چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۴ - سال سيزدهم - شماره ۳۹۴۰ - Mar 8, 2006
سياسي
Front Page

امروز در دستور كار قرار مي گيرد
گزارش البرادعي درخصوص پرونده هسته اي ايران
007389.jpg
گروه سياسي-قائمي مهر: دومين روز نشست فصلي آژانس بين المللي انرژي اتمي ديروز در وين پايتخت اتريش آغاز شد.
در اين نشست همانند روز قبل، مسايل داخلي و امور فني آژانس مورد بررسي قرار گرفت.
امروز نيز اجلاس شوراي حكام در حالي به موضوع پرونده هسته اي ايران مي پردازد كه در روز اول اجلاس، روسيه با ارائه طرحي كه در آن به تهران اجازه داده مي شود به توليد مقادير اندكي سوخت هسته اي بپردازد، شكافي بين اروپا و آمريكا بوجود آورد. طرح روسيه و اظهارات البرادعي در آغاز اجلاس مبني بر اين كه مسأله هسته اي ايران مي تواند حدود يك هفته آينده حل شود با واكنش تند آمريكا مواجه شد.
رايس ضمن تماس با البرادعي مخالفت آمريكا را با اين پيشنهاد اعلام كرد. از طرفي اروپا با پذيرش اين طرح خواهان توقف غني سازي صنعتي از سوي ايران به مدت ۱۰ سال و ايجاد كنسرسيوم روسي- ايراني براي غني سازي در خاك روسيه و افزايش بازرسي هاي آژانس از سوي ايران شد.برخلاف استراتژي آمريكا در اين نشست كه مبتني بر اين است كه شورا در تداوم اجلاس قبلي موضوع ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت را انجام دهد، اروپا با اعلام سه شرط، رويكرد پذيرش طرح روسيه را دنبال مي نمايد. در همين حال نيويورك  تايمز با اشاره به نگراني آمريكا از هدف ارائه طرح روسي مي نويسد مقامات آمريكايي اظهار مي دارند كه مقامات روس به آنها اطمينان داده اند كه هيچ پيشنهاد رسمي روي ميز قرار ندارد.از طرفي سلطانيه سفير ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي به خبرگزاري رويترز گفته است كه شانس زيادي براي موافقت اروپا و روسيه با ايران براساس طرح پيشنهادي روسيه وجود دارد.
آسوشيتد پرس هم به نقل از ديپلماتها گزارش داد كه روسيه در نظر دارد به صورت رسمي از آژانس بين المللي انرژي اتمي بخواهد كه مشخص كند ايران تا چه حد مجاز به غني سازي اورانيوم در مقياس محدود در خاك خود است. روسيه براي اطمينان از موضع آمريكا نسبت به اين پيشنهاد كه هنوز علني نشده آن را در مجموعه موضوعات مذاكره لاوروف با مقامات آمريكايي قرار داده است.نكته قابل توجه عكس العمل شديد آمريكا نسبت به پذيرش غني سازي در خاك ايران حتي در مقياس محدود است.
نيكلاس برنز معاون امور سياسي وزارت امور خارجه آمريكا در مصاحبه اي گفت، دولت متبوعش هيچ گونه پيشنهادي را كه مستلزم توقف غني سازي داخلي در ايران نباشد را نخواهد پذيرفت.رايس هم در گفتگو با البرادعي تأكيد كرده است كه واشنگتن مي خواهد شاهد ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت ظرف يك هفته پس از نشست جاري شوراي حكام باشد.
سرگئي كيسلياك مذاكره كننده هسته اي روسيه كه اولين بار هفته گذشته اين طرح را با همتايان انگليسي، فرانسوي و آلماني خود در ميان گذارده است اعتقاد دارد كه تنها خطر اين طرح عدم پذيرش ايران براي توقف بلندمدت غني سازي صنعتي است.خبرگزاريهاي بين المللي در گزارش هاي خود بر دو نكته تأكيد داشتند. نكته اول اين كه طبق گفته لاريجاني، ايران حتي اگر به شوراي امنيت ارجاع شود غني سازي تحقيقاتي را رها نخواهد كرد و نكته دوم اين است كه ايران براي حفظ غني سازي تحقيقاتي حاضر است فعاليت هاي غني سازي صنعتي را متوقف كند.
در اين ميان اظهارات بولتون سفير آمريكا در سازمان ملل قابل توجه است كه مي گويد ديدگاه ما و سه كشور اروپايي و روسيه اين است كه ايران مجاز به هيچ گونه غني سازي در داخل نيست. وقتي كه يك ديپلمات ايراني در گفتگو با خبرگزاري فرانسه اعلام كرد روس ها از ايرانيها درخواست نكرده اند كه فعاليت هاي تحقيقاتي اش را براي مدتي كوتاه به حال تعليق درآورد، خبرگزاري اينترفاكس به نقل از لاوروف نوشت: پيشنهاد مسكو براي تأسيس شركت سهامي مشترك غني سازي اورانيوم ايران در خاك روسيه همچنان به قوت خود باقي است اما به بازگشت تهران به تعليق غني سازي بستگي دارد.وي همچنين در ديدار روز گذشته با همتاي كانادايي خود اين اظهارات را تكرار نموده و گفته است: طرح روسيه يك سري معيارها دارد كه منظور همان احياي تعليق در ايران و بازگشت اين كشور به پروتكل الحاقي و تصويب آن است.
وي سپس به كنسرسيوم اشاره كرده و بر غني سازي در خاك روسيه تأكيد نموده است. در چنين فضايي امروز اجلاس موضوع هسته اي ايران را مطرح مي كند. طي دو روز گذشته ايران ديپلماسي فعالي را براي ايجاد شرايط مناسب دنبال كرده است، اما آنچه كه كاملاً به وضوح قابل مشاهده است اصرار آمريكا براي تخريب هرگونه توافقي در اين راستا است.

رئيس جمهور:
فرهنگ توليد و سرمايه گذاري مولد
بايد در كشور فراگير و نهادينه شود
مهر: محمود احمدي نژاد با تأكيد بر اينكه فرهنگ توليد و سرمايه گذاري مولد بايد در كشور فراگير و نهادينه شود، افزود: دولت مصمم است خصوصي سازي را در قالب طرح سهام عدالت با واگذاري شركت هاي دولتي به مردم از سال آينده محقق كند و ممنوع شدن دولت از سرمايه گذاري هاي جديد در اين راستا صورت گرفته است.رئيس جمهوري روز گذشته در ديدار هيأت نمايندگان اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران كه بيش از دو ساعت به طول انجاميد، با تأكيد بر اينكه صاحبان صنايع و توليدكنندگان بايد آسيب هاي بخش توليد و صنعت را شناسايي كنند، گفت: دولت آماده است در قالب گروهي مشترك با حضور نمايندگان وزارتخانه هاي مرتبط و اتاق هاي بازرگاني و توليدكنندگان و صنعتگران موانع توسعه فعاليت هاي بخش غيردولتي را بررسي و رفع كنند.
احمدي نژاد با اشاره به اينكه دولت در تلاش براي تغيير نحوه فعاليت سفارتخانه هاي جمهوري اسلامي ايران است، افزود: سفيران كشورمان بايد رصد كننده اوضاع اقتصادي محل مأموريت و حامي، مشاور و تأمين كننده منافع صادركنندگان ايراني باشند.رئيس جمهور با استقبال از پيشنهاد نمايندگان صنعت كشور براي استفاده از روابط اتاق هاي بازرگاني در زمينه پيشبرد مسائل هسته اي گفت: دولت آماده است از تمام ظرفيت هاي صنعتگران و بازرگانان كشور براي اعتلاي ايران اسلامي استفاده كند.

بررسي موارد مغاير لايحه بودجه ۸۵
با سياستهاي كلي نظام در مجمع تشخيص مصلحت نظام
ايرنا: محمدرضا تابش  عضو فراكسيون  اقليت  مجلس  گفت : مجمع  تشخيص  مصلحت  نظام  موارد مغايرت  لايحه  بودجه  سال  ۸۵ با سياست هاي  كلي  نظام  را بررسي كرده  است  و احتمال  دارد آن را به  شوراي  نگهبان  اعلام  كند.
نماينده  اردكان  در مجلس  ديروز در جمع  خبرنگاران  پارلماني  گفت : انطباق  بودجه  با سياست هاي  كلي  برنامه  و سند چشم  انداز ۲۰ ساله  نظام  براساس  نظر مقام  معظم  رهبري  در مجمع  تشخيص  مصلحت  نظام  بررسي  شده  است .وي  از اين  كه  اين  كار به  خوبي  به دست مرتضي  نبوي ، حسين  مظفر و مجيدانصاري  انجام  شده  است ، ابراز  خرسندي  كرد.تابش  گفت : اين  كار گروه  به خصوص  مواردي  از لايحه  بودجه  كه  نسبت  به  سياست ها اعمال  نظر شده  و نسبت  به  مواردي  كه  مسكوت  مانده  و موارد مغاير و... كارهايي  انجام  داده  است .عضو فراكسيون  اقليت  در مجلس  احتمال  داد كه  مجمع  اين  موارد را به شوراي  نگهبان  منعكس  كند.

احمد توكلي:
اختلاف دولت و مجلس نه در هدف بلكه در روش است
ايرنا: احمدتوكلي  رئيس  مركز پژوهشهاي  مجلس  علت  بحث  و جدل  ميان  مجلس  و دولت  برسر لايحه  بودجه  سال  ۱۳۸۵ را آغاز به  كار دولت  نهم  همزمان  با كسب درآمدهاي  هنگفت  نفتي  عنوان  كرد.وي  گفت : براي  اولين  بار، شروع  به  كار دولت  با بحث  درآمد هنگفت نفتي  مواجه  شده  است  و چون  دولت  انگيزه  قوي  براي  خدمت  دارد، فكر مي كند مي تواند باسرعت  درآمد نفتي  را به  كارهاي  عمراني  تبديل  كند.نماينده  تهران  در مجلس  اظهارداشت : در هدف ، ميان  مجلس  و دولت  اختلافي نيست ، بلكه  در روش  اختلاف  است .ما با دلايل  علمي روشن  كرديم  در كشورهايي كه  مي خواهند درآمد هنگفت  نفتي  را با سرعت  در بودجه  دولت  براي  كارهاي عمراني  و جاري  خرج  كنند، كشور با بيماري  اقتصادي  مشهور به  بيماري  هلندي روبرو مي شود كه  عوارض  آن شناخته  شده  است .رئيس  مركز پژوهشهاي  مجلس  خاطرنشان  كرد: حتي  اگر اين  پول  براي  كارهاي  عمراني  باشد چون  كالاها و مصالحي  كه  براي  پروژه هاي  عمراني  لازم  است ، به  سرعت  قابل  تامين  نيست ، بايد جانب  احتياط را رعايت  كرد.
توكلي  اضافه  كرد: هيجاني  كه  در اين  دولت  براي  انجام  كارهاي  عمراني وجود دارد منجر به  افزايش  قيمت  مصالح ، افزايش  قيمت  تمام  شده  ساختمان  و خدمات  مي شود كه  قابل  وارد كردن  نيست .نماينده  تهران  اظهارداشت : در نتيجه  پول  بيشتر خرج  مي شود، ولي  ضرورتا كار بيشتري  انجام  نمي شود و دود اين  تعجيل  در استفاده  از منابع نفتي  به  چشم  طبقاتي  مي رود كه  در ابتدا قصد خدمت  بيشتر به  آنها را داشتيم .

نخست وزير امارات :
خواستار عاري سازي خاورميانه
از سلاح كشتارجمعي هستيم
ايسنا _ حاكم دوبي و نخست وزير امارات اظهارداشت كه منطقه خاورميانه بايد عاري از سلاح هاي هسته اي و كشتارجمعي باشد.
به گزارش خبرگزاري امارات، شيخ محمد بن راشد آل مكتوم با اعلام اين اظهارات در ديدار با مهدي مصطفوي، قائم مقام وزير امورخارجه ايران، همچنين به گفت وگو درباره اوضاع منطقه، خاورميانه و عراق پرداخت.

سخنگوي وزارت امورخارجه:ايران تحت هيچ شرايطي
از حق مشروع هسته اي صرف نظر نمي كند
ايسنا-  سخنگوي وزارت امور خارجه گفت: تبليغات و اظهارات چند روز اخير مقامات آمريكايي به وضوح نشان مي دهد آمريكا علاقه ندارد ايران با هيچ يك از طرف هاي مذاكره به توافق برسد و هر زمان كه استشمام كند امكان توافقي در گفتگوهاي ايران با آژانس و روسيه و ديگر كشورها ميسر است، درصدد تخريب بر مي آيد.سخنگوي وزارت امور خارجه خاطرنشان كرد: در حالي كه دوره جديد اقدامات كشورها براي ساخت نسل دوم نيروگاه هاي اتمي آغاز شده و نقش تعيين كننده انرژي اتمي در توسعه اقتصادي بيش از گذشته روشن و مسلم گرديده و سياسي و امنيتي كردن خواست كشورها براي استفاده از اين دانش بشري غير قابل قبول است، جمهوري اسلامي ايران به منظور توسعه و پيشرفت همانند ساير كشورهاي جهان از حقوق مسلم خود دفاع مي كند و تحت هيچ شرايطي از حق مشروع خود صرف نظر نمي كند.

شريعتمداري: كوتاه آمدن در بحث هسته اي
كوتاهي از بنيان است
ايسنا- حسين شريعتمداري با اشاره به نشست جاري شوراي حكام و اين كه گفته  مي شود ظرف چند روز آينده مصالحه اي بر سر پرونده هسته اي ايران انجام مي شود، گفت: در جريان يك چالش مصالحه به معناي كوتاه آمدن يكي از طرفين از خواسته هاي خود است؛ ولي آنچه اكنون ما دنبال مي كنيم مباني و اصول ماست؛ نه مسايل جانبي و فرعي و هرگونه تخفيف به نوعي كوتاهي از اساس و بنيان است.حسين شريعتمداري، مدير مسئول روزنامه كيهان با اشاره به برگزاري نشست شوراي حكام و فضاي نسبتا آرام حاكم بر آن گفت:   به نظر مي رسد موكول شدن رسيدگي به پرونده هسته اي ايران در اين نشست به روز چهارشنبه بيانگر نوعي انتظار در اين شورا است تا ماجرا در لابي ها و رايزني هاي بيرون از شورا حل شود.وي ادامه داد: آخرين اظهارات البرادعي در شب گذشته در وين در جمع خبرنگاران باز هم حالتي دو پهلو دارد؛ يعني از سويي اعلام مي كند هيچ انحرافي در برنامه هاي صلح آميز هسته اي ايران وجود ندارد و از سويي ديگر ابراز نگراني مي كند.ديدگاه هاي ساير ديپلمات هاي حاضر در نشست به ويژه ديپلمات هاي آمريكايي و اروپايي با البرادعي شباهت دارد و بر اجراي پروژه هاي شوراي امنيت سازمان ملل اصرار دارند.وي افزود: شواهد موجود حكايت از اين دارد كه طرفين در پي گذر از اين مرحله هستند.
شريعتمداري با اشاره به اين كه نظر ساير ديپلمات ها اين است كه بايد ديد در لابي ها و رايزني هايي كه بيرون از نشست صورت مي گيرد نتيجه اي حاصل مي شود و آيا طرفين در كف خواسته ها و مطالبات خود به توافق مي رسند يا نه اظهار داشت: آمريكا و اروپايي ها اصرار به توقف غني سازي تحقيقاتي و آزمايشگاهي در نطنز را دارند؛ در صورتي كه ما بر حفظ آن با استناد بر مفاد ان.پي.تي اصرار داريم و قاطعانه اعلام داشته ايم كه آن را متوقف نمي كنيم.

غيرمتعهدها  تصويب كردند: حمايت
از توافق هاي ايران با روسيه
مهر- سفراي گروه كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي محورهاي اصلي مواضع خود را تصويب كردند.
غير متعهدها در نظر دارند اين مواضع را با تغييرات اندكي اعلام دارند.
گروه نم بازهم بر ضرورت تفاوت قائل شدن بين وظايف پادماني و اقدامات داوطلبانه و اختياري تأكيد و چنين اقداماتي را به عنوان الزام حقوقي نمي شناسد.
از همين رو اعضا نبايد بخاطر اقداماتي كه خود داوطلبانه انجام داده اند مواخذه و مورد جريمه قرار گيرند.غير متعهدها همچنين در مواضع خود و بيانيه هايي كه احتمالا به صورت جمعي و مجزا نيز منتشر خواهند كرد، بر تحت حسابرسي بودن كليه مواد هسته اي اظهار شده ايران تاكيد كرده و يادآور شده اند: انحرافي در مجموعه فعاليتهاي هسته اي ايران و حتي مواد مرتبط با سلاح هسته اي نيافته است.
روند اجراي اقدامات اصلاحي از سوي ايران هم در مسيري مورد قبول است.
بنابر اين راستي آزمايي فعاليتهاي ايران نيز در جريان است و چون كليه فعاليتها نيز تحت پادمان و نظارت آژانس است هيچ گونه نگراني جدي در زمينه اقدامات ايران وجود ندارد.اين گروه صريحاً معتقد است كه برنامه ايران بايد در چارچوب آژانس پيگيري شود و از هرنهاد وابسته به سازمان ملل در اين زمينه پرهيز شود تا مسير ديپلماسي و گفتگو همچنان گشوده بماند.

تاكيد روسيه و ژاپن بر تداوم مذاكرات
براي حل مسأله هسته  اي ايران
ايلنا- روسيه و ژاپن توافق كردند كه مذاكرات پايدار براي حل نگراني  ها درباره برنامه هسته  اي ايران لازم و ضروري است.
وزارت امورخارجه ژاپن در بيانيه  اي اعلام كرد: وزير امور خارجه ژاپن و وزير امورخارجه روسيه در يك گفت  وگوي تلفني درباره برنامه هسته  اي ايران مشورت كردند.به گزارش روزنامه روسي پراودا، در اين بيانيه آمده است: دو طرف توافق كردند كه تلاش  هاي ديپلماتيك درباره فعاليت  هاي هسته  اي ايران بايد ادامه يابد.
اين بيانيه مي  افزايد: آسو به لاوروف گفت كه وي منوچهر متكي وزير امور خارجه ايران را در ديدار از توكيو تشويق كرده تا مباحث تهران با مسكو را به عنوان راهي براي حل اين بحران محسوب كند.

اصلاح  قانون انتخابات مجلس خبرگان
در دستور كار اجلاس پانزدهم
007386.jpg
گروه سياسي: پانزدهمين و آخرين اجلاس رسمي سومين دوره مجلس خبرگان رهبري صبح روز گذشته با سخنان آيت الله مشكيني، رئيس اين مجلس در محل قبلي مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
آيت الله مشكيني كه پس از بهبود بيماري اخير خود در اين جلسه حاضر شده بود در مراسم گشايش اين اجلاس گفت: سران آمريكا و اروپا، فرق ميان آزادي عاقلانه و توهين به مقدسات را به خوبي درك مي كنند، اما به خاطر ابتلا به انحطاط وجدان و اسارت در تكبر، از جسارت برخي نشريات غربي به ساحت مقدس پيامبر بزرگ اسلام حمايت كردند.
وي ريشه جسارت ننگ آور نشريات برخي كشورهاي غرب را «جنگ قدرت و محبت مال و دلار» دانست و آن را محكوم كرد.رئيس مجلس خبرگان گفت: اهانت به مقدسات، از حوادث و جنجال هايي كه در حوزه سياست و انرژي وجود دارد جداست و همه انديشمندان در جهان كه معتقد به مبدأ و معاد و رسالت پيامبران آسماني هستند، مي دانند كه نبوت و قداست بالاي پيامبران مورد قضاوت عقل سليم است.آيت الله مشكيني در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع هسته اي ايران اشاره كرد و اظهار داشت: اروپا به پيروي از شيطان بزرگ، تعامل و رفتار عادلانه با ايران ندارد.آيت الله مشكيني يادآور شد كه نمايندگان ملت در مجلس خبرگان رهبري تسليم شدن در برابر ظلم را قبيح و تأييد ظلم مي دانند و در ادامه از مجلس شوراي اسلامي و دولت كريمه احمدي نژاد خواست كه با استفاده از روش هاي سياسي و الهي و بر اساس قانون، موضوع هسته اي ايران را حل و فصل كرده و ادامه اين فعاليت ها را به اساتيد اهل فن كه دنيا را متحير كرده اند، واگذار كنند.
تذكر مجيد انصاري
مجيد انصاري پس از نطق افتتاحيه رئيس مجلس خبرگان، نسبت به در دستور قرار نگرفتن طرح اصلاح آيين    نامه مجلس خبرگان كه وي در دوره پيشين اجلاس خبرگان آن را از هيأت رئيسه خواستار شده بود، اعتراض كرد و با بيان اين كه اين برخلاف مواد ۵۷ و ۶۸ آيين  نامه داخلي مجلس خبرگان رهبري است، گفت: من طي دو نامه در چند روز گذشته طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبري را كه در كميسيون آيين  نامه اين مجلس به تصويب رسيده بود، تقديم هيأت رئيسه كردم و مطابق آيين  نامه نيز اين موضوع بايد در دستور كار پانزدهمين اجلاسيه مجلس خبرگان رهبري قرار مي  گرفت و اگر اين موضوع در اين اجلاسيه مطرح نشود، امكان اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبري تا هشت سال ديگر منتفي خواهد شد. اكبر هاشمي رفسنجاني، نايب رئيس اول مجلس خبرگان رهبري تذكر انصاري را وارد ندانست و اظهار كرد: اين طرح در دستور جلسه اجلاسيه قراردارد و طي روزهاي آينده در يكي از جلسات درباره آن بحث مي شود.
گزارش لاريجاني به خبرگان
علي لاريجاني، دبير شوراي عالي امنيت ملي در ادامه جلسه صبح ديروز پانزدهمين اجلاس رسمي مجلس خبرگان رهبري، به عنوان شخصيت مدعو گزارشي از آخرين فعاليت هاي ديپلماتيك جمهوري اسلامي ايران در مورد استفاده صلح آميز ايران از انرژي هسته اي را به خبرگان رهبري ارائه كرد.
وي گفت: تاريخچه اتمي ايران چهار مرحله دارد كه در مرحله اول آمريكايي ها يك راكتور اتمي را به رژيم پهلوي دادند و طرح اين بود كه ايران ۲۰ هزار مگاوات برق از طريق فعاليتهاي اتمي توليد كند. در همان مرحله اول طراحي شده بود كه غني سازي در ايران انجام بگيرد. لاريجاني گفت: مرحله دوم، از پيروزي انقلاب تا حدود سه سال پيش بود كه آمريكايي ها با اعمال فشار روي اروپايي ها، باعث شدند كه بسياري از قراردادهاي اتمي با ايران لغو شود.
دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: مرحله سوم از حدود سه سال پيش تا بهار سال گذشته بود كه در اين مرحله آژانس بين المللي اتمي پرونده ايران را در دستور كار خود قرار داد و ايران هم بارها اعلام كرد كه همكاري ما با آژانس شفاف است. وي افزود: در اين مرحله نظام تصميم گرفت كه همراه همكاري با آژانس، مذاكره با سه كشور اروپايي را در دستور كار قرار دهد تا نگراني هاي آنها برطرف شود و عملاً تعليق داوطلبانه كليه فعاليتهاي هسته اي را پذيرفت.لاريجاني گفت: اروپايي ها در خردادماه امسال طرحي دادند كه هيچ شأني براي فعاليتهاي هسته اي ايران قائل نبود. وي گفت: افتخار ما اين است كه همه مراحل را با حسن نيت طي و اتمام حجت كرديم. اما از حسن نيت ايران سوءاستفاده كردند و دنبال منصرف كردن ايران از برنامه صلح آميز اتمي بودند و براي ما روشن شد كه غربي ها نمي خواهند حقوق ايران مطابق آژانس محقق شود.
لاريجاني مرحله چهارم تاريخچه فعاليت هاي اتمي را از خردادماه سال گذشته تا الان خواند و گفت: در اين مرحله ايران با صراحت گفت كه از فعاليت هاي صلح  آميز هسته اي دست برنمي داريم.وي گفت: امروز روشن شده است كه با عجله غرب براي فشار رواني ارجاع به شوراي امنيت، پرونده ايران جنبي فني ندارد، بلكه صبغه سياسي پيدا كرده، چون گزارش آژانس نشان مي دهد كه پرونده ايران مشكل فني ندارد.لاريجاني با اشاره به توطئه هاي آمريكا عليه انقلاب اسلامي گفت: تئوري امروزه آمريكا جنگ نرم عليه ايران است. وي گفت: اين جنگ نرم دو ركن دارد كه اول اختلاف افكني داخلي و دوم فشار از بيرون براي فروپاشي اتحاد دروني است.
اظهارات رئيس سابق شوراي عالي امنيت ملي
حسن روحاني كه در حاشيه پانزدهمين اجلاس خبرگان رهبري با خبرنگاران سخن مي گفت، تصريح كرد: شوراي حكام در ماه فوريه موضوع هسته اي ايران را به شوراي امنيت گزارش داد و قطعنامه سنگيني به خاطر فعاليتهاي هسته اي ما صادر كرد كه آثار آن هنوز باقي است.وي افزود: ما تاوان فعاليتهاي هسته اي خود را پرداخته ايم و تحقيقات را قطع نخواهيم كرد و تا زماني كه دنيا از قطعنامه صادره خود باز نگردد پروتكل الحاقي را نيز اجرا نمي كنيم.

|   اجتماعي    |    اقتصادي    |    دانش فناوري    |    بـورس    |    زادبوم    |    حوادث    |
|   خارجي    |    سياسي    |    داخلي    |    شهرستان ها    |    شهري    |    علمي فرهنگي    |
|   راهنما    |    ورزش    |    صفحه آخر    |

|    صفحه اول    |    آرشيو    |    شناسنامه    |    بازگشت    |