پيشگيري از سقط جنين
روزنامه اينديپندنت نوشت: از طريق رديابي جنين هايي كه در برابر سقط مقاومند، مي توان اميد تازه اي به درمان زنان نازا بخشيد.
به نوشته دانيل ديميتريو در روزنامه اينديپندنت زناني كه پس از ۳۵ سالگي تحت درمان اي. وي. اف قرار مي گرفتند گاهي با سقط جنين مواجه مي شدند ولي با روش جديد كه هر نابهنجاري در تك تك سلول هاي جنين قابل رديابي است مي توان از سقط جنين در سنين بالا پيشگيري كرد. در اين روش سلول هاي جنسي جنين بررسي مي شود لذا علاوه بر پيشگيري از سقط جنين، جنين هاي داراي عارضه سندرم داون نيز قابل شناسايي هستند. در همين حال به نوشته اليور رايت در روزنامه تايمز ۶۶ درصد از موارد درمان از طريق روش اي. وي. اف به نتيجه نمي رسد و از هر ده درمان موفق يكي به چند قلوزايي منجر مي شود.
سوپ ژاپني و كاهش سرطان
بررسي هاي محققان ژاپني كه نتايج آن روز چهارشنبه انتشار يافت، نشان داد زنان ژاپني كه در روز سه بار سوپ ميزو ـ نوعي سوپ سنتي ژاپني تهيه شده از سويا و مشتقات آن ـ مصرف مي كنند خطر مبتلا شدن خود به سرطان سينه را به نصف كاهش مي دهند و به گزارش خبرگزاري فرانسه از توكيو محققان ژاپني عضو موسسه ملي سرطان شناسي كه مقر آن در آمريكاست، اعلام كردند خوردن سوپ ميزو به علت دارا بودن ماده ايزوفلانون در كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه نقش دارد.
سوپ قهوه اي رنگ ميزو از سوياي پخته شده با بخار و نمك و ساير مواد مخمر تهيه مي شود و مي توان آن را به صورت سوپ يا به همراه ماهي مصرف كرد.
محققان ژاپني به رياست شوچيرو سوگان از مركز ملي سرطان شناسي تاثير مصرف غذاهاي حاوي سويا مثل سوپ ميزو و توفو و پنير سويا را بين سال هاي ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ بر روي ۲۱ هزار و ۸۵۲ زن ژاپني ۴۰ تا ۵۹ ساله مطالعه كردند. اين بررسي نشان داد ميزان ابتلا به سرطان در بين زناني كه حداقل سه فنجان سوپ ميزو در روز مصرف مي كردند نصف كساني بود كه روزي يك فنجان از اين سوپ را مصرف مي كردند.
اين محققان تاكيد كردند بررسي هاي صورت گرفته تاكنون به طور قطع ثابت نكرده است كه ساير غذاهاي تهيه شده از سويا نيز در كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه نقش دارند.
كودكان كيوي نخورند
يك تحقيق جديد نشان داده است، كودكاني كه كيوي مي خورند ممكن است واكنش هاي حساسيتي شديدي نشان دهند و در اثر خوردن كيوي بي حال و حتي نقش بر زمين شوند.
به نوشته والري اليوت در روزنامه تايمز كودكان به ويژه آنهايي كه كمتر از پنج سال دارند ممكن است در اثر خوردن اين ميوه بيشتر حساسيت نشان دهند. در پژوهش ياد شده كه در آن ۳۰۰ نفر شركت داشتند و ۸۰ نفر از آنان كودك بودند مشخص شد دوسوم كودكاني كه براي اولين بار كيوي مي خورند بيمار شدند. در بين افرادي كه كيوي خوردند، دو نوزاد چهارماهه و يك كودك يك ساله بودند كه حالشان به اندازه اي بد شد كه به بيمارستان منتقل شدند.
واكنش هايي كه در اثر خوردن كيوي مشاهده شد، سوزش و خارش در ناحيه دهان و گلو و تورم زبان بودند. چهل و يك نفر از اعضاي گروه مورد پژوهش كه چهل درصدشان كمتر از پنج سال سن داشتند، تنفسي همراه با خس خس داشتند و بي حال شده بودند.
گرچه تمام پژوهشگران بر اثرات موثر كيوي در سلامت انسان ها تاكيد مي كنند، خوردن كيوي در برخي از افراد ممكن است باعث بروز واكنش هاي حساسيتي ناگواري شود لذا والدين بايد در اين مورد هوشيار باشند.