مهر: سازمان سنجش آموزش كشور ثبت نام كنكور سراسري و ارشد سال ۸۶ را اينترنتي مي كند. اين بدان معني است كه دوره ثبت نام توسط مردم طولاني تر اما دوره استخراج فايل آزمون كوتاه تر از گذشته مي شود و اطلاعات از مبدأ روي سيستم كامپيوتري مي رود.
عبدالرسول پورعباس، در خصوص تغييرات اجرايي در كنكور سراسري سال آينده افزود: مطالعات كنكور سال۸۶ در سازمان سنجش آغاز شده است و بخش اصلي اين كنكور به ثبت نام مربوط مي شود. در سال هاي گذشته كنكور از آذر ماه شروع مي شد و تا استخراج فايل كامپيوتري آزمون كه مدت زمان زيادي به طول مي انجاميد، انرژي بسياري از سازمان گرفته مي شد.
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور گفت كه سازمان سنجش در حال رايزني با عوامل اجرايي براي ثبت نام الكترونيك آزمون سراسري كارشناسي و كارشناسي ارشد است. ضمن اين حركت، داوطلبين سال گذشته آزمون سراسري نيز با شيوه اي جداگانه ثبت نام مي شوند.
سازمان فايل اين داوطلبان را در اختيار دارد و نيازي به ثبت نام مجدد نيست. تنها حداقل اطلاعات را مانند نام، شماره داوطلبي و گروه آزمايشي از آنها اخذ مي شود. وي اظهار داشت: با توجه به اينكه ۳۰ تا ۴۰ درصد داوطلب جديد در آزمون سراسري شركت مي كنند، با اين روش ثبت نامي در حدود ۶۰ درصد در وقت و انرژي صرفه جويي مي شود.
پورعباس در خصوص هزينه هاي دريافتي ثبت نام از داوطلبان آزمون گفت: هزينه فعلي كم است و در صورتي كه بخواهيم آزمون را سالم برگزار كنيم و داوطلب از امكانات بيشتري در حين آزمون برخوردار باشد، دو برابر شدن هزينه پرداختي ثبت نام اهميتي ندارد و باعث بهينه شدن فضاي آزمون مي شود. لذا بخش افزايش در مبلغ ثبت نام در دستور كار سازمان سنجش است. وي با بيان اينكه آزمون الكترونيكي باعث صرفه جويي در كاغذ مي شود، افزود: در تمام مراكز پيش دانشگاهي نرم افزار ثبت نام نصب مي شود و هر دبيرستان مي تواند دانش آموزان خود را ثبت نام كند. البته خود داوطلب نيز مي تواند اقدام به ثبت نام كند.
رئيس سازمان سنجش در خصوص زمان ثبت نام آزمون سراسري سال ۸۶ گفت: تاريخ ثبت نام در آذرماه است اما به دليل پروسه جديد ثبت نام عوامل اجرايي آزمون و مراكز پيش دانشگاهي بايد آموزش ببينند. بنابراين آموزش هاي ثبت نام به مدارس و مراكز پيش دانشگاهي و عوامل اجرايي در مهر ماه آغاز مي شود.
روحانيون در عرصه وبلاگ ها
گروه علمي فرهنگي- مدير وبلاگ «خاطرت باورنكردني يك حاج آقا» وبلاگ نويسي را عرصه تأثيرگذار تبليغ دانست و گفت: اثر هيچ فعاليت فرهنگي، به اندازه وبلاگ نويسي نيست.حجت الاسلام مسلم داوودي نژاد، در گفت وگو با پايگاه اطلاع رساني رسا، وبلاگ نويسي را عرصه تأثيرگذار تبليغ دانست و گفت: از آنجا كه اينترنت فضايي جذاب براي قشر جوان جامعه است، خالي گذاشتن اين عرصه توسط روحانيون، ضربه سنگيني به پيكره فرهنگي جامعه وارد مي كند و نهضت نرم افزاري مورد تأكيد رهبر معظم انقلاب را نيز دچار مشكل مي سازد.
اين طلبه وبلاگ نويس با اشاره به اين كه هر روز به ده تا پانزده نفر از جوانان توسط وبلاگم در مورد موضوعات ديني پاسخ مي دهم، گفت: واحد تبليغ اينترنتي حوزه علميه، بايستي به شناسايي طلاب موفق در عرصه وبلاگ نويسي همت گمارد و از آنان حمايت هاي مادي و معنوي كند.
داوودي نژاد، عدم شناخت مخاطب و ضعف قلم را از كمبود هاي عرصه وبلاگ نويسي طلاب خواند و افزود: در حالي كه سايت هاي پرشين بلاگ و بلاگفا، مخاطبان بهتر و بيشتري براي مسائل ديني را دارا هستند، همه طلاب در سايت پارسي بلاگ نام نويسي كرده اند.
دو وبلاگ www.moslem 110.Persianblog.com و www.moslem 110.Parsiblog.com توسط داوودي نژاد اداره مي شود.
اولين جشنواره ملي آموزش زبان
گروه علمي فرهنگي- اولين جشنواره ملي آموزش زبان با هدف كمك به ارتقاي استاندارد ارائه خدمات آموزش زبان در كشور ۲۴ تا ۲۶ شهريور ماه در مركز آفرينش هاي فرهنگي هنري كانون فكري كودكان و نوجوانان، برگزار مي شود.
به گزارش همشهري، سيدحسين سيدزاده دبير جشنواره گفت: اين جشنواره توسط گروه ايده و با همكاري وزارت آموزش و پرورش و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران برگزار مي شود.
اين جشنواره براي اولين بار در ايران برگزار مي شود و از اهداف ديگر آن ايجاد امكان و فضايي جهت هم انديشي و همگرايي خبرگان و انديشمندان در حوزه آموزش زبان، فراهم سازي بستر انتقال دانش و فناوري در حوزه آموزش زبان و ارائه روش هاي جديد و شيوه هاي نوين آموزش زبان به اساتيد، دانشجويان و علاقه مندان مي باشد.
دبير اولين جشنواره ملي آموزش زبان افزود: كليه مؤسسات آموزش زبان، توليدكنندگان و شركت كنندگان فعال در حوزه صنايع، تجهيزات و تكنولوژي آموزشي و كمك آموزشي، ناشران كتب و مجلات، مركز آموزش مجازي و پايگاه هاي اينترنتي و توليدكنندگان نرم افزار آموزشي كه در حوزه آموزشي زبان فعاليت دارند اعم از دولتي و غيردولتي، در رده هاي مختلف سني مي توانند در اين جشنواره شركت كنند.در اين جشنواره به منظور تشويق و قدرداني از شركت كنندگان برتر، در روز پاياني جشنواره از برگزيدگان اول تا سوم در بخش هاي مختلف تقدير به عمل مي آيد.
تعداد دانشجويان مراكز تربيت معلم ۹۴ درصد افزايش يافت
فارس: در راستاي اهتمام وزارت آموزش و پرورش به تربيت نيروي آموزشي زبده و در راستاي احياي مراكز تربيت معلم، تعداد دانشجويان اين مراكز ۹۴ درصد افزايش يافت.
تعداد دانشجويان مراكز تربيت معلم از ۵ هزار و ۱۶۰ نفر به ۱۰ هزار نفر افزايش يافته است. در همين راستا سهميه تعهد دبيري آموزش و پرورش در دانشگاه هاي تربيت معلم نسبت به سال گذشته افزايش ۱۰ برابري داشته و از ۳۰۰ نفر به ۳ هزار نفر رسيده است. همچنين شاخص آموزش هاي كوتاه مدت كاركنان آموزش و پرورش از ۴۰ ساعت در سال به ۷۳ ساعت در سال ارتقا يافت كه در بين دستگاه هاي اجرايي كشور در رتبه هاي اول است.