باحضور بيش از 150 تيم از سراسر كشور
نخستين دوره مسابقات ملي ربات هاي شهري برگزار شد
|
|
گروه علمي فرهنگي-نخستين دوره مسابقات ملي ربات هاي شهري طي روزهاي 18 و۱۹آبان ماه جاري با حضور بيش از 150 تيم از سراسر كشور در سه بخش دانش آموزي، دانشجويي و ويژه در فرهنگسراي بهمن تهران برگزار شد.
به گزارش همشهري، اين مسابقات روزپنج شنبه (18آباماه جاري)طي مراسمي ويژه با حضورجمعي از مسئولان شهرداري تهران و وزارت آموزش و پرورش به طور رسمي گشايش يافت.
نخستين دوره مسابقات ملي ربات هاي شهري در سه بخش ويژه ، دانش آموزي و دانشجويي در شش رشته برگزار شد.رقابت هاي بخش دانشجويي اين مسابقات كه قرار بود همزمان با مسابقات دانش آموزي از روز پنج شنبه هجدهم آبان ماه برگزار شود با توجه به استقبال كم نظير و تعداد تيم ها از روز چهارشنبه در سه بخش ربات هاي امدادگر، شبيه سازي امداد و نجات و ربات هاي خدمات رسان آغاز شد.
دبير اين مسابقات در مراسم افتتاحيه ابراز اميدواري كرد كه فناوري هاي جديد در ارائه خدمات بهتر به شهروندان مورد استفاده قرار گيرد.
محمدرضاكنگاوري گفت: برگزاري اين جشنواره بهانه اي براي آگاهي وزارتخانه هاي آموزش و پرورش، علوم و تحقيقات و فناوري و صنايع و معادن از توانمندي هاي جامع و تلاش براي اشاعه آن است.
وي افزود: استفاده صحيح از اين فناوري در حل معضلات شهري مي تواند به عنوان يك هدف براي برگزاري مسابقات در سالهاي آينده مورد توجه قرار گيرد.
قائم مقام دبير اولين دوره مسابقات رباتهاي شهري نيز برگزاري مسابقات ملي رباتهاي شهري را در راستاي رويكرد جديد شهرداري تهران در استفاده از فناوري هاي نوين براي ارائه خدمات بهتر به شهروندان عنوان كرد.
مجتبي مسگري مشهدي افزود: هم اكنون در جهان استفاده از فناوري رباتيك يك امر معمول به شمار مي رود كه در اين ميان كشورهاي زيادي با استفاده از رباتها به ارائه خدمات شهري پرداخته اند بنابر اين براي جا نماندن از قافله جهاني ايران نيز بايد در اين زمينه به فعاليت بپردازد.
براساس اين گزارش نخستين دوره مسابقات ملي ربات ها در سه بخش ويژه ، دانش آموزي و دانشجويي در شش رشته برگزار شد كه بخش دانش آموزي شامل سه رشته از جمله رشته امداد و نجات دانش آموزي (37 تيم)، رشته هزارتوي شهري (10 تيم) رشته خط كشي مسير (13 تيم) و بخش دانشجويي شامل رشته امداد و نجات دانشجويي (11 تيم)، خدمات رسان شهري (39 تيم) و شبيه سازي امداد و نجات ( هشت تيم) بوده و بخش ويژه نيز با هدف شناسايي و معرفي طرح هاي عملي كه به نوعي در جهت خدمات رساني شهري و ارايه كمك به شهروندان به اجرا در آمده اند با شركت 34 تيم برگزار شد.
از اهداف عمده برگزاري اين مسابقات، بستر سازي جنبش نرم افزاي و بومي سازي علم و فناوري در كشور، افزايش سطح كيفي و كمي ارايه خدمات شهري به شهر وندان، توسعه پويايي علمي با تاكيد بر فعاليت هاي گروهي در سطح جامعه و به خصوص دانشجويان و ايجاد فرصت براي ارايه دستاور هاي كاربردي تيم هاي پژوهشي ايران عنوان شده است. نخستين دوره مسابقات ملي ربات هاي شهري عصر ديروز (جمعه )با معرفي تيم هاي برتر در سه بخش دانش آموزي، دانشجويي و ويژه به كار خود خاتمه داد.
|