ايسنا: مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور گفت: از سال 86، طرح جديد خروج اتباع غيرمجاز افغان از كشور آغاز مي شود.
احمد حسيني تعداد افغانهاي داراي گذرنامه و ويزا در كشورمان (ثبت شده ها) را 925 هزار نفر اعلام كرد و گفت: اما آمار دقيقي در مورد افغانهاي غيرمجاز (ثبت نشده) وجود ندارد و با اجراي اين طرح همه جانبه و با هماهنگي همه دستگاه هاي مسئول خروج اتباع غيرمجاز افغان از كشور اجرايي مي شود.
وي افزود: شوراي هماهنگي اتباع خارجي با ابلاغ آيين نامه لزوم قرار كفالت و سپردن وثيقه براي صدور رواديد اتباع افغان موافقت كرده و طبق آن، افغانها بدون اين دو نمي توانند وارد كشور شوند. مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي خبر داد: از ابتداي سال تا كنون 150هزار افغاني غيرمجاز دستگير و اخراج شده اند.
وي افزود: در مورد افغاني هايي كه به دليل يافتن شغل به ايران مهاجرت كرده اند، وضعيت تغيير پيدا كرده است؛ چرا كه صدور رواديد براي آنها بر خلاف قوانين و مقررات صدور رواديد بين المللي بوده و سفارتخانه براي صدور رواديد بايد نسبت به شغل و نحوه امرار معاش آنها مطمئن باشد.
حسيني گفت: بدين ترتيب، جمع زيادي از افغانها، پشت مرزها باقي مانده اند؛ چرا كه ورودشان دليلي غير از يافتن كار نبوده است؛ اين در حاليست كه اگر تبعه افغان، نيازمند رواديد با حق كار است، بايد به موجب مقررات كار، از سفارت ايران در افغانستان ويزا بگيرد و بدون داشتن رواديد كار، حق كار كردن در ايران را نخواهد داشت.
حسيني در پاسخ به علت شكست طرح خروج داوطلبانه اتباع افغان از ايران خاطرنشان كرد : متاسفانه وزارت كار و كارفرمايان، در اين زمينه، همكاري لازم را با وزارت كشور و نيروي انتظامي نكردند و نتوانسته ايم اين هماهنگي را برقرار كنيم. وي در همين زمينه به نبود اراده لازم در بين مسئولان كشور افغانستان براي كنترل مرزها، بازار كار آسان و در دسترس ايران، اعتماد بخشي از مردم كشورمان و از همه مهمتر نياز مرزها به پوشش كامل مراقبتي اشاره كرد و خبر داد.
۳۰درصدمبلغ جريمه هاي رانندگي براي تقويت پليس
استفاده مي شود
پليس: 30درصد جرائم راهنمايي و رانندگي براي تقويت تجهيزات پليس استفاده مي شود.
كميسيون قضائي مجلس شوراي اسلامي، لايحه اي را تصويب كرد كه در صورت تصويب نهايي، 30درصد مبلغ جريمه راهنمايي و رانندگي براي تقويت تجهيزات پليس استفاده مي شود.
عزت الله يوسفيان عضو اين كميسيون گفت: پس از بررسي، لايحه رسيدگي به تخلفات و اخذ جريمه هاي مربوط به امور حمل ونقل با 24ماده در كميسيون حقوقي و قضائي به اتمام رسيد. وي گفت: در نشستي كه در هيات عالي نظارت برگزار شد، مسئله اعطاي سكه، پاداش و سفرهاي خارجي در وزارتخانه ها نيز مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي هشدار داد:
روزهاي سخت براي بيماران خاص
گروه اجتماعي - بيماران خاص براي تهيه دارو در 2 ماه پاياني سال با مشكل روبرو خواهند شد.
علي تنها، مدير امور عمومي و مالي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي، در اين باره گفت: براي تهيه داروي بيماران خاص در دو ماه پاياني سال جاري وزارت بهداشت با كسري بودجه 70-60 ميليارد توماني روبروست.وي با اشاره به اينكه بودجه تهيه داروي بيماران خاص از ابتداي سال 84 تا كنون افزايش نيافته است افزود: بودجه 224 ميلياردي يارانه دارو طي سالهاي 84و 85 ثابت نگه داشته شده و هيچ افزايشي نداشته در حاليكه قيمت داروي اين بيماران مرتبا افزايش يافته است .به گفته مدير امور عمومي و مالي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي تدارك تهيه داروي اين بيماران در ماه هاي پاياني سال نيازمند تصميم هرچه سريعتر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي اختصاص بودجه مورد در خواست وزارت بهداشت است.
ذخيره دارو براي مقابله با آنفلوآنزاي پرندگان
گروه اجتماعي - هيچ موردي از آنفلوآنزاي پرندگان در كشور ديده نشده با وجود اين وزارت بهداشت همچنان براي مقابله احتمالي با اين بيماري به ذخيره دارو اقدام مي كند.
عباس زارع نژاد مدير كل روابط عمومي وزارت بهداشت در توضيح موارد مشكوك گزارش شده از آنفلوآنزاي پرندگان در كشور گفت: 3 مورد فوت مشكوك در بيمارستانهاي فياض بخش و امام خميني(ره) گزارش شده بود اما پس از بررسي هاي انجام شده توسط كارشناسان هيچيك از اين موارد بر اثر ابتلا به اين بيماري نبوده است.اما وي تاكيد كرد: با توجه به مشاهده اين بيماري در كشورهاي همجوار در استان هايي كه احتمال بروز بيماري وجود دارد وزارت بهداشت همچنان سيستم مراقبت فعال را به كار مي گيرد.به گفته زارع نژاد جمع آوري و انبار كردن دارو و نيز خريد ماده اوليه براي ساخت دارو در كشور توسط اين وزارتخانه انجام شده است.