|
|
|
|
|
|
|
|
تجليل مقام معظم رهبري از ايثار و فداكاري حافظان امنيت و آرامش مردم
|
|
زاهدان -خبرگزاري جمهوري اسلامي :حضرت آيت الله خامنه اي ، صبح ديروز در چهارمين روز سفر به زاهدان درجمع هزاران تن از بسيجيان ، سپاهيان پاسدار ، نيروهاي انتظامي ، نيروهاي اطلاعاتي ، امنيتي سيستان و بلوچستان و خانواده هاي آنان ، با تجليل ازايثار و فداكاري حافظان امنيت و آرامش مردم تاكيد كردند : نظام اسلامي متعلق به مردم است و همه بخشها بايد خدمت به ملت را هدف خود قرار دهند.
رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به اهميت تعيين كننده مقوله امنيت درزندگي مردم ، افزودند : مجموعه هايي كه براي آرامش و آسايش مردم و امنيت كشور تلاش مي كنند از بيشترين پاداش الهي برخوردارند.
ايشان ، با يادآوري غضب و كينه شديد دشمنان اسلام و ايران ، نسبت به سپاه ، بسيج ، ارتش ، نيروي انتظامي و مجموعه هاي اطلاعاتي -امنيتي خاطرنشان كردند: تبليغات پر حجم دشمنان در سالهاي پس از پيروزي انقلاب ، هرگزنتوانسته است انگيزه جوانان ما را براي حضور در ميدانهاي پرخطر «دفاع از كشور و امنيت مردم » كاهش دهد.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به لزوم رفتار مهربانانه همه نيروها و بخشها با مردم ، تصريح كردند: بايد با هرگونه تخطي از قانون و رفتار نامناسب حتي يك نفر از نيروها با مردم ، برخورد قانوني شود.
حضرت آيت الله خامنه اي ، با تاكيد بر لزوم هماهنگي كامل مجموعه هاي انتظامي ، نظامي و امنيتي افزودند: در پرتو ايمان جوانان ، انگيزه قوي مسئولان براي خدمت به مردم و حضور ملت در صحنه ، مراكز استكبار جهاني درتوطئه هاي خود بر ضد ايران اسلامي ، به هيچ نتيجه اي دست نخواهند يافت .در اين ديدار قبل از سخنان مقام معظم رهبري سرتيپ دوم علي مولوي حقيقي فرمانده نيروي مقاومت بسيج و جانشين ارشد فرمانده سپاه استان سيستان وبلوچستان با بيان گزارشي از سازماندهي ، اقدامات و برنامه هاي بسيج ، آمادگي كامل بسيجيان و سپاهيان استان را براي دفاع از آرمانهاي انقلاب اعلام كرد.
سرتيپ دوم احمدرضا رادان ، فرمانده نيروي انتظامي استان سيستان وبلوچستان نيز در گزارشي از نتايج مقابله با قاچاقچيان مواد مخدر و اشرارگفت : نيروهاي جان بر كف استان سيستان و بلوچستان ، براي دفاع از امنيت و آسايش مردم ، از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد. مديركل اداره اطلاعات استان هم در گزارشي گفت : سربازان گمنام امام زمان هرگونه توطئه تفرقه افكنانه دشمنان را با پشتوانه مردم خنثي مي كنند.
همزمان با سفر مقام معظم رهبري ، به استان سيستان وبلوچستان هياتهايي به نمايندگي از ايشان در ميان استقبال مردم به شهرهاي سراوان ، خاش ، نيكشهر، سرباز و بخشهاي بزمان ، دلگان و بمپور از توابع ايرانشهر سفركردند.
حجج اسلام والمسلمين رسولي محلاتي ، تقوي و ابراهيمي نمايندگان مقام معظم رهبري در جمع مردم ، با ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب بر اهتمام ايشان براي حل مشكلات اين مناطق تأكيد كردند.
نمايندگان مقام معظم رهبري همچنين در گلزار شهدا حضور يافتند و در جمع مسئولين اجرايي به بررسي مسايل و مشكلات مردم پرداختند.
|
|
|
هيأت دولت مردم را به شركت گسترده در انتخابات دعوت كرد
گروه سياسي: سخنگوي دولت روز گذشته در نشست هفتگي خود با خبرنگاران ضمن تشريح مصوبات دو جلسه اخير هيأت دولت در هفته جاري، به پرسش هاي خبرنگاران درباره برخي مسائل روز پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار همشهري عبدالله رمضان زاده با برشمردن مصوبات هيأت دولت و گزارش هاي ارائه شده توسط وزيران، درخصوص انتخابات شوراها، اين انتخابات را از نظر گستردگي و تنوع نامزدها ميان احزاب و گروههاي سياسي كشور، «رقابتي ترين» انتخابات دانست و گفت: فقط كساني مردم را از شركت در انتخابات شوراها دلسرد كرده اند كه از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون در جهت مخالف اهداف ملت ايران گام برداشته اند.
دبير هيأت دولت همچنين باتوجه به «فعاليت آزادانه تمامي گروه هاي سياسي قانوني» اظهار داشت: دولت انتظار مشاركت همه جانبه مردم در اين انتخابات را دارد؛ چراكه حضور گسترده تر مردم در انتخابات روز جمعه شوراها، گامي مهم در راستاي پيشبرد اصلاحات در كشور است.
رمضان زاده كه پس از نشست ديروز هيأت وزيران به رياست دكتر محمدرضا عارف معاون اول رئيس جمهوري با خبرنگاران سخن مي گفت، از ارائه گزارش وزير كشور به هيأت دولت درباره روند اجراي انتخابات دومين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا خبر داد. سخنگوي دولت گفت: هيأت وزيران پس از استماع اين گزارش، همه اقشار مردم را به شركت در انتخابات شوراها كه بنيان دموكراسي را در كشور تشكيل مي دهد، فراخواند.
رمضان زاده در ادامه در پاسخ به پرسشي پيرامون چگونگي وضعيت بازداشت عليرضا اشراقي روزنامه نگار توسط وزارت اطلاعات و عكس العمل خاتمي در پاسخ به نامه مادر اين روزنامه نگار خطاب به رئيس جمهوري تصريح كرد: در اين پرونده دوازده نفر به عنوان متهم احضار شدند كه يازده تن از آنها آزاد شده و در مورد اشراقي هم وزارت اطلاعات به سرعت مراحل تحقيقاتي و تهيه گزارش را تكميل كرد و نامه مادر متهم خطاب به رئيس جمهوري هم توسط خاتمي به وزارت اطلاعات ارجاع شد كه اين نامه به ضميمه كل پرونده توسط وزارت اطلاعات تحويل دستگاه قضايي شد.
|
|
|
اعتراض هاشمي رفسنجاني به شبهه افكني درباره انتخابات شوراها
گروه سياسي: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام انتخابات را سرنوشت سازترين امور كشور دانست و تاكيد كرد: هيچ كس نمي تواند امور را ازطريقي غير از انتخابات به پيش ببرد چرا كه همه قدرت و موفقيت هاي مامرهون اتكا به مردم است .
به گزارش ايرنا، وي ديروز در مراسم گشايش ششمين همايش تخصصي مسئولان و مديران نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران اين سخنان را ابراز داشت و بر مشاركت و حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي راي براي انتخاب نيروهاي متعهد وبا ايمان تاكيد كرد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني تصريح كرد : متاسفانه اظهارات نسنجيده برخي افراد كه از نظر سياسي حساسيت هاي لازم را ندارند فرصتي را بدست جريان تبليغي امپرياليسم خبري در روزهاي اول تبليغات داد كه اينها توانستند رخنه بزرگي در حضور مردم در صحنه هاي جدي بكنند و حتي صحبت از تحريم انتخابات توسط نيروهاي مومن و متعهد كردند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود : اينها مي خواستند بگونه اي وانمود كننند كه نيروهاي مومن انقلابي نمي خواهند در انتخابات شركت كنند.
وي اظهار داشت : اما بيانات مقام معظم رهبري موجب شد اين موج تا حدزيادي خاموش شود زيرا نمي توان امور اساسي كشور را به كساني كه تعهد لازم را ندارند واگذار كرد.
هاشمي رفسنجاني تصريح كرد : واگذاري امور اساسي كشور به كساني كه تعهد ندارند با منطق انقلابي و اسلامي سازگار نيست .
وي به بيانات اخير مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات شوراها اشاره كرد و اظهار داشت : ما بايد به سراغ انسان هاي متعهد و مسلمان برويم و به آنان راي دهيم چرا كه نام شوراها ، شوراهاي اسلامي است .
هاشمي رفسنجاني از فرماندهان سپاه ، بسيج و مديران و مسئولان نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران و نيروهاي مومن انقلابي خواست در دوروز باقي مانده از فرصت تبليغاتي انتخابات شوراها فعال باشند تا در روزنهم اسفند ماه شاهد حضور پر شكوه مردم در پاي صندوق هاي راي باشيم .
بنابرهمين گزارش رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنانش به بيان تحليل هاي مختلف رسانه هاي جهان بويژه آمريكا در مورد حضور نظامي آمريكا در خليج فارس و حمله به عراق پرداخت و گفت : عمده تحليل ها مرتبط با اسرائيل است و اين تحليلگران معتقدند چون آمريكا، اسرائيل را به عنوان پايگاهي چند منظوره خلق كرده و به عنوان ژاندارم منطقه كاشته است ، امروز كه آن را در حال تهديد مي بيند، در صدد تقويت آن است و يكي از نقاطي كه مي تواند اسرائيل را حمايت كند، عراق است .
هاشمي رفسنجاني به موقعيت بسيار خوب و راهبردي ايران در منطقه اشاره كرد و گفت : ممكن است ، آمريكا از ترس نخواهد به ضد ايران اقدام بكند، اما ما نبايد بي تفاوت باشيم ، بلكه بايد از همه نظر آمادگي كامل را داشته باشيم و استحكام و قدرت خويش را حفظ كنيم .
|
|
|
گزارش هيأت حقوق بشر سازمان ملل درباره زندانيان ايران
|
|
گروه سياسي: اعضاي هيات سازمان ملل متحد مسئول رسيدگي به بازداشت هاي خودسرانه كه به منظور بررسي برخي موارد حقوقي اين نوع بازداشتها به ايران سفر كرده اند روز گذشته درباره نتيجه ديدار خود با زندانيان و مسئولان ايراني به پرسش هاي خبرنگاران پاسخ دادند.
به گزارش خبرنگار همشهري« لويي ژوانه» رئيس اين گروه به همراه سه تن از اعضاي هيات ضمن قرائت بيانيه اي حاوي مشاهدات اين گروه از وضعيت زندانها و امور حقوقي و قضايي ايران اظهار داشت: ماموريت اصلي گروه سازمان ملل رسيدگي به بازداشت ناروا در سطح جهان است كه سفر به ايران هم در قالب انجام همين وظيفه صورت پذيرفته است.
ژوانه ضمن تاكيد بر وجود برخي نكات در روند رسيدگي هاي قضايي در ايران، اصلاح سيستم دادسراها و احياي اين واحدهاي قضايي و ادغام دادستاني دادگاه هاي عالي و انقلاب را از جمله وجوه مثبت تغييرات در دستگاه قضايي ايران دانست و در تشريح ناهماهنگي ها در دستگاه اظهار داشت: هنوز در رويه فعاليت برخي شعب دادگاه هاي اشكالاتي وجوددارد از جمله اين كه بسياري از قضات داراي تخصص و آگاهي متناسب با مسئوليت خويش نيستند، مراكز تصميم گيري قضايي در ايران بسيار فراوان است، در موارد گوناگون مجازات هاي درنظر گرفته شده متناسب با جرم نيست، تفاوت راي يك قاضي با قاضي ديگر در يك پرونده مشكل آفرين است. عموما وثيقه هاي در نظر گرفته شده براي آزادي زندانيان متناسب با درآمد خانواده ها نيست و بسياري از زندانيان عادي از حق داشتن وكيل آگاه نيستند.
رئيس هيات سازمان ملل همچنين با ارزيابي انواع محاكم قضايي در نظام قضايي ايران خاطرنشان كرد: براساس تحقيقات گروه سازمان ملل تفسير متون حقوقي به صورت نامطلوب در ايران از موارد نگران كننده براي هيات سازمان ملل است و در رابطه با دادگاه هاي چندگانه در ايران در گفتگو با مقامات ايراني نظر خود را اين گونه منعكس كرده ايم كه معتقديم تعابير و تفاسير حقوقي در دادگاه انقلاب بسيار سختگيرانه است. وي افزود: به مسئولان ايراني گفته ام كه فلسفه وجودي دادگاه ويژه روحانيت توضيح داده شود، زيرا مطابق اصل ۲۰ قانون اساسي ايران همه در برابر قانون برابرند و جداسازي رسيدگي به اتهاماتي كه نوعا از جمله موارد خطاهاي عمومي است و امكان رسيدگي به آن در دادگاه هاي عادي هم وجود داردمطابق قانون اساسي در آن دادگا ههابايد رسيدگي شود.
وي تصريح كرد: مهمترين دلمشغولي هيات، دستگيري هاي خودسرانه يا نارواست كه ما در حال حاضر نمي توانيم در اين باره اظهار نظر كنيم چون تمام قوانين مربوطه در اين زمينه به زبان فارسي است و ما در انتظار ترجمه آن هستيم.
اما باتوجه به تجارب خود نتيجه مي گيريم زندان هاي انفرادي - از جمله براي مدت هاي طولاني در بخش ۲۰۹ زندان اوين و البته به موجب ضوابط مربوطه در هر كشور - نوعي زندان در زندان و نارواست. وي ضمن قدرداني از دولت به منظور همكاري كامل با هيات سازمان ملل بر ضرورت پاسداري از آزادي بيان تاكيد كرد و گفت: براساس ضوابط كاري گروه حقوق بشر سازمان ملل كسي كه به صورت صلح آميز، بدون دعوت به خشونت و به كارگيري نفرت نژادي و در چارچوب منشورهاي سازمان ملل ا عتراض كند اگر دستگير شود، دستگيري وي ناروا تلقي مي شود.
ژوانه همچنين در قدرداني از همكاري دستگاه قضايي با اين هيات تصريح كرد: ديدار با زندانيان ايران در شرايط مورد تاييد هيات براي نخستين بار اتفاق افتاد و تمام ملاقاتهاي هيات با زندانيان در فضاي بدون دوربين، محافظ و مسئولان زندان انجام پذيرفت. وي با خاطرنشان كردن ديدار اين هيات با اعضاي كميسيون اصل نود مجلس اظهار داشت: اعضاي اين كميسيون به ما گفته اند پيگير موضوع بازداشتگاه هاي غيرقانوني و خارج از نظارت سازمان زندانها هستند.
|
|
|
در برگه هاي اخذ رأي «كد» نامزدها در كنار نام آنها درج شود
براي نخستين بار در كشور مجريان انتخابات ، به خصوص اعضاي شعبه هاي اخذ رأي موظف شده اند كه در هنگام رأي گيري ، توجه رأي دهندگان را به اين نكته جلب كنند كه در برگه هاي رأي گيري ، كد نامزدها را نيز در كنار نام و نام خانوادگي آنها درج كنند.
به گزارش كميته اطلاع رساني ستاد انتخابات كشور تمامي نامزدهاي دومين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا موظف هستند در تبليغات اين دوره از انتخابات از شماره نامزدي يا كد استفاده كنند.
بنا بر اين گزارش ، درج كدهاي انتخاباتي داوطلبين در هنگام شمارش آرا عامل مؤثري در شناسايي آنها از افرادي است كه داراي تشابه اسمي با يكديگر هستند.
درج اين كد از تضييع احتمالي حقوق داوطلبان به نفع داوطلبان هم نام جلوگيري خواهد كرد.
|
|
|
معاون رئيس قوه قضائيه:
قضات شئون اسلامي را رعايت كنند
عليزاده: استان تهران به ۲۲۰۰ قاضي جديد نياز دارد
گروه سياسي: معاون رئيس قوه قضائيه گفت: متأسفانه در گزارش هاي رسيده به قوه قضائيه برخي از قضات دادگاه ها شئون اسلامي را رعايت نمي كنند.
به گزارش ايرنا آيت الله سيدمحمدحسن مرعشي كه ديروز در مراسم افتتاح شوراي حل اختلاف شهرستان شهريار سخن مي گفت، افزود: كسي كه به محكمه قضايي مراجعه مي كند بايد بدون هيچ گونه وحشت و ترس بتواند مشكل و مسئله خود را مطرح كند و قاضي بايد با ديد باز، پس از بررسي موضوع حكم عادلانه صادر كند.
در اين مراسم عليزاده رئيس كل دادگستري استان تهران نيز با بيان اين كه در برخي از شهرستانهاي استان تهران افزايش جمعيت و كثرت پرونده ها براي قضات مشكل ساز شده است گفت: هم اكنون دادگاه هاي استان تهران به دو هزار و ۲۰۰ قاضي جديد نياز دارد.
|
|
|
مذاكرات روحاني و دالتون درباره بحران عراق
دبير شوراي عالي امنيت ملي: مواضع متفاوت انگليس و آمريكا در بحران عراق سئوال برانگيز است
سفير انگليس: عراق فرصت ها را از دست داد
گروه سياسي: دبير شوراي عالي امنيت ملي ديروز در ديدار سفير انگليس درتهران با وي گفت : جمهوري اسلامي ايران با خلع سلاح عراق ، تعهد رژيم عراق به عدم حمايت از تروريسم و ايجاد دموكراسي و مردم سالاري در عراق از طريق مسالمت آميز موافق اما با جنگ مخالف است.
به گزارش ايرنا حسن روحاني افزود : جمهوري اسلامي ايران حمايت خود را از تلاش هاي بين المللي براي پايان دادن به وضعيت كنوني عراق از راههاي ديپلماتيك اعلام كرده است .
وي تأكيد كرد: آمريكا با شعار تغيير رژيم و حذف صدام در عراق مانع پيشرفت كار بازرسان سازمان ملل شده است و رژيم عراق در اين شرايط ، ديگرانگيزه اي براي همكاري با بازرسان را ندارد.
وي با اظهار اين نكته كه :« بيان متفاوت مواضع انگليس و آمريكا دربحران عراق قدري سئوال برانگيز است » ، اضافه كرد : در حالي كه دولت انگليس هدف ازاين اقدامات را خلع سلاح عراق اعلام مي كند ، آمريكا با اظهاراتي نظير تغيير رژيم عراق و منتفي نبودن جنگ حتي در صورت همكاري صدام ، مسير به بن بست رسيدن راه حل صلح آميز را دنبال مي كند.
ريچارد جان دالتون سفير انگليس در تهران نيز با بيان آخرين مواضع و سياست هاي لندن درباره بحران عراق گفت : قطعنامه ۱۴۴۱ شوراي امنيت به صدام فرصت داد تا به صورت مسالمت آميز بر طبق خواست اين شورا خلع سلاح شود ولي او از اين فرصت استفاده نكرده است .
وي افزود : در پيش نويس قطعنامه دوم پيشنهادي انگليس ، آمريكا واسپانيا به شوراي امنيت خاطر نشان شده است كه عراق از آخرين فرصت داده شده در قطعنامه ۱۴۴۱ شوراي امنيت استفاده نكرده است .
سفير انگليس خاطر نشان كرد: «در پيش نويسي كه فرانسه ، روسيه وآلمان ارائه داده اند ، آنها نيز پيش بيني جنگ را ديده اند ، لكن تصميم دولت انگليس هنوز هم بر جنگ نيست .»
ريچارد جان دالتون تأكيد كرد : با روي كارآمدن هر دولت پايبندبه دموكراسي در عراق ، منافقين و هيچ سازمان تروريستي ديگر در عراق اجازه فعاليت نخواهند داشت ، عملكرد تروريستي منافقين براي ما شناخته شده است وهيچ نهاد يا سازماني در عراق اجازه ندارد كه تهديدي عليه دولت همسايه اش باشد.
|
|
|