يك فوريت لايحه تعيين كرايه اتوبوس هاي ريالي تصويب شد
تقدير شوراي شهر تهران از حضور گسترده مردم در انتخابات
عكس:عليرضا بني علي
|
|
گروه شهري- يك فوريت لايحه تعيين كرايه اتوبوس هاي بخش خصوصي شهر تهران در جلسه ديروز شوراي شهر به تصويب رسيد.
به گزارش همشهري، مهدي چمران رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در آغاز دويست و هشتاد و پنجمين جلسه علني شورا با تشكر و قدرداني از حضور گسترده مردم در انتخابات اخير گفت: حضور مردم در انتخابات اين دوره شوراها 3 برابر بيشتر از دوره قبل بود و اين نقطه قوتي براي نظام به وجود آورد و علاوه بر اين در انتخابات خبرگان و ميان دوره اي مجلس نيز ركورد جديدي بر جاي گذاشت.
از سوي ديگرمحمد احمدي بافنده مدير عامل شركت اتوبوسراني تهران و حومه نيز هنگام بررسي لايحه مذكور با اشاره به برخي اظهار نظرها و نگراني هاي مربوط به كاهش احتمالي اتوبوس هاي بليتي با توجه به راه اندازي اتوبوس هاي ريالي بخش خصوصي در گزارشي به شوراي شهر، هرگونه كاهش تعداد اتوبوس در اين زمينه را رد و بر توسعه حمل و نقل عمومي تاكيد كرد.وي با بيان اينكه هم اكنون 300 خط اتوبوس بليتي و 42 خط اتوبوس ريالي بخش خصوصي در سطح شهر فعال است گفت: 6 شركت بخش خصوصي مسئوليت اين 42 خط را با نظارت شركت واحد اتوبوسراني به عهده دارد و نرخ ها
براساس تصميم شوراي شهر تعيين شده است.
احمدي بافنده در پاسخ به برخي سئوالات اعضاي شوراي شهر در اين زمينه گفت: در سال جاري توانسته ايم 722 دستگاه اتوبوس از سهميه سال 84 شهرداري تهران از وزارت كشور تحويل بگيريم . وي همچنين گفت: در جنوب شهر تهران سعي شده تا حد ممكن خطوط ريالي اضافه نشود و خطوط ريالي بيشتر در حاشيه شمال تهران فعال هستند.
بافنده در پاسخ به سئوال رئيس شوراي شهر كه پرسيد آيا با ورود اتوبوس هاي ريالي از تعداد اتوبوس هاي بليتي كاسته شده است گفت: به هيچ عنوان در خطوط بليتي كاهش تعداد اتوبوس نداشته ايم .
خسرو دانشجو مخبر كميسيون شهرسازي نيز گفت: شوراي شهر تاكنون هيچ مصوبه اي در باره تعيين نرخ اتوبوس هاي ريالي نداشته، درحالي كه تعيين نرخ حمل و نقل عمومي شهري بر عهده شوراي شهر است.
مشاركت در توسعه كتابخانه ها
در جلسه ديروز شوراي شهر همچنين طرح مشاركت شهرداري تهران در توسعه و ساماندهي وضعيت كتابخانه هاي عمومي شهر تهران تصويب شد.
بر اساس اين طرح شهرداري تهران موظف است در اجراي مفاد ماده 6 قانون تاسيس و نحوه اداره كتابخانه هاي عمومي كشور در خصوص تخصيص حداقل نيم درصد از درآمدهاي شهرداري ها به منظور اداره امور كتابخانه ها با لحاظ حجم قابل توجه كتابخانه هاي تحت مديريت شهرداري و هزينه هاي مترتب بر آن، نسبت به همكاري و هماهنگي با هيأت امناي كتابخانه هاي عمومي از طريق اخذ تفاهم نامه اي مشخص و بر اساس شاخص هاي مربوطه اقدام كند.
رسول خادم رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر،هنگام بررسي اين طرح گفت: با توجه به اينكه شهرداري تهران در سطح شهر 2 برابر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، كتابخانه تحت پوشش دارد، ساماندهي كتابخانه هاي تحت پوشش شهرداري ضروري است .
در اين جلسه همچنين يك فوريت لايحه اصلاح بخشي از بودجه عمراني سال 85 شهرداري براي بهسازي سنگ فرش پياده رو خيابان ولي عصر(عج) مطرح ولي طرح براي بررسي بيشتر به صورت عادي درآمد.
اميررضا واعظي آشتياني هنگام بررسي اين لايحه گفت: زيبا سازي و مبلمان شهري فقط نبايدبه خيابان وليعصر محدود شود. وي افزود: اجراي پروژه بهسازي و سنگ فرش پياده روهاي خيابان وليعصر حدود 100 ميليارد تومان اعتبار مي خواهد ولي در لايحه ارايه شده به شوراي شهر صحبتي از هزينه هاي مورد نياز نشده است.
رئيس شوراي شهر نيز در اين باره گفت: در كلان شهر تهران تاكنون به سواره ها اهميت داده شده است و از اين به بعد مي خواهيم پياده ها نيز در اولويت قرار گيرند.
چمران تاكيد كرد كه بهسازي پياده رو خيابان وليعصر با اين رويكرد دليلي بر اسراف نيست.
رئيس شوراي شهر همچنين در پاسخ به سوال ديگري در باره احتمال بروز برخي اختلافات در شوراي سوم نيز گفت: هر شورايي اگر كار اصلي و تخصصي و علمي خود را انجام دهد مشكلي پيش نخواهد آمد ولي اگر بخواهد بر اساس تفكرات سياسي عمل كند چه يكدست باشد و چه داراي تفكرات مختلف، برايش مشكل پيش مي آيد.
|