|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
انتقاد اعضاي شوراي شهر از عدم رعايت نرخ مصوب تاكسي
|
|
گروه شهري: شوراي اسلامي شهر تهران ديروز لايحه «تعيين شناسنامه حقوقي و فني ساختمان هاي شهر تهران» را تصويب كرد.
به گزارش خبرنگار ما، شوراي شهر در يكصد و هشتادويكمين جلسه علني خود با تصويب اين لايحه شهرداري را موظف كرد تا نسبت به تكميل «برگه مشخصات فني ساختمان» اقدام و يك نسخه از آن را در اختيار مالك قرار دهد.
در برگه مشخصات فني ساختمان اطلاعات عمومي ساختمان اعم از معماري، محاسباتي، تأسيساتي، نوع مصالح و سازه و كيفيت ساخت و غيره درج خواهد شد.
انتخابات شوراياري در ۳۰۰ محله تهران
از سوي ديگر رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر گفت: انتخابات شوراياري محلات تا چهار ماه ديگر به طور فراگير در تهران برگزار مي شود.
رسول خادم در نطق پيش از دستور با ارائه گزارشي در اين باره افزود: اين انتخابات در ۲۵۰ تا ۳۰۰ محله تهران و با هماهنگي با دستگاه هاي اجرايي انجام مي شود.
وي تشكيل شوراياري ها را براساس مصوبه شوراي شهر در دوره اول دانست و گفت: در اواخر سال ۷۸ اين انتخابات در ۸۷ محله تهران برگزار شد ولي هم اكنون مدت قانوني ۲ ساله شوراياري محلات مدتهاست كه به پايان رسيده است.
خادم گفت: شوراياري محلات در مواردي با همكاري ساير دستگاه هاي اجرايي موفق به حل بسياري از مشكلات محله هاي خود شده اند.
وي افزود: مسئوليت هاي مربوط به شوراياري برعهده شوراي شهر است و سازمان هاي ديگر نقشي در اين بين ندارند.
مهندس چمران رئيس شوراي شهر نيز گفت: تهران بايد به سمت محله محوري پيش رود و اگر كارهاي محله به مردم سپرده شود و شورا نيز حمايت كند، بخشي از مشكلات مردم با شهرداري هاي مناطق حل مي شود.
وي با اشاره به معضلات شهر تهران افزود: تهران به دليل ازدياد جمعيت و مشكلات نيازمند محله محوري است و انجمن هاي شوراياري مي توانند بازوي توانمندي براي شوراها و مديريت شهري محسوب شوند.
وام ازدواج شهرداري متوقف نمي شود
نايب رئيس شوراي شهر گفت: توقع پرداخت سالانه بيش از ۴۰ هزار فقره وام ازدواج از سوي شهرداري فراتر از اعتبارات مصوب شوراي شهر است.
مهندس حسن بيادي افزود: باتوجه به اعتباراتي كه شهرداري و صندوق انصارالمجاهدين براي پرداخت وام در نظر گرفتند مقرر شده است كه سالانه به ۴۰ هزار زوج تهراني وام پرداخت شود ولي آمارها تعداد ازدواج در تهران را بيش از اين نشان مي دهد.مهندس چمران رئيس شوراي شهر نيز گفت: شهرداري در سال ۸۳ ، ۲۰ ميليارد تومان و در سال ۸۴ ، ۱۵ ميليارد تومان به اين امر اختصاص داد كه با در نظر گرفتن همين مبلغ از سوي صندوق انصارالمجاهدين سالانه مي توان به ۴۰ هزار زوج تهراني وام ازدواج پرداخت كرد.
وي افزود: صندوق در حال حاضر ماهانه به ۷ هزار و پانصد نفر وام پرداخت مي كند.
انتقاد به تاكسيراني
رئيس شوراي شهر همچنين گفت: مبناي مصوبه شوراي شهر در تعيين نرخ كرايه تاكسي براي سال ۸۳ براساس چهار سرنشين بوده است و افزايش اخير كرايه ها غيرقانوني است.
چمران افزود: تعيين نرخ كرايه تاكسي با در نظر گرفتن يك سرنشين در صندلي جلو بوده است و دريافت وجه اضافي به هر بهانه اي جايز نيست.
دكتر حسن زياري رئيس كميسيون عمران شوراي شهر نيز گفت: شوراي شهر از سال گذشته با ارسال سه نامه به تاكسيراني و شهرداري خواستار ارائه لايحه تعيين نرخ كرايه تاكسي در سال ۸۴ شده ولي اين لايحه هنوز به طور رسمي به شورا ارائه نشده است.
از سوي ديگر مهندس اميررضا واعظي آشتياني خزانه دار شوراي شهر گفت: در حال حاضر كرايه تاكسي ها مغاير با مصوبه شورا افزايش يافته است و اين موضوع به ضعف قسمت بازرسي تاكسيراني مربوط مي شود.
وي ظرفيت تعيين شده براي تاكسي ها را ۴ مسافر دانست و گفت: با سوار كردن يك مسافر در صندلي جلو هم امنيت سرنشين و هم قانون رعايت مي شود.
وي با انتقاد از دريافت وجه اضافي از مسافران به دليل محدوديت سوار كردن يك سرنشين در صندلي جلو گفت: بحث اقتصادي كه رانندگان تاكسي مطرح مي كنند به صورت عرف درآمده است و گاهي اين عرف از قانون نيز محكم تر اعمال مي شود.مهندس حسن بيادي نايب رئيس شوراي شهر نيز گفت: در حال حاضر هيأت مديره تاكسيراني ناقص است و فردي اداره مي شود.وي خواستار معرفي يك ناظر از طرف شوراي شهر تهران بر تاكسيراني شد و افزود: نرخ كرايه ها نيز بايد حداكثر يك ماه قبل از پايان سال به صورت لايحه به شوراي شهر ارائه شود.دكتر خسرو دانشجو مخبر كميسيون عمراني شوراي شهر نيز گفت: سال گذشته ۱۶ ميليارد تومان براي بيمه، تعاوني و نوسازي تاكسيراني از طرف شوراي شهر اختصاص يافت ولي حتي يك ريال آن نيز هزينه نشد.
وي افزود: امسال نيز ۲۰ ميليارد تومان به اين امر اختصاص يافته است كه تاكسيراني بايد درباره اقدامات انجام شده در اين زمينه گزارش دهد.
مجلس تكليف را مشخص كند
رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر با اشاره به اين كه مسئوليت در هيأت رئيسه شوراي شهر تمام وقت است از اعضاي هيأت رئيسه داراي مسئوليت اجرايي در دولت خواست از هيأت رئيسه شوراي شهر استعفا كنند.
دكتر نادر شريعتمداري همچنين گفت: اخيرا بحث اشتغال دوگانه اعضاي شوراي شهر در رسانه ها به اوج رسيده است اما شوراي شهر به جاي شفاف سازي و بيان روشن در اين زمينه منفعل عمل مي كند.وي در عين حال گفت: اگرچه به نظر من عضويت در شوراي شهر شغل محسوب نمي شود ولي در اين زمينه با ابهاماتي مواجه هستيم كه بايد شوراي شهر با اين مسئله شفاف برخورد كند.
وي همچنين با تأكيد بر لزوم حضور شهردار تهران در هيأت دولت گفت: شوراي شهر به عنوان يك جريان اصولگرا حضور شهردار را در هيأت دولت مطرح كرد چراكه معتقديم اين مسئله منجر به خدمت رساني بيشتر به مردم مي شود كه در زمان شهردار بودن احمدي نژاد هم نسبت به اين مسئله تأكيد داشتيم.
وي گفت: در حال حاضر انتظار داريم اين موضوع نهادينه شود. شريعتمداري تأكيد كرد: هم اكنون دكتر قاليباف نيز به خاطر حل مسائل و مشكلات كلانشهر تهران بايد در هيأت دولت حضور داشته باشد زيرا نمي توان تهران را از مسائل كشور منفك كرد.
از سوي ديگر مهندس واعظي آشتياني در اين باره گفت: حضور شهردار تهران در هيأت دولت داراي مزايا و معايبي است و از سوي ديگر مسائل زيادي درباره تهران در دولت مطرح نمي شود كه حضور شهردار در دولت ضرورت داشته باشد.
دكتر حمزه شكيب رئيس كميته ايمن سازي شوراي شهر نيز در اين باره گفت: شوراي شهر بايد با بررسي جوانب مختلف مزايا و معايب مربوط به حضور شهردار تهران در هيأت دولت را بررسي و پس از حصول نتيجه تصميم گيري كند.
دكتر نسرين سلطانخواه عضو هيأت رئيسه شوراي شهر نيز با بيان اين كه شبهه مربوط به حضور همزمان اعضاي شوراي شهر در هيأت دولت خوراك رسانه اي شده است و در اين باره بزرگنمايي مي شود گفت: اين موضوع آنقدر پيچيده و بزرگ نيست كه برخي با مصاحبه و مباحث مختلف آن را پيچيده مي كنند.
مهندس مهدي چمران رئيس شوراي شهر نيز گفت: از من براي حضور در هيأت دولت دعوت شده است ولي بنا به دلايلي نپذيرفتم.
مصوبات شوراي شهر
شوراي شهر در يكصد و هشتاد و يكمين جلسه علني خود لايحه تعيين شناسنامه حقوقي و فني ساختمان هاي شهر تهران را تصويب كرد.
به موجب ماده واحده اين لايحه: شهرداري تهران موظف است پس از ابلاغ اين مصوبه نسبت به تكميل برگه مشخصات فني ساختمان اقدام و يك نسخه از آن را در اختيار مالك قرار دهد.به موجب تبصره يك شهرداري موظف است ظرف مدت ۳ سال نسبت به تكميل برگه مشخصات فني ساختمان هايي كه از سال ۱۳۷۰ احداث شده اند اقدام كنند.
در تبصره دو بر اجرايي شدن شناسنامه ملكي ساختمان توسط شهرداري تهران تأكيد شده است.
به موجب تبصره ۳ تهيه برگه مشخصات فني ساختمان براي ساختمان هاي جديد نيز الزامي است.
شوراي شهر همچنين در اين جلسه لايحه چگونگي صدور مجوز انتقال و قطع درختان را تصويب كرد.
در ماده واحده اين مصوبه آمده است: براي تسريع و تسهيل امور متقاضيان، كميسيون هاي موضوع تبصره ذيل ماده ۷ ضوابط اجرايي قانون حفظ و گسترش فضاي سبز (كميسيون مستقر در مناطق) فقط در املاك با مساحت كمتر از ۲۰۰۰ مترمربع و با رعايت دقيق تبصره هاي ذيل مي توانند مجوز قطع يا انتقال درخت صادر كنند.
تبصره يك: درخصوص درختان پهن برگ تنها مجوز انتقال با رعايت اصول فني صادر گردد و از صدور مجوز قطع آنها احتراز شود.
تبصره ۲: صدور مجوز قطع يا انتقال درختان واقع در محدوده طرح هاي فني و عمراني شهرداري طرح و املاك دولتي، اماكن مقدسه... با محيط بن بيش از ۲۰۰ سانتي متر و درختاني كه توسط سازمان پارك ها و فضاي سبز پلاك كوبي شده اند فقط در كميسيون اصل ماده ۷ انجام پذيرفته و در كميسيون هاي مستقر در مناطق مطلقا مجاز به صدور مجوز قطع يا انتقال اين گونه درختان نخواهند بود.
تبصره ۳: درصورتي كه كميسيون اصلي موضوع ماده ۷ و يا كميسيون تجديدنظر در آراي خود نسبت به حفظ درختان در ملك تأكيد نموده و عبارت «بدون قطع درخت» يا «مشروط به حفظ درختان» را قيد كند، كميسيون هاي مستقر در مناطق به هيچ وجه مجاز به صدور رأي مغاير با آن و اجازه قطع يا انتقال درختان در ملك نمي باشند.
تبصره چهار: به منظور حفظ درختان موجود، اعضاي كميسيون ها حتي الامكان نسبت به طراحي نقشه ساختماني با رعايت كمترين قطع يا جابه جايي درخت انشاي رأي نمايند.
تبصره ۵: كليه عوارض متعلقه (درخصوص قطع يا انتقال درختان) بايد قبل از قطع درختان اخذ و به حساب شهرداري واريز گردد و صرفا براي توسعه و تأمين فضاي سبز هزينه گردد. غرس درختان جايگزين بايد قبل از قطع درخت صورت پذيرد.
|
|
|
تملك املاك در بزرگراه امام علي
۲۵ درصد از املاك واقع در محدوده طرح بزرگراه امام علي در منطقه ۱۵به تملك شهرداري درآمده است.
شهردار منطقه ۱۵ با بيان اينكه تاكنون ۲۲۰ ميليارد ريال براي تملك اين املاك هزينه شده است گفت : ادامه بزرگراه امام علي از ابتداي خيابان ذوالفقاري اتابك آغاز مي شود و تا بزرگراه بعثت و كمربندي آزادگان است .
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه ۱۵ تهران ،سيد محمود نصري افزود: بزرگراه امام علي از منطقه دارآباد آغاز و به كمربند بزرگراه آزادگان ختم مي شود كه در منطقه ۱۵/ ۴ كيلومتر طول و ۷۸ متر عرض دارد.
|
|
|
خودروي فرسوده
در حال حاضر، ايران خودرو تسهيلات لازم براي معاوضه خودروي فرسوده با خودروي پژو RD را براي دارندگان خودروي فرسوده، فراهم كرده است.دكتر يوسف حجت، معاون محيط انساني سازمان حفاظت محيط زيست، گفت: همچنين كارخانه سايپا نيز تسهيلات جايگزيني خودروي فرسوده را با خودروي PK فراهم كرده است.وي افزود: به زودي قرار است سايپا تعدادي خودروي پرايد را براي اين منظور اختصاص دهد و ايران خودرو نيز ساير خودروهاي خود را براي جايگزيني با خودروهاي فرسوده تخصيص دهد.حجت خاطرنشان كرد: در حال حاضر كمتر از يك هزار خودروي فرسوده از رده خارج شده است كه اميدواريم با همكاري راهنمايي و رانندگي و ديگر دستگاه هاي مربوطه، اين روند افزايش يابد.
|
|
|
ورود پرندگان مهاجر به تالابها
ايرنا: رئيس اداره محيط زيست شهرستان آستانه اشرفيه گفت : از آغاز فصل پاييزتاكنون بيش از ۳۰ هزار قطعه پرنده در تالاب بوجاق كياشهر فرود آمده اند.اسحاق شمس بجاتي افزود: پرندگاني چون خوتكا و طاووسك ، درناي خاكستري ، عقاب تالابي وبحري ، كبوتردريايي ، مرغابي ، چنگر از جمله پرندگان مهاجر به منطقه بوجاق هستند.وي يادآورشد: تالاب بوجاق كياشهر در شهرستان آستانه اشرفيه با وسعتي بيش از سه هزار و ۲۵۰ هكتار همه ساله پذيراي پرندگان مهاجر شمال اروپا و سيبري است .
وي گفت: طي روزهاي اخير گونه هاي كمياب پليكان پاخاكستري و لك لك پاقرمز در تالاب درياچه بختگان در استان فارس فرود آمدند.
|
|
|
مدير عامل سازمان پايانه ها و پارك سوارهاي تهران:
فاز اول پايانه شرق جديد، در آينده نزديك
آماده بهره برداري مي شود
|
|
مديرعامل سازمان پايانه ها و پارك سوارهاي شهرداري تهران گفت: در حال حاضر تمام مقدمات براي بهره برداري از فاز اول پروژه پايانه شرق جديد آماده است اما به دليل روشن نبودن تكليف زمين مذكور ، نمي توانيم فاز اول پروژه را افتتاح كنيم.
به گزارش روابط عمومي شهرداري تهران، مهندس مسعود رهنما با اظهار اميدواري نسبت به رسيدگي هر چه سريعتر معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران به وضعيت اين پروژه ملي افزود: طبق مصوبه شوراي شهر سابق قرار شد ۳۵ هكتار زمين در منطقه پارك غزال به شركت واحد در ازاي تخليه توقفگاه اتوبوسراني در خيابان هنگام تحويل داده شود، همچنين بر اساس مصوبه ديگر شورا تصميم گرفته شد شهرداري بودجه اي را نيز براي ساخت دفاتر و انتقال تجهيزات و وسايل مورد نياز در محل جديد توقفگاه جديد در اختيار اتوبوسراني قرار دهد.
وي به مشكلي كه بر سر زمين اين پايانه با شركت اتوبوسراني وجود دارد ، اشاره كرد و يادآور شد: تمام اين نقل و انتقالات صورت گرفته است ، ولي شركت واحد چندان تمايلي ندارد كه از فضاهاي موجود در اين زمين بيشترين بهره وري را ببرد و بخش قابل توجهي از آن كه مورد نياز ما براي اجراي فاز اول پروژه پايانه شرق جديد است ، بلااستفاده مانده و شركت واحد، همچنان با تصرف تمام اين زمين ، بهره برداري از فاز اول پايانه شرق جديد را به تاخير انداخته است.
مديرعامل سازمان پايانه ها و پارك سوارهاي شهرداري تهران با بيان اينكه با راه اندازي پايانه شرق جديد، پايانه فعلي به يك پايانه نيمه متمركز كه از آن بيشتر براي انجام سفرهاي شهرك هاي اقماري تهران مانند رودهن و بومهن و ساير شهرك هاي اقماري تهران استفاده خواهد شد ، گفت: در فاز اول اجراي اين پروژه ، بخشي از سرويس هاي برون شهري كه قابل انتقال هستند، بخشي از سفرهاي مشهد و همچنين بخشي از سفرهاي پايانه جنوب نيز به فاز اول محل جديد پايانه شرق منتقل خواهد شد.
رهنما كل پروژه احداث پايانه شرق جديد را در افق ۳۵ ساله اعلام كرد و خاطر نشان كرد: البته در صورتيكه بحث احداث پايانه هاي نيمه متمركز سريعتر پيش برود ، احتمال دارد كه بتوانيم پروژه پايانه شرق جديد را در سه مرحله و با مدت زمان كوتاه تري به انجام برسانيم .
|
|
|
كسري ۴۱۰ ميليارد ريالي ناوگان اتوبوسراني كشور
گروه شهري: ناوگان اتوبوسراني ۴۱ ميليارد تومان كسري بودجه دارد.
به گزارش خبرنگار ما، فتح اللهي مديركل دفتر هماهنگي حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداريها افزود: طبق آخرين آمار در سال ۸۳ حدود ۳ ميليارد سفر درون شهري از طريق ۲۰ هزار اتوبوس در ۸۸ شهر كشور صورت گرفته است ولي بنا به اهداف برنامه چهارم توسعه بايد سهم اتوبوسراني به ۴۰درصد افزايش يابد كه اين هدف با خريد ۲۵ هزار دستگاه اتوبوس نو و تزريق آن به ناوگان اتوبوسراني شهري قابل دستيابي است.
وي با اشاره به كسري بودجه ۴۱ ميليارد توماني ناوگان اتوبوسراني كشور گفت: در حال حاضر اداره وضع موجود اتوبوسراني با بحران مواجه است چرا كه هزينه جابجايي هر مسافر ۸۵ تومان است كه دولت حدود ۱۵ ريال از اين ميزان را به عنوان يارانه پرداخت مي كند و ۲۰ تومان نيز از طريق فروش بليت تامين مي گردد. از اين رو، انتظار مي رود دولت به ياري اتوبوسراني بشتابد و با تسهيم ۸۵ تومان به سهم مساوي بين دولت، شركت اتوبوسراني و سازمان شهرداريها، اين ناوگان تقويت شود.
فتح اللهي با اشاره به اينكه طي ۱۰ سال گذشته آمار تلفات رانندگي درون شهري ۱۱۵ درصد افزايش يافته، خاطرنشان ساخت: تقويت مديريت حمل و نقل و ترافيك شهري، ارتقاي فرهنگ ترافيكي و آموزش عمومي، توجه به مقوله ايمني، اصلاح ساختار حمل و نقل در داخل شهرداريها، بكارگيري سيستم هوشمند و توجه به ساخت پاركينگ از مهمترين راهكارهايي است كه سازمان شهرداريها براي بهبود عبور و مرور و ايمني آن در سال جاري دنبال مي كند.
مديركل دفتر هماهنگي حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداريها از مسئولان خواست تمهيدات لازم را براي حضور شهرداران در شوراي عالي ترافيك فراهم سازند و به منظور پاسخگويي به مشكلات ترافيكي، شهرداران در راس شوراي عالي ترافيك قرار بگيرند.
|
|
|
۵۰ مدرسه شهر تهران تحت پوشش طرح
«مدرسه محور» قرار گرفت
مسئول پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت : ۵۰ مدرسه در شهر تهران تحت پوشش طرح «مدرسه محور» قرار گرفت .
ناصر دهناد افزود: طرح «مدرسه محور» از طرح هاي چهارگانه پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر بوده كه همزمان با طرح هاي «مروج سلامت» ، «مهارت هاي زندگي» و «مدارس بدون دخانيات» در مدارس تهران اجرا مي شود.
وي ، به مناطق تحت پوشش طرح «مدرسه محور» اشاره كرد و گفت : مدارس هفت منطقه در تهران شامل مناطق ،۴ ،۵ ،۶ ،۷ ،۸ ۱۵ و ،۱۶ تحت پوشش اين طرح قرار گرفته است .
دهناد ادامه داد: اين طرح با مشاركت سازمان بهزيستي در مقاطع تحصيلي ابتدايي ، راهنمايي و دبيرستان در حال اجرا است .وي افزود: افرادي از سوي بهزيستي براي اجراي اين طرح دعوت شده اند و دانش آموزان توسط آنان مهارت هاي زندگي را مي آموزند، در اين طرح دانش آموزان كارهاي مشاركتي همچون نظافت مدرسه ، روز بدون كتاب ، روز اسباب بازي و روز غذاي مشترك را تجربه مي كنند.اين مسئول بيان كرد: از مهمترين برنامه هاي طرح مدرسه محور، روز دانش آموز است كه خود دانش آموزان نقش مدير، معاون و خدمتگزار و غيره را با نظارت مسئولان مدرسه ايفا مي كنند.دهناد، هدف از اجراي اين طرح را در مدارس ، آشنايي دانش آموزان با مسائل و مشكلات و كسب مهارت هاي زندگي عنوان كرد.وي يادآور شد: سال گذشته پنج هزار دانش آموز تحت پوشش طرح مدرسه محور قرار گرفتند كه متاسفانه به علت كسري بودجه اجراي طرح در سال تحصيلي جديد به يك هشتم كاهش يافت .
|
|
|
راه ورود مواد نفتي به آبهاي اسماعيل آباد مسدود است
مديركل محيط زيست استان تهران با اشاره به اينكه جلوي هرگونه نشت مواد نفتي به داخل آبهاي زير زميني و كشاورزي منطقه اسماعيل آباد گرفته شده است، افزود : جدا سازي نفت از آب كشاورزي و آشاميدني منطقه، تنها مشكل موجود است.
محمد حسن پيراسته، تصريح كرد: با توجه به آغشته بودن آبهاي زيرزميني و شرب منطقه اسماعيل آباد به مواد نفتي، از منطقه بي بي شهربانو آب مصرفي مردم منطقه تامين مي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر، در روزهاي ابتدايي تابستان سال ۸۳ و به دنبال اعلام مسئولان و كارشناسان سازمان محيط زيست مبني بر نفوذ آلاينده هاي نفتي به داخل آبهاي زيرزميني و چاههاي آب شرب و كشاورزي روستاهاي مجاور پالايشگاه نفت تهران و در نتيجه آلوده شدن آب شرب مصرفي روستاي اسماعيل آباد، مدير فني -اجرايي آبفاي روستايي استان تهران خبر داد كه چاههاي آب شرب منطقه به علت نفوذ آلودگي هاي نفتي مسدود شده و آب مردم منطقه از طريق تانكرهاي آب تامين مي شود.
مديركل محيط زيست استان تهران، به اجراي طرح جداسازي مواد نفتي از آب شرب و كشاورزي منطقه اشاره كرد و اظهار داشت: از حدود ۳۵ سال قبل تاكنون مواد نفتي به داخل آب هاي اين منطقه نفوذ كرده و ميزان آلودگي برخي از آبها بسيار زياد است.
به گفته پيراسته، در قالب طرح جدا سازي، تعدادي چاه و تراشه تخليه زده خواهد شد و بدين ترتيب مواد نفتي از آب جدا مي شود كه براي انجام اين كار به زمان نياز است.
|
|
|
خط بهارستان - دردشت تا پايان امسال
به بهره برداري مي رسد
گروه شهري: معاون پشتيباني شركت راه آهن شهري تهران و حومه ( مترو) با تاكيد بر اينكه امسال نيز همچون سالهاي گذشته بطور متوسط ۱۰ كيلومتر خط مترو به مسير فعلي اضافه خواهد شد، تاكيد كرد: با افتتاح خط جديد بهارستان - دردشت تا پايان امسال، تهران ۹۰ كيلومتر خط مترو خواهد داشت.مهندس جعفر ربيعي افزود: با وجود مشكلات مالي كه همواره شركت مترو براي اجراي پروژه هاي خود با آن دست به گريبان بوده است اما تلاش مي كنيم كه تا پايان امسال مسير ۹ كيلومتري بهارستان - دردشت را به بهره برداري برسانيم.
|
|
|
از سوي برنامه محيط زيست سازمان ملل متحد
جايزه بين المللي «قهرمانان زمين»
به دكتر معصومه ابتكار تعلق گرفت
ايسنا: برنامه محيط زيست سازمان ملل متحد، دكتر معصومه ابتكار، معاون سيد محمد خاتمي و رئيس سابق سازمان حفاظت محيط زيست را از ميان افراد و گروه هايي كه نقش قابل توجهي در سطح بين المللي و منطقه اي براي حفظ محيط زيست و مديريت پايدار زمين داشته اند، به عنوان برنده جايزه بين المللي زيست محيطي «قهرمانان زمين» برگزيد.
سازمان ملل متحد اين جايزه كه از سال ۲۰۰۴ سالانه به ۶ نفر در سطح جهان تعلق مي گيرد و مهم ترين جايزه بين المللي زيست محيطي است را امسال به يك بانوي ايراني به خاطر سالها تلاش خلاق و مديريت راهبردي و بكارگيري ايده اي نو در زمينه حفظ محيط زيست و توسعه پايه اي در سطح ملي، منطقه اي و بين المللي اعطا مي كند.دكتر معصومه ابتكار هم اكنون استاديار دانشگاه تربيت مدرس در رشته ايمني شناسي است و كماكان فعاليت هاي زيست محيطي خود را در حوزه غيردولتي ادامه مي دهد.وي همچنين در حال راه اندازي مركز غيردولتي «صلح و محيط زيست» است.
|
|
|
مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري تهران:
خودروهاي حمل زباله مسقف مي شوند
مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري تهران گفت: تمامي خودروهاي حمل زباله تا اول آبان بايد مسقف شوند.
مهندس مصطفي سليمي افزود: خودروهاي متعلق به خود شهرداري تماما مسقف هستند و زباله ها در هنگام جمع آوري به اطراف ريخته نمي شود ولي خودروهاي پيمانكاران فاقد اين ويژگي است.
مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري تهران ادامه داد: چون خودروهاسقف ندارند زباله ها در هنگام جمع آوري در معابر ريخته و باعث آلودگي در شهر مي شود.
سليمي افزود: به تمامي پيمانكاران ابلاغ و همچنين در جلسه شوراي خدمات شهري نيز تأكيد كرده ايم كه از اول آبان ماه از توقف خودروهاي فاقد سقف در ايستگاهها جلوگيري مي كنيم.
مدير كل سازمان خدمات موتوري شهرداري تهران در پايان خاطرنشان كرد: ما قبلا نيز به پيمانكاران ابلاغ كرده بوديم اما به دليل نداشتن بودجه، اين كار صورت نپذيرفت، ولي از اول آبان ماه به بعد ديگر به خودروهاي فاقد سقف در ايستگاهها اجازه تردد نخواهيم داد.
|
|
|
حريم تابلوهاي شهري
مدير عامل سازمان زيباسازي شهرداري تهران گفت: تابلوهاي تبليغاتي كه به منظور پاكيزگي ديوارها در تهران نصب شده بود توسط شركتهاي سودجو آسيب ديد.
ابوالقاسم وحدتي اصل افزود: عده اي از شركتهاي سود جو با چسباندن تبليغات خود بر روي شيشه هاي اين تابلو ها، باعث خسارت ديدن شهرداري و زشت شدن چهره شهر شده اند.وي فزود: در پي نصب تبليغات غيرمجاز بر روي اين تابلوها، قضيه را از طريق شهرداري پي گيري كرديم، اما نتوانستيم متخلفين را جريمه كنيم. فقط با آنها برخورد كرديم.
|
|
|
كمبود تجهيزات مهار آتش
معاون حفاظت اراضي اداره كل منابع طبيعي غرب مازندران گفت : اين نهاد با كمبود تجهيزات مهار آتش سوزي مواجه است .
كوروش خلعتبري افزود: متاسفانه براي مهار آتش در جنگل هاي اين مناطق از امكانات ابتدايي نظير آبپاش استفاده مي شود كه به روز نيستند.
وي يادآور شد: تهيه هيچ بالگردي براي مهار آتش سوزي در عرصه هاي جنگلي غرب مازندران پيش بيني نشده است .
وي داشتن آخرين فناوري روز دنيا براي مهار آتش سوزي در عرصه هاي جنگلي اين مناطق را الزامي دانست .
همچنين خواستار استقرار يگان اطفاي حريق در حوزه اداره كل منابع طبيعي غرب مازندران شد.
|
|
|