شنبه ۵ اسفند ۱۳۸۵ - سال چهاردهم - شماره۴۲۱۴ - Feb 24, 2007
رهبرمعظم انقلاب در ديدار نمايندگان مجلس خبرگان:
هيچ وضع فوق العاده اي در كشور وجود ندارد
015198.jpg
گروه سياسي- حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح پنج شنبه در ديدار نمايندگان منتخب ملت در چهارمين دوره مجلس خبرگان، موقعيت و جايگاه كنوني نظام و كشور را در مقايسه با تمامي سالهاي بعد از انقلاب، بي نظير خواندند و تأكيد كردند: ملت و مسئولان با تكيه بر عوامل اصلي پيروزي و استمرار انقلاب يعني صبر و شكر ، مسير پيروزيها و موفقيتهاي خود را ادامه مي دهند.
ايشان با تبريك ميلاد حضرت امام محمد باقر (ع)، انتخابات 24 آذرماه را در پرتو شركت گرم و پرشور مردم، تلاش مسئولان، حضور شخصيتهاي مؤثر و گروههاي مختلف سياسي و گروه هاي دانشجويي ، انتخاباتي خوب ارزيابي كردند و افزودند: دولت نهم اولين تجربه تجميع انتخاباتي را با كمترين مسئله و گفتگو انجام داد و عملكرد موفقي داشت.
حضرت آيت الله خامنه اي اتكاي مجلس خبرگان به آراي مردمي را پديده اي بسيار مهم و شاخصِ كاملاً گويايي از مردمسالاري ديني برشمردند و خاطرنشان كردند: دشمن اهميت بي بديل مجلس خبرگان را مي داند و به همين علت از چند ماه قبل از انتخابات تلاش كرد با انواع روشهاي تبليغاتي سياسي و تهديد و ارعاب، مردم را از شركت در انتخابات منصرف و دلسرد كند اما ملت مؤمن و هوشيار، گرمتر و گسترده تر از انتخابات قبلي خبرگان، در انتخابات آذر شركت كرد بگونه اي كه تعداد آراي مجلس خبرگان حتي از انتخابات شوراها بيشتر شد.
موفقيت هاي نظام
رهبر انقلاب اسلامي، حضور مراجع معظم، شخصيتهاي اثرگذار، گروههاي سياسي مختلف و تشكل هاي دانشجويي را از ديگر خصوصيات انتخابات آذرماه دانستند و افزودند: به ياري پروردگار، در انتخابات اخير، از افتراق و جدايي و قهر خبري نبود و اين جزو موفقيتهاي بزرگ كشور و نظام است.
حضرت آيت الله خامنه اي عامل اصلي و انگيزه دروني مردم را از حضور در عرصه هاي مختلف، ايمان و اعتقاد قلبي و وابستگي عاطفي و فكري ملت به نظام اسلامي برشمردند و تأكيد كردند: همه مسئولان كشور، بايد ايمان عميق مردم به نظام را حقيقتاً باور كنند، آن را قدر بدانند و همه تلاش خود را براي حفظ و تقويت اين پديده بسيار ارزشمند و نادر به كار گيرند.
ايشان با استناد به آيات قرآني، حضور مؤمنان در عرصه هاي مختلف را نشانه ياري پروردگار خواندند و با اشاره به حضور همه قشرهاي مردم با سليقه ها و ظواهر متفاوت در عرصه هاي مختلف از جمله راهپيمايي 22 بهمن افزودند: راه حفظ و تقويت حضور مؤمنانه و تعيين كننده مردم در صحنه، پايبندي عملي همه مسئولان نظام به اسلام عزيز است و اگر مردم در عمل ببينند كه مسئولان و دستگاهها براي خدا كار مي كنند حتماً ارتباط ايماني و قلبي آنان با نظام، قويتر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي، تلاش براي تبليغ و القاء وجود وضع فوق العاده در كشور را، خط دشمن دانستند و با انتقاد از تكرار اين مطلب از زبان و قلم برخي افراد در داخل خاطرنشان كردند: هيچ وضع فوق العاده اي در كشور وجود ندارد چرا كه صف آرايي دشمنان در مقابل جمهوري اسلامي در تمامي 28 سال گذشته ادامه داشته و ملت بزرگ و مقتدر ايران در تمامي اين سالها به پيروزي رسيده است و امروز هم همينطور خواهد بود.
ايشان، با اشاره به اذعان صريح دشمنان به گسترش و تعميق نفوذ انقلاب اسلامي در خاورميانه و جهان اسلام افزودند: با وجود تشديد دشمني هاي سلطه گران، جمهوري اسلامي روز به روز قوي تر و ريشه هاي آن عميق تر شده به گونه اي كه امروز، نظام اسلامي در مقايسه با 28 سال گذشته، از جهات مختلف در قوي ترين جايگاه و موقعيت قرار دارد.
نفوذ انقلاب
حضرت آيت الله خامنه اي استقبال گرم مردم، جوانان و روشنفكران كشورهاي مختلف را هنگام سفرهاي رئيس جمهور، دليل واضح بي نتيجه بودن تبليغات غربي ها و نشانه روشن شوق و اقبال ملتها به انقلاب اسلامي دانستند و افزودند: امروز منطق جمهوري اسلامي مقبول تر، حجت ما قوي تر و نفوذ انقلاب اسلامي در دلهاي مسلمانان بيشتر شده است.
ايشان، صبر و شكر را عامل پيروزي و استمرار انقلاب دانستند و افزودند: صبر هميشه به معناي تحمل سختي ها نيست بلكه به معناي استقامت و ادامه دادن راه است چرا كه در غير اين صورت، هر نقطه توقف، به نقطه تهاجم دشمن تبديل مي شود بنابراين بايد با شجاعت، تدبير و برنامه ريزي، اهداف انقلاب اسلامي و آرمانهاي ملت را پيگيري كرد.
رهبر انقلاب اسلامي، شكر را عامل ديگر پيروزي و ادامه انقلاب خواندند و با اشاره به لزوم شناخت نعمتها، از خدا دانستن آنها و به كارگيري نعمتها در جاي صحيح و حقيقي افزودند: بايد نعمتهاي بزرگي همچون حاكميت اسلام، زنده و جذاب بودن شعارهاي امام و انقلاب پس از 28 سال، پرچمداري جمهوري اسلامي در تبليغ دين خدا در سراسر جهان و عزت اسلامي ملت ايران را حقيقتاً شكرگزاري كنيم.
حضرت آيت الله خامنه اي، در همين زمينه، پشتكار و تلاش بي وقفه دولت را از ديگر نعمتهاي الهي برشمردند و افزودند: مسئولان دولت به معناي حقيقي كلمه، شبانه روز در حال مجاهدت هستند و با برنامه ريزي، اقدام و پيگيري، اهدافِ نظام و مردم را دنبال مي كنند كه بايد اين نعمت را شناخت و قدر دانست.
ايشان، هوشياري عمومي ملت، خبرگان و همه صاحبان نفوذ كلام را در مقابل ترفندهاي دشمنان ضروري دانستند و افزودند: يكي از مهمترين روشهاي دشمنان، ايجاد تجزيه سياسي در كشور است به همين علت تلاش مي كنند به بهانه هاي كوچك، صف بنديهاي بزرگ به وجود آورند و اختلاف سليقه ها را اختلاف در مبنا جلوه دهند كه همه بايد مراقب اين حيله ها و روشها باشند.
رهبر انقلاب اسلامي منصرف كردن مسئولان نظام را از ادامه راه، از ديگر اهداف دشمنان خواندند و خاطرنشان كردند: آنها تلاش مي كنند با فشار، تهمت و تهديد ، بزرگنمايي مشكلات و سنگين جلوه دادن هزينه هاي ادامه راه، مسئولان را مردد و حركت نظام را متوقف كنند اما ملت و مسئولان ايران به فرموده قرآن، در ادامه راه استقامت مي ورزند و با هوشياري، اين توطئه را نيز خنثي مي كنند.
رهبر انقلاب اسلامي ايجاد اختلافات فرقه اي را از ديگر محورهاي تلاشهاي دشمنان برشمردند و با اشاره به ضرورت حساسيت در مقابل اين تلاشها افزودند: به ياري پروردگار شيعه و سني در ايران با هوشياري و در كمال آرامش و همدلي به زندگي در كنار يكديگر مشغولند اما فجايع عراق و تبليغات دشمنان درباره عوامل اين كشتارها نشان مي دهد كه دشمنان خبيث، چه افكار شومي را براي ايجاد تفرقه در جهان اسلام دنبال مي كنند آن هم در حالي كه عوامل فجايع و كشتارهاي مردم در عراق، حقيقتاً نه سني هستند و نه شيعه.
روز مبادا
حضرت آيت الله خامنه اي در پايان سخنان شان، مسئوليت مجلس خبرگان را بسيار اساسي خواندند و خاطرنشان كردند: وظيفه اصلي اين مجموعه بسيار مهم، تصميم گيري در روز مبادا است بنابراين نمايندگان خبرگان بايد با معرفت، شجاعت و روشن بيني خود را براي ايفاي مسئوليت خود در آن زمان لازم، آماده كنند.
در آغاز اين ديدار حجت الاسلام والمسلمين هاشمي رفسنجاني نايب رئيس مجلس خبرگان، با اشاره به آغاز دوره چهارم مجلس خبرگان گفت: ضرورت توجه به وحدت و انسجام ملي و تلاش براي خنثي كردن توطئه دشمن براي ايجاد اختلاف بين شيعه و سني در جهان اسلام از مهمترين نكات جلسات دو روز اخير خبرگان بوده است.
 هاشمي رفسنجاني با اعلام قدرداني خبرگان ملت از سخنان اخير رهبر معظم انقلاب درباره اصل 44 قانون اساسي، ابراز اميدواري كرد اين رهنمودها، باعث شتاب گرفتن رونق اقتصادي، عدالت اجتماعي و پيشرفت كشور شود.
حجت الاسلام والمسلمين يزدي نايب رئيس دوم مجلس خبرگان نيز در اين ديدار گزارشي از اولين اجلاس چهارمين دوره مجلس خبرگان بيان كرد.

به دنبال گزارش دوپهلوي البرادعي
كشورهاي 1+5 دوشنبه در لندن گردهم مي آيند
015195.jpg
گروه سياسي- محمد البرادعي مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي روز پنج شنبه در گزارشي دوپهلو به 35 عضو شوراي حكام و 15 عضو شوراي امنيت از سويي اعلام كرده كه تهران به درخواست شوراي امنيت عمل نكرده و غني سازي را تعليق ننموده است و از سويي ديگر اذعان داشته كه هيچ نشاني از انحراف در فعاليت هاي صلح آميز هسته اي و مواد هسته اي مشاهده نشده است.
ارائه گزارش از سوي البرادعي بهانه مناسبي شد تا كشورهاي 1+5 تصميم بگيرند دوشنبه آينده در لندن گردهم آيند تا با توجه به آخرين تحولات در خصوص پرونده هسته اي ايران تصميم بگيرند. اين در حالي است كه خبرگزاري فرانسه در گزارشي مطرح كرده كه آمريكا، انگليس و فرانسه خواهان اعمال تحريم هاي بيشتري عليه ايران و آلمان خواهان مذاكره با تهران هستند. در همين راستا تام كيسي، معاون سخنگوي وزارت خارجه آمريكا گفت: همان طور كه رايس گفته اين گزارش ما را در موقعيتي قرار مي دهد كه مجبوريم به دنبال اقدامات كاربردي ديگري در شوراي امنيت عليه ايران باشيم. به هر حال اين فرصتي بود كه دولت و مردم ايران از دست دادند. كيسي در عين حال از تصويب قطعنامه ديگري عليه ايران خبر داد. واشنگتن تايمز هم به نقل از رايس نوشت: اگر ايران به فعاليت هاي هسته اي خود ادامه دهد با تنبيهات و انزواي بيشتري مواجه خواهد شد. وي در عين حال مطرح كرد كه آمريكا و ساير قدرت ها حاضرند مذاكره با ايران را از سر بگيرند. با وجود اين اظهارات لي شيائوشينگ وزير امور خارجه چين روز گذشته در گفت وگوي تلفني با منوچهر متكي وزير امور خارجه بر موضع اصولي كشورش براي حل مسأله هسته اي ايران تأكيد كرد و خواستار حل مسالمت آميز پرونده هسته اي ايران از طريق ديپلماتيك شد.
واكنش ساير كشورها
انگليس نيز خواستار اقدامات بيشتر شوراي امنيت براي منزوي كردن ايران شد.
به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، مارگارت بكت، وزير خارجه انگليس با تكرار ادعاهاي غرب مبني بر نظامي  بودن برنامه هسته اي ايران گفت: انگليس نسبت به يك راه  حل مذاكراتي متعهد است و اكنون با شركاي بين المللي خود مشورت مي كند تا راهي براي متوقف كردن ايران از كسب ابزاري كه براي توليد تسليحات هسته اي مناسب است پيدا كند. وزير خارجه انگليس گفت: از گزارش محمد البرادعي اين طور برمي آيد كه ايران از قطعنامه 1737 شوراي امنيت اطاعت نكرده است و فعاليت هاي مربوط به غني سازي اورانيوم بازفراوري را تعليق نكرده است. لاوروف هم در مصاحبه اي با هفته نامه لبناني الوطن العربي اعلام كرد كه روسيه از توسل به زور در حل مسئله هسته اي ايران حمايت نخواهد كرد.
فيليپ دوست بلازي، وزير امور خارجه فرانسه نيز اعلام كرد كه بايد در بررسي مسئله هسته اي ايران قطعيت از خود نشان داد. در عين حال دبيركل سازمان ملل هم از ايران خواست تا به درخواست هاي شوراي امنيت براي توقف غني سازي عمل كند. از سوي ديگر پيتر پوريان رئيس دوره اي شوراي امنيت گفت: ممكن است هفته آينده به مسأله ايران بپردازيم و تصميم گيري درباره ايران برعهده اعضا خواهد بود. وزير خارجه آلمان هم اقدام ايران مبني بر عمل نكردن به قطعنامه 1737 شوراي امنيت را قابل پيش بيني عنوان كرد.
نكته جالب اين كه روزنامه گاردين به نقل از منابع ديپلماتيك در وين در گزارشي متفاوت از فضاي رسانه اي غرب كه بر ضد ايران جهت دهي شده، نوشت، بخش اعظم اطلاعات مربوط به تجهيزات هسته اي ايران كه توسط آژانس هاي جاسوسي آمريكا در اختيار بازرسان سازمان ملل قرار گرفت، غلط و بي اساس از آب درآمده است.
در اين گزارش آمده است، آژانس قادر است عدم انحراف مواد هسته اي اعلام شده در ايران را تأييد كند. با اين حال آژانس همچنان قادر نيست پيشرفت بيشتري را در تلاشهايي براي راستي آزمايي كامل تحولات گذشته برنامه  هسته اي ايران و وجوه خاص مربوط به مقياس و ماهيتش حاصل كند. بنابراين آژانس قادر به تأييد عدم وجود مواد و فعاليت هاي هسته اي اعلام نشده در ايران نيست؛ مگر در صورتي كه ايران به مسايل راستي آزمايي حل نشده از طريق اجراي پروتكل الحاقي (كه  ۸ دسامبر  ۲۰۰۳ امضا كرد، اما هنوز تصويب نكرده است) و معيارهاي شفاف ساز پاسخ دهد.
در پايان نيز آمده است: با توجه به وجود فعاليت هاي اعلام نشده به آژانس از سوي ايران به مدت  ۲۰ سال، براي ايران ضروري است آژانس را از طريق همكاري حداكثري و شفافيت قادر سازد تا به طور كامل تاريخ برنامه  هسته اي ايران را بازسازي كند. بدون چنين همكاري و شفافيتي، آژانس قادر نخواهد بود تضمين هايي درباره  عدم مواد و فعاليت هاي اعلام نشده در ايران و يا درباره  ماهيت منحصراً صلح آميز آن برنامه ارايه دهد.
واكنش ايران
آسوشيتدپرس همچنين گزارش داد، سفير ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي  گزارش محمد البرادعي درباره برنامه هسته اي ايران را نشانه صلح آميز بودن اين برنامه ها دانسته است. علي اصغر سلطانيه، سفير ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي  اين گزارش را يك سند كامل و واضح دانست كه ثابت مي كند فعاليت هسته اي ايران منحصراً براي مقاصد صلح آميز است. سلطانيه گفت: اين گزارش به خوبي نشان مي دهد كه هيچ گونه مواد هسته اي براي مقاصد ممنوع شده وجود ندارد؛ همه مواد هسته اي توجيه داشته و توضيح داده شده اند. وي كشورهاي علاقه مند را دعوت به بازديد از تجهيزات هسته اي و متحد شدن با ايران در امر غني سازي اورانيوم كرد و گفت: اين بهترين راهبرد شفافي است كه مي توانيم داشته باشيم. محمد سعيدي معاون امور بين الملل سازمان انرژي اتمي كشورمان نيز گفت: ايران آماده است طي 3 هفته مسائل باقي مانده بر سر مسئله هسته اي كشورمان در آژانس را حل كند.
كنسرسيوم مشترك با فرانسه
البته همزمان با انتشار گزارش البرادعي، يك مقام مسئول در وزارت خارجه از سفر رولان دوما، وزير امور خارجه اسبق فرانسه به تهران خبر داد. وزير امور خارجه فرانسه پيش از اين اعلام كرده بود پاريس قصد دارد فرستاده اي ويژه را براي مذاكره به ايران اعزام كند.در عين حال علي اكبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري در امور بين الملل در گفت وگو با لوموند پيشنهاد كرد كه فرانسه يك كنسرسيوم بين المللي غني سازي در خاك ايران تشكيل دهد.
بلر: حمله نظامي به ايران اشتباه است
از سوي ديگر به گزارش روزنامه تايمز، توني بلر نخست وزير انگليس اعلام كرد: حمله نظامي به ايران به منظور حل پرونده هسته اي اين كشور اشتباه است.
اين براي اولين بار است كه بلر به طور صريح و در جمع خبرنگاران حمله به ايران را يك اشتباه خوانده است.اين اظهار نظر بلر در حالي انجام مي شود كه در ماههاي اخير اختلاف نظرهايي ميان لندن و واشنگتن در مورد برخي مسائل از قبيل خروج نظاميان از عراق و نحوه مقابله با ايران رخ داده بود.از سوي ديگر، به گوش مي رسد كه يكي از مشاوران ارشد رابرت گيتس، وزير دفاع آمريكا به او اعلام كرده كه حمله نظامي به ايران بيش از پيش كنگره را در برابر بوش قرار مي دهد.

اخبار كوتاه
دانشگاه:تجمع و راهپيمايي اعتراض آميز جمعي از دانشجويان دانشگاه هاي تهران در اعتراض به تخريب مسجدالاقصي و سياست هاي رژيم صهيونيستي، آمريكا و غرب مقابل سفارتخانه هاي انگليس، فرانسه، واتيكان و ايتاليا روز پنج شنبه برگزار شد. به گزارش ايسنا، اين تجمع كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه مذاهب اسلامي ترتيب داده شده بود، به مناسبت سالگرد تخريب حرمين عسكريين (ع) و در ايام تخريب بخش هايي از مسجدالاقصي برگزار شد.
سياست خارجي: منوچهر متكي با احمد نجدت سزر، رئيس جمهوري تركيه ديدار كرد. در اين ديدار احمد نجدت سزر، پيرامون فعاليت هاي هسته اي ايران گفت: درباره برنامه هسته اي ايران خيلي روشن و صميمي برخورد و هميشه اعلام كرده ايم در هر سطحي، مخالف فعاليت هاي صلح آميز هسته اي ايران نيستيم و آرزوي حل و فصل مسالمت آميز مسئله هسته اي ايران را داريم.

خطيب جمعه تهران خطاب به غربي ها:
پيش شرط تان را نديده بگيريد
سر ميز مذاكره مي نشينيم
ايسنا : خطيب نماز جمعه اين هفته تهران در سخنان خود خطاب به غرب درباره مسائل هسته اي گفت: راه درست اين است كه دست از اين شرط هاي زورگويانه برداريد، پيش شرط تان را نديده بگيريد تا سر ميز مذاكره همه مان بنشينيم.
حجت الاسلام والمسلمين اكبر هاشمي رفسنجاني با اشاره به وضعيت پرونده هسته اي نيز خاطرنشان كرد: متأسفانه زورگويان دنيا دست از زورگويي خود برنمي دارند و به دنبال گزارش ديروز(پنجشنبه) مديركل آژانس بين المللي هسته اي شاهد بوديم كه مجدداً يك حركت تند همراه با تهديد را عليه ما آغاز كردند كه به فكر يك قطعنامه ديگري باشند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دشمنان ايران در بحث هسته اي گفت: صريح و قاطعانه مي گويم كه از اين راه به نتيجه اي نخواهند رسيد و جز مشكل ايجادكردن براي خودشان و همه دنيا و به ويژه منطقه ما هيچ نتيجه اي نخواهند گرفت. راه درست اين است كه دست از اين شرط هاي زورگويانه برداريد، پيش شرط تان را نديده بگيريد تا سر ميز مذاكره همه مان بنشينيم. حرف مهم شما اين است كه مي گوييد ما به ايران اعتماد نداريم كه اين صنعت را در خدمت نظامي  نبرد، همه ما حاضر هستيم به شما اطمينان كامل دهيم.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره اصل 44 قانون اساسي، گفت: در يك جلسه اي از ايشان شنيدم كه فرمودند من از اعلام اين سياست ها انتظار انقلاب اقتصادي دارم و بايد اين سياست ها اقتصاد ما را به سرعت رونق دهد.  هاشمي  رفسنجاني همچنين خاطرنشان كرد: با به ميدان آوردن بخش خصوصي نيروهاي انساني و ابتكارات آنها، بايد اهداف اصلي اقتصاد اسلامي تحقق يابد، چراكه به خاطر شرايط گذشته به ويژه جنگ در دهه اول به اصل 44 تنها به نقطه صدرش توجه شده و به ذيل آن توجهي نشده است.
آثار شوم تفرقه
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين كه امروز در عراق آثار شومي  از تفرقه شيعه و سني مشاهده مي شود كه بسيار بد است، اضافه كرد: عامل اصلي اين تفرقه ها شايد خود اشغالگرها باشند و شايد هم افراد افراطي كه بيشتر در اين گروه هاي تكفيري هستند و آن جنايت ها را انجام مي دهند، اما به هر حال تندروهاي دو طرف هم به جان هم افتادند كه البته شيعيان هم به خاطر مقابله به مثل اين اقدامات را انجام مي دهند اما تكفيري ها و بعثي ها به خاطر مسائل ديگري.

رئيس جمهوري:
ملت ايران در برابر زورگويان ايستاده است
گروه 1+5 روز دوشنبه در مورد پرونده هسته اي ايران تصميم مي گيرد
گروه سياسي- بيست و پنجمين سفر استاني رئيس جمهوري و هيأت وزيران به استان گيلان ديروز در حالي پايان يافت كه هيأت دولت پنج شنبه شب در جلسه  استاني خود در رشت به رياست محمود احمدي نژاد پس از حدود  ۶ ساعت بحث و بررسي، بيش از  ۱۲۰ بند و مصوبه براي تسريع در پيشرفت اين استان، رفع موانع و مشكلات و خدمت رساني بهتر به مردم آن به تصويب رساند.
تسهيلات كم بهره اشتغالزايي، تخصيص اعتبار به منظور احداث، تكميل، تجهيز و يا توسعه پروژه هاي نيمه تمام استان گيلان در سال  ،۱۳۸۵ جبران ضرر و زيان صيادان پره و خسارت ديدگان متأثر از وزش بادهاي گرم در استان، تسهيلات ارزي براي احياي بافت هاي فرسوده شهرهاي استان و اختصاص تسهيلات مورد نياز جهت ذخيره سازي گندم توسط شركت بازرگاني دولتي ايران به بخش غيردولتي از جمله مهمترين مصوبات هيأت دولت براي توسعه و پيشرفت استان گيلان محسوب مي شود.
محمود احمدي نژاد پس از پايان سفر چهارروزه  خود به گيلان، در جمع خبرنگاران در فرودگاه رشت حضور پيدا كرد و به تشريح نتايج بيست و پنجمين سفر استاني خود پرداخت. به گزارش ايسنا، احمدي نژاد با بيان اين كه با سفرهاي استاني، هيأت دولت در شهرهاي مختلف استان ها حضور مي يابد و به مسائل آگاهي پيدا مي كند، گفت: با انجام اين سفرها دولت مي تواند تصميم هاي بهتري در مورد استان ها بگيرد.
الگوي ملت ها
احمدي نژاد صبح ديروز در ادامه  سفر استاني خود به استان گيلان با حضور در جمع مردم رودبار اظهار داشت: امروز ملت ها به دنبال اين هستند كه ملت ايران را به عنوان يك الگو انتخاب كنند؛ چراكه در ايران جوانان زنده، بانشاط، پاك و مصمم ايستاده اند و تا آخر از حقوق خود دفاع مي كنند. وي با حضور در جمع مردم فومن هم اظهار داشت: دشمنان آن قدر گستاخ شده اند كه از ما مي خواهند قوانيني كه خود نپذيرفته اند و مطلقاً اجرا نمي كنند را به صورت كامل رعايت و حتي فراتر از آن نيز عمل كنيم. احمدي نژاد هم چنين پنجشنبه در شهرستان هاي بندرانزلي، صومعه سرا، ماسال، رضوان شهر، تالش و آستارا حاضر شد و در جمع مردم اين شهرستان ها سخنراني كرد. رئيس جمهوري چهارشنبه شب گذشته در جمع منتخبان استان گيلان نيز حضور پيدا كرد و به سخنان آنان در ارتباط با مسائل مختلف گوش داد. وي پس از آن نيز در ارتباط با حل مشكلات اين استان سخن گفت و همچنين بر ضرورت سرمايه گذاري و اجرايي كردن اصل 44 قانون اساسي تاكيد كرد. به گزارش ايرنا، احمدي نژاد و هيأت دولت عصر ديروز پس از پايان سفر 4 روزه به گيلان به تهران بازگشتند.

سياسي
اجتماعي
ادب و هنر
اقتصادي
دانش فناوري
بـورس
حوادث
بين الملل
فرهنگ و آموزش
شهر تماشا
داخلي
شهري
صفحه آخر
همشهري ضميمه
|  اجتماعي   |   ادب و هنر   |   اقتصادي   |   دانش فناوري   |   بـورس   |   حوادث   |   بين الملل   |   فرهنگ و آموزش   |  
|  سياسي   |   شهر تماشا   |   داخلي   |   شهري   |   صفحه آخر   |  
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   شناسنامه   |   چاپ صفحه   |