان كاست و در مجموع موجب از بين رفتن ۸۰۰ هزار سال عمر در كشور شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، مهدي راسل ديروز در مراسمي به مناسب آغاز هفته كاهش بلاياي طبيعي در دانشگاه تهران افزود: طي يكسال و نيم گذشته حدود يك سوم بودجه استاني كشور صرف بازسازي شهر بم شده است با وجود اين هنوز شاهد وجود مشكلات زياد بهداشتي، فرهنگي و اجتماعي در اين شهر هستيم.
وي ادامه داد: تجربه جهاني امروزه به سمت برخورد هماهنگ و سيستماتيك با بحرانهاي طبيعي پيش مي رود به همين علت در كشور ما نيز از سال ۷۴ كميته تخصصي بهداشت و درمان در حوادث غير مترقبه تشكيل و فعال شده است.
راسل گفت: طرح جامع امداد و نجات كشور نيز به استناد ماده ۴۴ برنامه توسعه سوم كشور تصويب و از دي ماه سال ۸۲ مصادف با زلزله بم آيين نامه آن از سوي ستاد حوادث غير مترقبه كشور تدوين شده و بر اساس آن كارگروه حوادث غير مترقبه در همه وزارتخانه هاي مرتبط در كشور و از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تشكيل شده است.
|
|
|
مددجويان كميته امداد وام سه ميليون توماني
دريافت مي كنند
مديركل كميته امداد امام(ره) استان تهران گفت: طي شش ماهه دوم امسال تسهيلات بانكي براي ايجاد اشتغال مولد به اقشار آسيب پذير ارائه خواهد شد.
سعيد ستاري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، افزود: با توجه به تغيير و تحولات بوجود آمده در جامعه، در حال حاضر انتظار مي رود تغييرات اساسي درجهت تحقق اهداف دولت جديد و رفع مشكلات و نياز نيازمندان و محرومين كشور ايجاد شود.
وي خاطرنشان كرد: براساس قوانين مصوب مجلس در شش ماهه دوم سال جاري تسهيلات بانكي براي اشتغال در ميان اقشار آسيب پذير جامعه ايجاد خواهد شد و همچنين مستمري نيازمندان تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي نيز افزايش خواهد يافت.
ستاري به مبلغ وام اشتغال نيازمندان اشاره كرد و گفت: براي هر فرد نيازمند تحت پوشش بيش از سه ميليون تومان در نظر گرفته شده كه در مدت زمان بسيار طولاني و با كارمزد كم از مددجويان دريافت مي شود.
مديركل كميته امداد امام(ره) استان تهران تاكيد كرد: در شش ماهه اول امسال مبلغ مستمري افراد تحت پوشش دو برابر شد اما باز هم كفاف تامين هزينه هاي زندگي خانواده هاي تحت پوشش را نمي دهد، بنابراين از سوي مجلس و دولت بايد تمهيدات ويژه اي در اين زمينه در نظر گرفته شود.
|
|
|
فعاليت ۱۵ مؤسسه متخلف اعزام دانشجو متوقف شد
بيشترين اعزام دانشجو به كشورهاي اوكراين و بلاروس انجام مي شود
گروه علمي فرهنگي: عضو كميته صدور مجوز موسسات اعزام دانشجو اعلام كرد: تاكنون ۵۰۰ درخواست كسب مجوز اعزام دانشجو به كميته ارسال شده است كه از اين ميان تنها ۷۱ موسسه مجوز فعاليت اخذ كرده اند.
دكتر حميد اكبري، در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران با اشاره به روند ارائه مجوز فعاليت به مؤسسات اعزام دانشجو، اظهار كرد: فعاليت حدود ۱۵ مؤسسه اعزام دانشجو به دليل دارا بودن سوءپيشينه و خلاف در زمينه اعزام دانشجو متوقف شد.
وي اعضاي كميته صدور مجوز مؤسسات اعزام دانشجو را نمايندگاني از وزارتخانه هاي علوم، بهداشت، امور خارجه، دادگستري، ارشاد و اطلاعات برشمرد كه مسئوليت بررسي صدور مجوز فعاليت به موسسات اعزام دانشجو را بر عهده دارند.
رئيس مركز امور دانشجويي وزارت بهداشت با بيان اين كه حدود ۲۰ درصد از موسسات مجاز اعزام دانشجو هنوز فعاليت خود را آغاز نكرده اند، تصريح كرد: مطمئناً مجوز اين موسسات پس از بررسي يك ساله لغو مي شود.
اكبري، دارا بودن حداقل مدرك كارشناسي، متأهل بودن، بالا بودن سطح زبان و عدم سوءپيشينه را برخي از اين شرايط متقاضيان درخواست تاسيس مؤسسه اعزام دانشجو بيان كرد.
وي با بيان اين كه تاكنون بيش از يك صد درخواست رسيدگي شده است، گفت: اين كميته تا امروز براي بيش از ۷۰ موسسه اعزام دانشجو مجوز فعاليت صادر كرده و با آغاز فعاليت ۱۵ موسسه نيز موافقت اوليه انجام داده است كه به دليل تكميل نبودن مدارك هنوز مجوز قطعي براي آنها صادر نشده است.
عضو كميته صدور مجوز مؤسسات اعزام دانشجو در ادامه بررسي كشورها و دانشگاه هاي پذيرنده دانشجو را از ديگر وظايف كميته صادركننده مجوز اعزام دانشجو بيان كرد و اظهار كرد: اين كميته مجوز فعاليت در كشورها و دانشگاه هاي معتبر از سوي وزارتخانه هاي علوم و بهداشت را براي موسسات اعزام دانشجو صادر مي كند و بررسي عدم اعتبار دانشگاه ها و خلاف موسسات در اعزام دانشجو و همچنين شكايات به مراحل بعد يعني يك سال پس از شروع فعاليت موسسه موكول مي شود.
بيشترين اعزام دانشجويان ايراني به كشورهاي اوكراين، بلاروس، روسيه و هند انجام مي شود.
وي با اشاره به الزام متقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور براي تشكيل پرونده در وزارت بهداشت با هدف اطلاع رساني آيين نامه ها و ضوابط ارزشيابي به متقاضيان، تصريح كرد: بر اساس آمار بيشترين دانشجويان علوم پزشكي طي سال گذشته به اوكراين و پس از آن به ترتيب به كشورهاي بلاروس، روسيه، هند و پاكستان و پس از آن به كشورهاي اروپايي و امارات متحده عربي اعزام شده اند.
عضو كميته ارائه مجوز فعاليت به موسسات اعزام دانشجو اظهار كرد: طي سال گذشته حدود ۵ هزار نفر براي ادامه تحصيل در رشته هاي علوم پزشكي به خارج از كشور اعزام شده اند.
وي در ادامه با اشاره به اعزام دانشجويان بورسيه وزارت بهداشت تصريح كرد: دانشجويان بورسيه وزارت بهداشت بيشتر به كشورهاي اروپايي مانند انگلستان، كانادا و استراليا و پس از آن به سوئد، هلند، ژاپن، فنلاند و بلژيك اعزام مي شوند.
وي همچنين با اشاره به اعزام دانشجويان بورسيه وزارت بهداشت به دانشگاه هاي كمبريج انگلستان و هاروارد و جورج واشنگتن آمريكا در سال جاري خاطرنشان كرد: دانشجويان بورسيه با توجه به پرداخت هزينه توسط دولت به بهترين و معتبرترين دانشگاهها اعزام مي شوند.
دكتر اكبري در خاتمه با بيان اين كه نحوه انتخاب دانشجويان بورسيه براي سال جاري هنوز مشخص نيست، تصريح كرد: در سال جاري حدود ۵۰۰ درخواست بورسيه از سوي دانشگاه ها اعلام شده است ولي بايد با در نظر گرفتن و شناسايي نيازها نحوه انتخاب و گزينش دانشجويان بورسيه انتخاب شود. اين در حالي است كه از سال ۷۹ تاكنون هر ساله از طريق برگزاري آزمون جامع اين دسته از دانشجويان انتخاب مي شدند.
|
|
|
به مناسبت روز جهاني كودك
كارگاه آموزشي تربيت جنسي كودكان برگزار شد
گروه اجتماعي _ مهتا گودرزي: معاونت توانبخشي سازمان دفاع از قربانيان خشونت به مناسبت روز جهاني كودك كارگاه آموزشي با عنوان «تربيت جنسي كودكان» برگزار كرد.
در اين كارگاه كه روز يكشنبه ۱۷ مهرماه در محل سازمان دفاع از قربانيان خشونت برگزار شد، فاران حسامي، كارشناس ارشد مشاوره از كانادا به بحث درباره تربيت جنسي، اهداف و ابعاد آن پرداخت.
وي با اشاره به تعريف تربيت جنسي گفت: در زمينه تربيت جنسي بايد بدانيم به دنبال چه مي گرديم و هدفمان چيست. زيرا تربيت جنسي ابعاد مختلفي نظير ابعاد جسماني، انساني، اخلاقي و مذهبي را دربر مي گيرد.
حسامي با بيان اينكه تربيت جنسي از همان لحظه تولد آغاز مي شود، افزود: والدين از سنين كودكي تا نوجواني فرزندان بايد با روش هايي همچون تشويق به مذاكره كردن، ايجاد روابط صميمانه با فرزندان، بهره گيري از موقعيت هاي آموزشي، گوش كردن به صحبت هاي فرزندان و آموزش و تمرين موقعيت هاي خطرناك در زمينه تربيت جنسي فرزندان خود بكوشند.
همچنين سازمان دفاع قربانيان خشونت به مناسبت روز جهاني كودك ۱۹ مهرماه نيز كارگاه آموزشي ديگري با عنوان «بررسي اختلالات شايع روانپزشكي كودكان» برگزار مي كند.
|
|
|
سرشماري افغان هاي مقيم ايران از ۱۵ آبان آغاز مي شود
مديركل دفتر اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور گفت: افغاني هاي مقيم ايران از نيمه دوم آبان ماه براي سومين بار سرشماري مي شوند.
احمد حسيني در گفت وگو با ايسنا، افزود: اين طرح در ۵۳ مركز ثبت نام و دفاتر اتباع كشور با همكاري سازمان ملل متحد براي اطلاع از آخرين وضعيت آماري جمعيت افغان مقيم ايران و تشريح تركيب سن ، محل تولد، وضعيت ازدواج و اشتغال آنها انجام مي شود.
وي با بيان اين كه سرشماري اول و دوم افغاني ها در سالهاي ۸۰ و ۸۲ انجام شده است، افزود: پس از پايان سرشماري سوم افغاني ها، سياست هاي جديد دولت و وزارت كشور براي بازگشت همه پناهندگان افغاني به عنوان سياست اصلي اعلام خواهد شد.حسيني تعيين وضعيت افغاني هاي غيرمجاز و تفكيك آنها از جمعيت مجاز را يكي ديگر از اهداف اصلي اين سرشماري بيان كرد و افزود: در اجلاس ژنو اعلام شده كه وضعيت نگران كننده و فزاينده اي از جابجايي انبوه افغاني ها در مرز هاي ايران توسط باندهاي قاچاق وجود دارد.
|
|
|
جلسات توجيهي آمريكا عليه فعاليتهاي هسته اي ايران
ايسنا: خبرگزاري فرانسه به نقل از ديپلمات ها و تحليلگران گزارش داد، آمريكا با برگزاري جلساتي توجيهي براي كشورهاي مهم به آنها اطلاعات جاسوسي ارايئه كرده كه مدعي است نشان دهنده فعاليت تسليحاتي هسته اي ايران؛ يعني تحقيقات درباره دستيابي به كلاهك هاي موشكي مي باشد كه مي تواند تاثير انفجار هسته اي را در ارتفاعي مشخص به حداكثر برساند.
اين خبرگزاري فرانسوي به نقل ا ز يك ديپلمات غيرغربي كه نامي از وي نبرد، افزود: اين جلسات توجيهي آمريكا كه پيش از نشست سپتامبر آژانس بين المللي انرژي اتمي در پايتخت هاي مختلف انجام شده است، قابل قبول به نظر مي رسد، اما هيچ مدرك قاطعي يعني اثبات مستقيم پروژه كلاهك هسته اي مطرح نشده است.
به گفته ديپلمات ها، آمريكا در ماه ژوئيه اين جلسات توجيهي را براي محمد البرادعي، مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي و اولي هانيونن، معاون وي در امور بين المللي پادماني و سپس براي برخي ديگر كشورها از جمله روسيه، چين، هند، آفريقاي جنوبي، غنا و مكزيك كه از اعضاي شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي هستند، برگزار كرده است.
اين گزارش حاكي است، اين جلسات توجيهي كه در آستانه نشست سپتامبر شوراي حكام برگزار شده است بخشي از مبارزه براي دستيابي به قطعنامه اي بود كه ايران را نسبت به الزامات پاداماني اش پايبند نمي داند و مي تواند به ارجاع ايران به شوراي امنيت سازمان ملل بينجامد.
|
|
|
۴ استاندار جديد منصوب شدند
فارس: در جلسه ديروز هيأت دولت با تعيين استانداران جديد استان هاي اصفهان، زنجان، چهارمحال و بختياري و آذربايجان غربي، تعداد استانداران منصوب شده به ۱۱نفر رسيد.
در جلسه يكشنبه هيأت دولت كه به رياست محمود احمدي نژاد رئيس جمهور تشكيل شد، بنا به پيشنهاد مصطفي پورمحمدي وزير كشور و راي هيأت وزيران، مرتضي بختياري به سمت استاندار جديد استان اصفهان، نوذري به سمت استاندار جديد استان زنجان و رجبعلي صادقي به سمت استاندار جديد استان چهارمحال و بختياري و قرباني به عنوان استاندار جديد آذربايجان غربي انتخاب شدند.
پيش از اين و بنا به پيشنهاد وزير كشور و تصويب دولت، محمد رئوفي نژاد، حبيب الله ده مرده،شيخ الاسلام، امير حياتي مقدم، كامران دانشجو، محمد جواد محمدي زاده و سيد صولت مرتضوي به ترتيب به عنوان استانداران استانهاي كرمان، سيستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان، تهران، خراسان رضوي و خراسان جنوبي منصوب شده بودند.
|
|
|
ابوترابي:
نگاه منطقي دانشجويان و سعه صدر
مسئولان پشتوانه نظام است
ايسنا: حجت الاسلام والمسلمين ابوترابي فرد اظهار داشت: نگاه منطقي دانشجويان و سينه هاي گشاده همراه با سعه ي صدر مسؤولان مي تواند بهترين پشتوانه براي حركت رو به تكامل نظام جمهوري اسلامي باشد.مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه تهران اظهار داشت: شاكله ي دانشجو و دستمايه هاي علمي، فرهنگي، سياسي، دغدغه هاي اجتماعي و آينده نگري همراه با شادابي و طراوت دوران جواني و آزادگي برآمده از آن جايگاه، اقتضاي حضور و نقد مديريت كشور و تلاش براي افزايش كارآيي نظام را هميشه داشته است و اميدواريم در آينده بيش از گذشته اين سير و نگاه را در نسل دانشجو و تشكل هاي دانشجويي شاهد باشيم.
وي گفت: تشكل هاي دانشجويي همسو با دولت با توجه به نگراني مضاعفي كه براي افزايش كارآيي دولت دارند ضمن پشتيباني و حمايت، نقد علمي و منطقي را خواهند داشت، آن دسته از تشكل هاي دانشجويي كه احياناً از منظر سياسي با دولت همسو نيستند نيز به نقد عملكرد دولت متكي به آراي مردم مي پردازند.
|
|
|
كروبي: اصلاح طلبان ديگر نبايد از تشكيل جبهه
فراگير حرف بزنند
كروبي گفت: انتخابات شوراها و خبرگان اولين آزمايش و امتحان حزب اعتماد ملي براي حضور در عرصه هاي سياسي است. مؤسس حزب اعتماد ملي افزود: «براي انتخابات خبرگان شخصاً كانديدا نمي شوم اما در اين انتخابات كه سرنوشت اش دست شوراي نگهبان است شركت خواهيم كرد و البته در انتخابات شوراها نيز حضور جدي خواهيم داشت.»
كروبي هم چنين درباره فعاليت هاي شبكه تلويزيوني اش به مسئوليت بهروز افخمي، گفت: «اين شبكه تلويزيوني زير نظر شوراي سياست گذاري فعاليت خواهد كرد و البته بسيار جاي تعجب است كه نسبت به فعاليت هاي اين تلويزيون علي رغم اينكه هنوز فعاليت هايش رسماً شروع نشده است حساسيت هاي خاصي را از الان شاهديم.»
وي استفاده از برخي هنرمندان را به عنوان مجري اين شبكه تلويزيوني كه پيش از اين از سوي برخي مطرح شده بود را به شدت رد كرد و ادامه داد: «اين نوع مطالب شايعاتي بيش نيست و من مطمئنم با انگيزه هاي خاص سياسي مطرح مي شود. البته از هركسي به تناسب در اين شبكه تلويزيوني استفاده خواهيم كرد اما آنچه دراين باره فعلا گفته شده كذب است.»
كروبي درخصوص ارتباط حزب اعتماد ملي با ساير احزاب اصلاح طلب با طرح اين سئوالات كه اصلاح طلبان چه كساني هستند؟ و گروه هاي هجده گانه دوم خرداد يعني چه؟ ادامه داد: «بنده معتقدم اصلاح طلباني كه در خرداد ۷۶ به شكل تشكل هاي مختلف دور هم آمدند و كانديداي خود را عرضه كردند و البته آن كانديدا راي آورد امروز از هم پاشيده اند. آنها در يك مقطعي با اشتراك بر سر كانديداتوري خاتمي به ميدان آمده اند اما متأسفانه خيلي زود و در آستانه مجلس ششم اختلافات شان زياد شد و در انتخابات مجلس هفتم و نهم رياست جمهوري به كل از هم پاشيدند.»
دبيركل سابق مجمع روحانيون مبارز، با اعتقاد بر اينكه ائتلافاتي كه بعضاً در جناح موسوم به اصلاح طلب صورت مي گيرد ائتلاف تصنعي است، ادامه داد: «اين نوع اختلافات نشان مي دهد سرمايه هاي فكري ما با يكديگر تغيير كرده و اختلافات ريشه فكري دارد.»
اين فعال سياسي با تأكيد بر اينكه نمي شود كسي كه در موضع قدرت است، يك بار ساز مخالفت بزند و زماني كه در موضع ضعف افتاد حرف از ائتلاف به ميان آورد، افزود: «تنها كساني كه از لحاظ فكري به هم نزديك اند مي توانند حرف از جبهه فراگير بزنند كه البته در اين رابطه بايد ديد حزب اعتماد ملي در آينده با چه كساني از لحاظ فكري نزديك تر است.
شايد هم اين جبهه ها چند دسته شوند جبهه دوم خرداد كه در سال ۷۶ شكل گرفت در ماجراي انتخابات مجلس هفتم به بعد مفهوم خود را از دست داد. اما عده اي با تلاش مي خواستند آن جبهه را حفظ كنند كه متاسفانه نشد.
لذا امروز ديگر نبايد حرف از تشكيل جبهه فراگير زد.
|
|
|
سرپرست معاونت اجرايي و امور
انتخابات شوراي نگهبان منصوب شد
ايسنا: طي حكمي از سوي دبير شوراي نگهبان قانون اساسي، سرپرست معاونت اجرايي و امور انتخابات شوراي نگهبان منصوب شد.
آيت الله احمد جنتي، مهندس سيدعلي علوي را طي حكمي به سمت سرپرست معاونت اجرايي و امور انتخابات شوراي نگهبان منصوب كرد.
سيدعلي علوي سابقه فعاليت به عنوان فرماندار بهشهر، معاون استانداري گيلان، معاون دانشگاه آزاد تهران جنوب، معاون استاندار فارس و پنج سال فعاليّت در ادارات كل معاونت اجرايي و امور انتخابات را در كارنامه فعاليت هايش دارد.
پيش از اين، سيدمحمد جهرمي عهده دار اين سمت بود.
|
|
|
تشكيل سه كميته در فراكسيون اصولگرايان
فارس: عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان گفت: شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان در جلسه صبح يكشنبه خود سه كميته را براي اولويت بندي عملكرد فراكسيون در يكسال آينده تشكيل داد.محمد رضا مير تاج الديني نماينده مردم تبريز اظهار داشت: در جلسه شوراي مركزي اصولگرايان سه كميته و كار گروه تخصصي امور اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و امور عمومي مانند سياست داخلي و خارجي تشكيل شد.
وي افزود: اين كميته ها وظيفه دارند طرح ها و لوايح را اولويت بندي و برنامه يكسال آينده فراكسيون را تنظيم و تدوين نمايند.
|
|
|
پاسخ رضايي به مصاحبه سفيران
سه كشور اروپايي با ايسنا
ايسنا: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به گفت وگوي اخير سفيران سه كشور اروپايي در تهران گفت: اظهارات آنها نشان داد كه براي خروج از بن بستي كه براي شان در مساله هسته اي ايران به وجود آمده است، آماده اند.
دكتر محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين كه گفت وگوي اخير سفيران سه كشور انگليس، آلمان و فرانسه با ايسنا حاكي از تمايل دولت هاي شان براي خروج از بن بستي هستند كه در بحث با آن رو به رو شده اند، اظهار داشت: معتقدم ايران بعد از اين كه پيشنهاد اوليه سه كشور اروپايي را رد كرد، بايد از اين كشورها مي خواست تا پيشنهاد ديگري را ارائه دهند و يا پيشنهاد قبلي شان را اصلاح كنند.
وي با بيان اين كه ايران بايد ديپلماسي را جدي تر و موثر تر مديريت كند، افزود: فرصت سه كشور اروپايي تمام شده است؛ لذا ايران بايد از آنها بخواهد كه پيشنهاد شفاف و روشني را براي شروع غني سازي ارائه دهند.رضايي با اشاره به اختلاف نظر طرف ايراني با سه كشور اروپايي در مساله هسته اي كشورمان گفت: مساله ما با اروپايي ها بر سر ضمانت هاي عيني است؛ معتقدم بايد به جاي پراكندگي در رفتار و موضع گيري هاي ديپلمات هاي ايراني و اروپايي بحث بر روي چگونگي ارائه ضمانت هاي عيني متمركز كرد.رضايي تصريح كرد: اروپايي ها بايد در پيشنهادشان راه ارائه ضمانت عيني مبني بر آن كه غني سازي اورانيوم در حد ۵/۳ تا ۴ درصد كه براي موارد صلح آميز است را مشخص كنند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين كه شروع مذاكرات بين دو طرف ايراني و سه كشور اروپايي بسيار مطلوب است، گفت: نبايد زمان را از دست داد.
|
|
|
تقدير نمايندگان كنگره آمريكا
از راي هند عليه ايران در شوراي حكم
ايسنا: خبرگزاري هند گزارش داد: گروهي از اعضاي كنگره آمريكا در تلاش براي حفظ فشار عليه هند با ارسال نامه اي به مانموهان سينگ، تداوم حمايت هند از ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت سازمان ملل را خواستار شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين خبرگزاري ادامه داد: هشت تن از قانونگذاران كنگره با ارسال نامه اي به مانموهان سينگ، نخست وزير هند از وي به جهت رأي اين كشور در آژانس بين المللي انرژي اتمي به نفع قطعنامه تحت حمايت آمريكا عليه ايران تشكر كردند.اين قانونگذاران آمريكايي گفته اند كه راي هند به تقويت شركت استراتژيك هند - آمريكا كمك خواهد كرد.با توجه به اينكه آژانس بين المللي انرژي اتمي در نظر دارد اين مساله را در نشست بعدي شوراي حكام بررسي كند، در اين نامه آمده است: ما اميدواريم دولت شما به نشان دادن حمايتش از راه حلي مسالمت آميز و ديپلماتيك كه اعتمادمان نسبت به فعاليت هاي ايران را بهبود مي بخشد و اين كشور را به پايبندي كامل به الزامات پادماني اش باز مي گرداند، ادامه دهد.
|
|
|