دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۵ - سال چهاردهم - شماره۴۱۸۹ - Jan 22, 2007
مذاكره لاريجاني و اسد در دمشق
گروه سياسي - دبير شوراي عالي امنيت ملي روز گذشته با رئيس جمهور سوريه ديدار كرد.در اين ديدار كه سومين سفرعلي لاريجاني در سال جاري به دمشق است
وي نامه رئيس جمهوري را تسليم بشار اسد كرد و پس از آن طرفين درباره مسايل مهم دوجانبه  و منطقه اي، بويژه اوضاع عراق، لبنان و فلسطين گفت وگو كردند.
به گزارش ايرنا، لاريجاني و اسد تصريح كردند: اختلافات ميان شيعه و سني در جهان اسلام يك جريان وارداتي از آمريكاست كه از طريق آن، اهداف  ديگري دنبال مي شود. لاريجاني و اسد همچنين بر ضرورت كمك همسايگان عراق به ايجاد ثبات و امنيت در اين كشور و همزيستي مسالمت آميز تمام طوايف آن تاكيد كردند.
علي لاريجاني كه  پيش از ظهر ديروز در قالب يك سفر كاري كوتاه به صورت سرزده وارد دمشق شد، درگفت وگوي  كوتاهي با خبرنگاران در فرودگاه بين المللي دمشق، تصريح كرد: ما براي دستيابي به ثبات و همزيستي مسالمت آميز، با تمامي طرف ها رايزني مي كنيم و اين موضوع، محور بحث هايمان با مسئولان سوري خواهد بود.

وزارت امورخارجه:
مردم به عراق نروند
ناامن است
گروه سياسي - سخنگوي وزارت خارجه از هموطنان ايراني درخواست كرد باتوجه به اوضاع امنيتي عراق و دخالت هاي آمريكا در ماه هاي محرم و صفر از مسافرت به عتبات عاليات خودداري كنند.
سيد محمدعلي حسيني در نشست هفتگي خود با خبرنگاران، علاوه بر طرح اين درخواست درباره ديگر تحولات شكل گرفته در منطقه و به ويژه عراق به پرسش هاي خبرنگاران داخلي و خارجي پاسخ داد.
به گزارش مهر، حسيني درباره ميزان جدي بودن حمله آمريكا به ايران در ماههاي آينده گفت: طرح موضوع حمله بيشتر يك فضا سازي و جنگ رواني است و طبق اظهارنظرهاي رسمي مقامات اين گزينه در تصميمات جايي ندارد و رسانه ها به آن دامن مي زنند.
وي همچنين در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آيا اين احتمال وجود دارد كه ايران از كنترل عبور و مرور در تنگه هرمز به عنوان ابزاري در برابر تحركات غير قانوني آمريكا در خليج فارس استفاده كند، گفت: ما همواره بايد تلاش كنيم اين اتفاق روي ندهد و امنيت در خليج فارس بيش از گذشته ايجاد گردد.
رد ادعاي آمريكا
حسيني در مورد حمله نظاميان آمريكايي به كنسولگري ايران در اربيل و تحولات پس از آن گفت : غير قانوني و غير ديپلماتيك بودن كنسولگري اربيل كه از جانب آمريكايي ها اعلام شده به هيچ وجه صحت ندارد.
وي تأكيد كرد: سركنسولگري ايران در اربيل حدود 15 سال است كه با همين عنوان فعاليت مي كند و پرچم ايران در آن به اهتزاز در آمده است. اين كنسولگري با توافق دو كشور و با اطلاع دولت مركزي عراق براساس موافقتنامه اي تشكيل شده كه سند آن نيز بين دو كشور مبادله شده است.
به گزارش ايسنا حسيني با اشاره به اينكه براساس آخرين اخبار محل نگهداري ديپلمات هاي ربوده شده در عراق مي باشد، گفت: هم به لحاظ تبليغاتي و هم رسانه اي اقدامات لازم صورت گرفته است و تمامي ظرفيت ها و مجاري رسمي ايران در اين خصوص مورد توجه قرار گرفته است و اميدواريم كه ديپلمات هاي ما به زودي آزاد شوند.
اظهارات زيباري و طالباني
سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سؤالي در مورد اظهارات اخير هوشيار زيباري، وزير خارجه  عراق مبني بر ايجاد محدوديت در فرايند همكاري با ايران گفت: آمريكايي ها تلاش مي كنند روابط ايران و عراق را تحريك كنند، اما ما مذاكرات و رايزني هاي خودمان را ادامه مي دهيم و براساس منافع مشترك روابط را گسترش خواهيم داد.
حسيني در ادامه با اشاره به اظهارات جلال طالباني، رئيس جمهور عراق در خصوص آمادگي ايران براي مذاكره با آمريكا گفت: اظهارات طالباني اشاره اي است به سوابق اين موضوع كه در گذشته وجود داشته و اين سخنان ناشي از پايبندي عراق به نقش ايران در ايجاد ثبات در منطقه مي باشد.
سفر فرستاده شيراك
سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سؤالي درباره سفر فرستاده ويژه  فرانسه به ايران و مذاكره در مورد پرونده هسته اي تصريح كرد: متكي و همتاي فرانسوي اش رايزني ها و گفت وگوهايي در اين زمينه داشته اند و توافقاتي حاصل كرده اند كه مذاكرات كماكان ادامه يابد، اما اين مذاكرات در چه سطح و زماني قرار است برگزار شود، هنوز اعلام نشده است.

پيكر آيت الله معرفت در قم تشييع شد
011253.jpg
گروه علمي فرهنگي - پيكر آيت الله محمدهادي معرفت از مفسران برجسته قرآن صبح ديروز از مسجد امام حسن عسگري (ع) تاحرم مطهر حضرت معصومه(س) تشييع و به خاك سپرده شد.
در مراسم تشييع اين عالم رباني نماينده مقام معظم رهبري، نمايندگان بيوت آيات عظام، حضرت آيت الله شبيري زنجاني، آيت الله اميني، آيت الله سبحاني، استاندار و جمعي از مديران استان قم و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
پيكرآن مرحوم پس از تشييع تا حرم مطهر حضرت معصومه(س) و اقامه نماز ميت توسط حضرت آيت الله شبيري زنجاني از مراجع تقليد در قم در مسجد شهيد مطهري در كنار حرم كريمه اهل بيت(س) و در جوار عالمان بزرگي همچون حضرات آيات تهراني و احمدي ميانجي به خاك سپرده شد.
آيت الله معرفت تحصيلات خود را در دو حوزه بزرگ نجف و قم در دو بخش فقه و تفسير قرآن كريم به اتمام رساند و در طي عمر پربار خويش در اين دو زمينه شاگردان بسياري را در حوزه تربيت كرد.
از اين عالم رباني مقالات و كتاب هاي بسياري همچون شناخت زبان قرآن، شبهه تحريف، رجعت در انديشه شيعه، ديه اهل كتاب، دموكراسي در نظام ولي فقيه و جامعه ديني يا جامعه مدني به يادگار مانده است.
آيت الله معرفت عصر جمعه درسن 76سالگي به علت بيماري دار فاني را وداع گفت.
به همين مناسبت شب گذشته نيز مراسم يادبودي از سوي جامعه مدرسين و مركز مديريت حوزه علميه قم بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد اعظم قم برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمد خاتمي، رئيس مؤسسه بين المللي گفت وگوي فرهنگ ها و تمدن ها، در پيامي، درگذشت آيت الله محمد هادي معرفت را تسليت گفت.
به گزارش روابط عمومي مؤسسه بين المللي گفت وگوي فرهنگ ها و تمدن ها، رحلت عالم روشن انديش، فقيه عاليقدر و مفسر والانگر قرآن كريم، حضرت آيت الله محمد هادي معرفت رضوان الله تعالي عليه خسارتي سنگين براي حوزه هاي علمي ديني و عرصه دين و دانش و فرهنگ بود كه اميدوارم خداوند با لطف خود آن را جبران فرمايد. بدينوسيله اين مصيبت بزرگ را به حوزه هاي علمي و ديني و به همه بستگان معزز آن عزيز، به خصوص برادران بزرگوار آن مرحوم و نيز فرزندان ارجمندش تسليت عرض مي كنم و از پيشگاه حضرت حق متعال براي آن فقيد والامقام علو درجات و براي بازماندگان مكرم صبر و اجر مسئلت دارم.
همچنين آيت الله  هاشمي  شاهرودي رئيس قوه قضائيه درگذشت آيت الله معرفت را تسليت گفت.
در پيام آيت الله هاشمي شاهرودي آمده است: رحلت عالم رباني و مفسر برجسته قرآن كريم، فقيد سعيد آيت الله شيخ محمدهادي معرفت (رحمه الله عليه) موجب تأثر و تألم خاطر شد.اينجانب با عرض تسليت به ساحت حضرت ولي عصر روحي له الفدا و مقام معظم رهبري و مراجع عظام تقليد و حوزه هاي علميه و جامعه دانشگاهي كشور از خداوند متعال خواستارم آن مرحوم را با بزرگان و نيكان دربار الهي اش محشور گرداند و درجات اعلي عليين را برايش منظور دارد و به بيت مكرم ايشان و بازماندگانش صبر و اجر جزيل عطا فرمايد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز درگذشت آيت الله معرفت را تسليت گفت: هاشمي  رفسنجاني با صدور پيامي  فقدان اين محقق، مبلغ و مفسر بزرگ اسلام را به حوزه هاي علميه و ملت ايران تسليت گفت. در پيام هاشمي رفسنجاني آمده است: فقدان اين عالم جليل القدر و ذخيره حوزه علميه، محقق، مبلغ معارف اسلامي و مفسر علوم قرآني را به خانواده محترم، طلاب حوزه علميه، جامعه مدرسين و ملت ايران تسليت مي گويم. از درگاه خداوند متعال براي آن مرحوم علو درجات و براي بازماندگان، بويژه بيت مكرمش صبر و اجر مسئلت مي كنم.

يادداشت
خاضعانه، با همه!
دريابان علي شمخاني
مروري بر صفحه اول رسانه هاي نوشتاري قطبي شده در يك روز و نه حتي در صفحات داخلي، اين سؤال را به ذهن متبادر مي سازد كه چه اخباري را روانه جامعه مي كنيم و چه انتظاري از جامعه داريم؟ براي تبيين هرچه بهتر پاسخ اين پرسش مي توان مثال هاي متعددي را در حوزه هاي مختلف خبري بررسي كرد:
* حوزه مسائل سياسي: سخنان وزير ارشاد و پاسخ هايي در موضوع تحزب و بي توفيقي احزاب.
* حوزه مسائل اقتصادي: با دست خودمان سرمايه گذاران را فراري ندهيم‎/ ميزان مصرف گاز در ايران 17 برابر ژاپن است و اروپا 2 برابر چين‎/ موجودي صندوق ذخيره ارزي‎/ تذكر بي پايان درباره گراني ها‎/ سقوط بهاي نفت ادامه دارد‎/ واگذاري سهام عدالت را متوقف كنيد‎/ صندوق ذخيره ارزي خالي شد.
* حوزه مسائل زيست محيطي: وضعيت بحراني در درياچه زريوار‎/ هر دقيقه تنفس در تهران برابر 9 نخ سيگار كشيدن است‎/ عمر تهراني ها 5 سال كوتاه تر شده است‎/ تهران، خداحافظ اكسيژن؛ زندگي در تهران ناممكن مي شود‎/ غيرمجازبودن 87 درصد صنايع تهران‎/ شبحي بر فراز تهران.
* حوزه مسائل اجتماعي: 180 نماينده مجلس در نامه اي به قوه قضائيه خواستار جلوگيري از اشاعه و گسترش مفاسد اجتماعي شدند‎/ خودكشي در همدان و قائم شهر رو به رشد است.
* حوزه مسائل مديريتي و قانوني: استيضاح وزير كشور‎/ رئيس جمهور به مجلس پاسخ مي دهد. (به دنبال گراني هاي اخير)/ دولت را هم منحل كنيد.
***
همزمان با اين تيترها، تيتر اخبار رسانه هاي خارجي هم جالب توجه است: آسوشيتدپرس: نارضايتي از احمدي نژاد افزايش يافته است‎/ يوميوري ژاپن: وضعيت بحراني اعتياد به موادمخدر در ايران‎/ 30 درصد جمعيت ايران زير خط فقر‎/ گسترش بيماري ايدز در ايران.
در چنين شرايطي كه اصالت دادن به مسائل حاشيه اي و فرعي، عدم پرداختن به مسايل اساسي، برجسته  كردن و غيرطبيعي جلوه  دادن بعضي مشكلات طبيعي و همچنين فرعي ساختن مسائل اصلي، غير واقعي جلوه  دادن مشكلات واقعي، فقدان برآورد صحيح از مشكلات، منابع و راه حل ها و متهم  ساختن يكديگر به جاي پرداختن به اصل ماجرا، مشكلات را دو چندان مي كند.
هركس با هدفي مطلبي را بيان مي كند؛ كسي گذشته را هدف قرار داده و براي اثبات تئوري ديدي من گفتم تلاش مي كند، فرد ديگري آينده را براي انتخابات آتي و سومي حزب و گروه و دسته خويش را مبناي تيتر خود قرار داده است. ما بر اساس اهداف  فوق هم حرف مي زنيم، اما متوجه نيستيم كه در حضور دشمن و رقيب و يارگيري طرفيني و مهم تر از همه مردم (كه تبادل پيام هاي طرفين را بنايي براي تصميم گيري خويش قرار مي دهند)، دل گروهي را خالي كرده و گروهي را از آينده نااميد مي سازيم كه نبايد چنين كرد.
امروز فصل گفتن از گذشته يا آينده شخصي نيست، بلكه اگر بخواهيم كل اقدامات و بيانات اخير محور قلدرمآب جهاني را در سخنان تازه وزير دفاع آمريكا جستجو كنيم، درمي يابيم كه آنها مي گويند: ما اهرم هاي زيادي براي فشار به ايران در اختيار نداريم و تا زماني كه موضعي مسلط به ايران نداشته نباشيم، نمي توانيم مذاكره كنيم.
ميدان اصلي ما مقابله با اين انديشه است كه از يك طرف نشاني از موضع مناسب ايران دارد و از طرف ديگر هسته اي از شرارت را نيز در درون خود مي پروراند؛ بيان و كلام ما نه معطوف به گذشته و نه براي آينده شخصي است، بلكه مربوط به حال و با درك اين واقعيت ميداني است. اگر كلام ما به جاي تقويت يك موضع ملي نشاني از يك علاقه فردي و حزبي در گذشته و يا آينده داشته باشد، مسلماً كلامي غيرانقلابي است. بياييد، براي ميدان امروز خطاب به كساني كه بايد تقويت روحي شوند (مردم خودمان) و كساني كه بايد مأيوس شوند (دشمنان)، از انعكاس هر آن چه غير از منفعت ملي است بپرهيزيم.
متأسفانه قطبي شدن مطبوعات در برجسته سازي اين وضعيت نيز مؤثر بوده است؛ گروهي از نشريات فقط تيترهاي حامي وضع موجود را منعكس مي كنند و گروه ديگر فقط در تقابل اين وضعيت قلم مي زنند و اين روند در تشديد اين وضعيت بي تأثير نبوده است. هر چند از اينكه چرا اين وضعيت نارسا حاكم شده، نبايد صرف نظر كرد.

اخبار كوتاه
دولت: رئيس جمهوري نژاد قانون همكاري هاي هوايي ايران و سوئيس را براي اجرا ابلاغ كرد. به گزارش دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت، براساس اين قانون دو كشور با اعطاي حقوقي چون پرواز بدون فرود از فراز سرزمين طرف متعاهد ديگر، توقف در سرزمين مذكور به منظورهاي غيرحمل و نقل، توقف در سرزمين مذكور به منظور سوار و پياده كردن مسافر و... اقدام خواهند نمود.
سياست خارجي: دور اول مذاكرات وزير دفاع جمهوري اسلامي ايران و وزير دفاع جمهوري بلاروس در محل سالن اجلاس بين المللي وزارت دفاع برگزار شد. در اين دور از مذاكرات سردار سرتيپ مصطفي محمد نجار، وزير دفاع كشورمان با اشاره به سياست اصولي جمهوري اسلامي ايران در خصوص گسترش همكاري همه جانبه با كشورهاي دوست و مستقل تأكيد كرد: همگرايي و تعامل دفاعي و امنيتي با كشورهاي مختلف جهان در دستور كار وزارت دفاع جمهوري اسلامي ايران قرار دارد.
مجمع تشخيص مصلحت نظام: محسن رضايي كه شنبه شب در يادواره 114 شهيد مسجد حضرت امام حسن مجتبي(ع) نازي آباد تهران سخن مي گفت با اشاره به كارشكني هاي آمريكا و همپيمانانش براي مقابله با ايران اظهار داشت: دشمنان تصميم گرفته اند دوباره عليه كشورمان بسيج شوند، فعلاً هدفشان اعمال تحريم است اما به دنبال انجام كارهاي ديگري نيز هستند. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام كشور هاي جهان را به سه نوع بين المللي، محلي و منطقه اي تقسيم كرد و افزود: در اين ميان كشورهايي چون ايران و هند جزو كشورها و قدرت هاي منطقه اي محسوب مي شوند و تجربه نشان داده است اگر كشتي انقلاب را درست هدايت كنيم از خيلي از مسايل به راحتي عبور خواهيم كرد و نبايد دست به ماجراجويي و كارهاي غير منطقي بزنيم و شهدا   هم اين مسير را طي كردند.

پيام تسليت رهبر معظم انقلاب
در پي درگذشت آيت الله معرفت
گروه سياسي- در پي درگذشت عالم قرآن پژوه آيت الله آقاي حاج شيخ محمدهادي معرفت ، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي پيام تسليت صادر فرمودند.
متن پيام ايشان به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
درگذشت عالم خدمتگزار و قرآن پژوه آيت الله آقاي حاج شيخ محمدهادي معرفت رحمه الله عليه را به حوزه ي علميه و علما و فضلاي قرآني و مردم وفادار قم و به خانواده و فرزندان محترم ايشان تسليت مي گويم. اين روحاني عالي مقام خدمات ارزشمندي در زمينه ي تحقيقات و تأليفات ديني به ويژه در تفسير و علوم قرآني به جامعه ي علمي كشور عرضه داشته اند و تأليفات ايشان يادگارهايي ماندني به شمار مي آيد. ايشان همچنين در عرصه هاي مجاهدات ملت ايران در دوره هاي گوناگون حضور داشته اند و فرزندشان در دفاع مقدس به فيض شهادت رسيده است. از خداوند متعال علو درجات اين فقيد سعيد را مسألت مي كنم.
سيدعلي خامنه اي
۱۳۸۵‎/۱۱‎/۱

رئيس جمهوري:
بودجه 86، كوچك ترين تأثيري از تحريم ها نمي پذيرد
در حاشيه
* احمدي نژاد زماني كه قيمت گوجه را 1200 تومان اعلام كرد نمايندگان با صداي بلند اعتراض كرده و قيمت واقعي را بالاتر دانستند،اما احمدي نژاد در پاسخ به آنها گفت: گوجه فرنگي را از تره بار نزديك منزل ما خريد كنيد. وي كنترل تورم را از افتخارات دولت و مجلس دانست.
* احمدي نژاد در بخشي از سخنان خود گفت: برخي از رؤساي جمهور در سفر اخير به آمريكاي جنوبي از ميزان بالاي پروازهاي من ابراز نگراني كردند و گفتند بيش از 500 ساعت پرواز در سفر 96 ساعته براي سلامتي شما خطرناك است اما من مي  گفتم جان من فداي انقلاب و اسلام و ملت ايران.
گروه سياسي محمود احمدي نژاد با اشاره به اين كه ما براي همه شرايط خود را آماده كرده ايم گفت: بودجه تقديمي به مجلس به گونه اي تنظيم شده كه كوچك ترين اثري از تحريم ها نمي پذيرد و تأثيري در سرمايه گذاري و اقتصاد نخواهد داشت.
رئيس جمهوري كه روز گذشته پس از تقديم لايحه بودجه در جمع خبرنگاران سخن مي گفت با اشاره به تأثير موضوع تحريم ها در داخل گفت: من تعجب كردم از عده اي كه در داخل مي گويند: اين جنگ است، مگر اين روزها چه شده است؟
تحريم كارآيي ندارد
محمود احمدي نژاد همچنين گفت: سلاح تحريم متعلق به 30 سال پيش است و امروز ادبياتي ازكارافتاده است كه كارآيي ندارد. وي تصريح كرد: ايران يك كشور قدرتمند و تأثيرگذار است و آنها بيشتر به ما نياز دارند تا ما به آنها. رئيس شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به اين كه آنها نمي توانند به ما لطمه اي بزنند اين گونه اقدامات را جنگ رواني و تبليغاتي ناميد.
محبت با مردم
رئيس جمهوري در ادامه تذكرات نمايندگان را انعكاس مطالب مردم دانست و گفت: به زودي درخصوص گراني ها يك بحث مفصلي با مردم خواهم داشت و درصدد هستيم با همكاري دولت و مجلس به طور كامل ريشه هاي نوسانات قيمتي را درمان كنيم. وي همچنين بخش قابل توجهي از نوسانات قيمتي در چند ماه اخير را مصنوعي دانست.
جلسه مشترك بر سر لايحه مشترك
در ادامه احمدي نژاد از جلسه مشترك اخير خود با حداد عادل درخصوص لايحه مديريت خدمات كشوري خبر داد و گفت: مجلس و دولت به دنبال يك راهكار مناسب در اين زمينه هستند تا بتوانند حقوق و دريافتي هاي پايين را اصلاح كنند اما اين امر يك پيشگيري هايي دارد كه اگر به آن عمل نشود، اين لايحه اثر عكس خواهد داشت. به هر حال در حال نزديك شدن به راه حل ها هستيم.
سياست فعال و تأثيرگذار
محمود احمدي نژاد همچنين در بخشي از سخنان خود در صحن علني، هنگام ارائه بودجه، جهت گيري دولت در بحث بودجه به سياست خارجي را سياست فعال و تأثيرگذار عنوان كرد و گفت: نقطه اميد دشمن اين است كه صفوف به هم پيوسته ملت ايران را سست كند و لذا همه برنامه هاي خود را در همين زمينه متمركز كرده است. وي افزود: سال گذشته كه UCF اصفهان باز شد آنها ما را به حمله نظامي تهديد مي كردند. بعد آنها فكر كردند كه خط قرمزما در مسئله هسته اي اين است كه به شوراي امنيت نرويم و فكر مي كردند اگر كار به اينجا بكشد كوتاه خواهيم آمد ولي آنها بايد خوب بدانند كه خط قرمز ما خود انرژي هسته اي است. رئيس جمهوري ادامه داد: تدبير اوليه ما اين بود كه قطعنامه صادر نشود يا اين كه ديرهنگام و بي محتوا باشد و همين امر هم رخ داد و شب آخر ژانويه اين قطعنامه به صورت مرده به دنيا آمد (متولد شد) و لذا اين قطعنامه تأثيري بر اقتصاد و سياست ما نخواهد داشت.
هزينه نداده ايم
وي در ادامه با اشاره به اين كه اكثر كشورهاي هسته اي دنيا براي به دست آوردن اين امتياز به كشورهاي قدرتمند دنيا امتيازاتي را داده اند گفت: ما امروز بدون تعهد به قدرت هاي بزرگ هسته اي شده ايم و امتياز ويژه اي در اين زمينه نداده ايم.
احمدي نژاد افزود: هزينه اي كه برخي معتقدند ما در برابر هسته اي شدن داديم اين است كه آنها ريسك ما را بالا برده اند ولي آيا در برابر هسته اي شدن اين ريسك بزرگي است. مگر دولت هاي قبل ريسك را بالا نمي بردند.
دولت سرباز مجلس
وي در بخش ديگري از سخنان خود خطاب به نمايندگان گفت: ما در متن يك انقلاب بزرگ هستيم و امروز دولت و مجلس وارد عرصه هاي خطيري شده اند. رئيس جمهور رابطه دولت و مجلس را رابطه اي صميمي دانست و گفت: عده اي با جعل خبر قصد كدورت سازي و فاصله اندازي ميان دولت و مجلس را دارند. چراكه نه موفقيت دولت را مي خواهند و نه موفقيت مجلس را خواستارند. وي خطاب به نمايندگان گفت: دولت مثل سرباز خط مقدم شماست و شما نيز پشتيبان دولت هستيد و كسي نمي تواند رابطه موجود را مخدوش كند.

پيام امير قطر براي رئيس جمهوري
وزيرخارجه قطر: نماينده آمريكا نيستم
011256.jpg
گروه سياسي- وزير خارجه قطر كه در تهران به سر مي برد، با اشاره به اينكه حامل پيام امير قطر براي رئيس جمهور ايران است ،گفت: من مأموريتي درزمينه ابلاغ پيام آمريكا به ايران ندارم، بلكه براي مشورت با مقامات ايراني برطبق توافقات قبلي راهي ايران شده ام.
ايسنا گزارش داد شيخ حمد بن جاسم بن جبر آل ثاني در كنفرانس خبري مشترك با منوچهرمتكي وزيرخارجه كشورمان ، مهمترين پيام قطر را موضوع عراق و همبستگي در منطقه براي حل اختلافات عنوان كرد. وي همچنين حضور نيروهاي بيگانه در منطقه را نياز كشورهاي منطقه دانست و خاطر نشان ساخت: متأسفانه رابطه نزديكي بين كشورهاي منطقه همانند اروپا وجود ندارد و نوعي بي اعتمادي در بين آنها حاكم است، لذا اگر به اين تفاهم دست يابيم ديگر نيازي به حضور اين نيروها نخواهيم داشت.
منوچهرمتكي نيز در اين نشست خبري تأكيد كرد: ايران ،پيشرفت هر يك از كشورهاي منطقه را درحكم افزايش قدرت خود مي داند  و روابط خوب ما با كشورهاي منطقه نشان دهنده اهتمام ايران به گسترش مناسبات است.
به گزارش مهر، متكي افزود: جنجالي كه آمريكايي ها براي اجراي طرح هاي خود در عراق به راه انداخته اند، صرفاً يك ماراتن رواني است وما آمريكارا قادر به ادامه دادن برنامه هاي خود درعراق نمي دانيم.

محسني اژه اي:
وزارت اطلاعات گراني مسكن را بررسي مي كند
مهر: وزير اطلاعات از بررسي گزارشهاي علل گراني مسكن در وزارت اطلاعات خبر داد.
غلامحسين محسني اژه اي وزير اطلاعات كه ديروز به همراه رئيس جمهوري جهت تقديم لايحه بودجه سال 86 در مجلس حضور داشت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالي مبني بر اين كه رئيس جمهور اعلام كرده كه شبكه هايي در ارتباط با افزايش قيمت مسكن نقش داشته اند، گفت: گزارشاتي در اين خصوص به دست ما رسيده كه ما در حال بررسي هستيم و پس از پايان بررسي ها نتايج را اعلام خواهيم كرد.
وي در پاسخ به سؤالي در خصوص عملكرد اطلاعات براي تأمين امنيت سرمايه گذاري در كشور گفت: ما به سهم خود تلاش مي كنيم ازكساني كه سرمايه گذاري مي كنند و مي خواهند تجارت اعم از صادرات و واردات داشته باشند، حمايت  كنيم.
محسني اژه اي در خصوص دستگيري يك جاسوس در مركز پژوهش هاي مجلس گفت: كساني كه به هر اتهامي دستگير مي شوند، تا زماني كه در مراحل مقدماتي بررسي قرار دارند، طبق قانون نمي توانيم اسامي آنها را اعلام كنيم، اما اگر اتهامشان ثابت شد، مي توان نام آنها را اعلام كرد، ولي كسي كه در ظن اتهام باشد و پرونده  اش به اثبات نرسيده باشد نمي توان نام او را اعلام كرد.
وي درباره اعلام اسامي مفسدان اقتصادي بر روي سايت ها با وجود افراد دانه درشت تر گفت: من نمي دانم شما چه سايتي را مي گوييد وظيفه ما نيز برخورد با سايت ها نيست.

كوتاه از خانه ملت
سلب فوريت رأي نياورد
حضور احمدي نژاد و ساير وزراي كابينه براي تقديم لايحه بودجه در جلسه روز گذشته باعث شد كه مجلس در جلسه علني ديروز خود مصوبه اي نداشته باشد. در جلسه روز گذشته صرفاً درخواست تعدادي از نمايندگان فراكسيون اصولگرايان مبني بر سلب فوريت طرح تجميع انتخابات رياست جمهوري با مجلس شوراي اسلامي مطرح شد كه اين پيشنهاد به تصويب نمايندگان نرسيد.
تشكيل فراكسيون جديد اصولگرايان
پس از آنكه اصولگرايان در چند انتخابات اخير نتوانستند به طور كامل به اجماع برسند، اين امر در مجلس نيز بروز پيدا كرد و برخي از چهره هاي برجسته فراكسيون اصولگرايان اين بار در انتخابات عمومي اين فراكسيون اصلا كانديدا نشدند. به دنبال همين امر روز گذشته سعيد ابوطالب خبر داد: عده اي از نمايندگان با جدايي از فراكسيون اصولگرايان، فراكسيون جديد اصولگرايان خلاق را تشكيل دادند. حسن سبحاني، عماد افروغ و محمد خوش چهره از چهره هاي برجسته اين فراكسيون هستند كه در جلسه اخير فراكسيون اصول گرايان هم شركت نكرده بودند. هر چند كه الياس نادران در واكنش به اين خبر گفت: جلسه فراكسيون اصولگرايان با حد نصاب لازم تشكيل شده و برخي افراد كه اين بار نامزد شده اند، قصد دارند وقت بيشتري براي طرح ها و لوايح مجلس بگذارند و به هيچ وجه بحث انشعاب مطرح نيست.
هيأت رئيسه فراكسيون اصولگرايان
انتخابات هيأت رئيسه فراكسيون اصولگرايان نيز برگزار شد و محمدرضا باهنر بار ديگر به عنوان رئيس اين فراكسيون انتخاب شد. محمدرضا فاكر، علاءالدين بروجردي به عنوان نواب رئيس و سيداحمد رسولي  نژاد به عنوان كارپرداز و سيدمحمدرضا ميرتاج الدين، حسين نجابت و احمد بزرگيان به عنوان منشي انتخاب شدند.

سياسي
اجتماعي
ادب و هنر
اقتصادي
دانش فناوري
بـورس
زادبوم
حوادث
بين الملل
فرهنگ و آموزش
شهر تماشا
سلامت
داخلي
شهري
صفحه آخر
همشهري ضميمه
|  اجتماعي   |   ادب و هنر   |   اقتصادي   |   دانش فناوري   |   بـورس   |   زادبوم   |   حوادث   |   بين الملل   |  
|  فرهنگ و آموزش   |   سياسي   |   شهر تماشا   |   سلامت   |   داخلي   |   شهري   |   صفحه آخر   |  
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   شناسنامه   |   چاپ صفحه   |