محمدرضا تاجديني: براي سال پيامبر(ص) هنوز كار اساسي صورت نگرفته است
برگزيدگان جشنواره پيام پيامبر(ص) معرفي شدند
منيژه آرمين: نوشتن از پيامبر(ص) بايد خودجوش باشد
گروه ادب و هنر- در حالي كه به نيمه سال مزين به نام پيامبر اعظم(ص) رسيده ايم، محمدرضا تاجديني ، نماينده مجلس شوراي اسلامي اعتقاد دارد: براي سال پيامبر اعظم(ص) كار اساسي، زيربنايي و ماندگاري انجام نگرفته است.
تاجديني كه عضو كميسيون فرهنگي مجلس نيز هست، در گفت وگو با خبرگزاري فارس ادامه داده است: به صورت تبليغاتي، نمايشي و بزرگداشت، كارهايي انجام مي گيرد ولي وقتي كه به فلسفه اين نامگذاري نگاه مي كنيم، مي بينيم اهداف متعالي در اين نامگذاري موجود است.
ميرتاج الديني اضافه مي كند: زماني كه ما به آن اهداف برسيم، آن زماني است كه امور فرهنگي صورت گرفته، خودشان را خوب نشان مي دهند و ما بايد دقت داشته باشيم كه آغاز و شروع نهادينه كردن خصوصيات پيامبر(ص) در سال جاري است ولي پايان آن امسال نيست.
نماينده مردم تبريز افزود: اهداف را بايد دنبال كنيم تا به آنچه كه فلسفه و رمز و راز اين نامگذاري است برسيم؛ زماني كه گفتار و سيره نبوي در جامعه نهادينه شود، ما به هدف اصلي رسيده ايم.
منيژه آرمين نويسنده نيز در گفت وگو با مهر، به نقد آثار داستاني در ارتباط با پيامبر(ص) پرداخته و مي گويد: آئن محمد در آثار نوسندگان متعهد منع«س شده و نماان است و اگر هم آنها مستقماً به ان موضوع نپرداخته باشند، خود به خود در آثارشان هوداست.
اين نويسنده تصرح مي كند: اختصاص زمان خاص به پامبرا«رم(ص) م تواند «م« برا بشتر پرداختن شعه به آثار در زمنه ان بزرگوار باشد؛ به طور «ه احادث و رواات و ح«اات بسار به زبان «هنه وجود دارد «ه باد به نثر امروز برگردانده و ارائه شود تا مورد توجه مخاطبن قرار گرد.
آرمين در مورد خلق آثار برا نسل امروز، مي گويد: آثار ادب باد با نثر امروز ارائه شود تا بتواند با جوانان و مخاطبان امروز ارتباط برقرار «ند. «تابها زاد درباره حضرت محمد(ص) در بازار «تاب وجود دارد، اما ان «تابها باد با زبان امروز ارائه شود تا تأثرگذار بشتر بر مخاطبان خود داشته باشد.
و اظهار مي دارد: برا خلق آثار پرارزش در ان زمنه باد پژوهش ها «امل صورت گرد و زبان مناسب انتخاب شود تا آثار، مورد توجه مخاطبان قرار بگرد. در ضمن نوسنده خود نز باد به صورت خودجوش در ان عرصه وارد شده و پامبر(ص) و اخلاقات اشان را بشناسد، سپس در مورد شخصت ان بزرگوار قلم بزند.
درعين حال و تقريباً همزمان با اين اظهارات، جشنواره پيام پيامبر(ص) برگزيدگان خود را معرفي كرده است. در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه در موزه ملي قرآن كريم برگزار شد، احمد مسجدجامعي، وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي سخنراني كرد و پس از قرائت بيانيه، برگزيدگان جشنواره در رشته هاي خوشنويسي، نگارگري و هنرهاي سنتي به اين شرح اعلام شدند:
مجتبي شريفي، مصطفي عابديني و مجتبي سبزه هر سه نفر مشتركاً نفر اول معرفي مي شوند؛ رتبه دوم اسفنديار ستارپور، رتبه سوم ابوالفضل سرور.
در رشته شكسته نستعليق رتبه اول عليرضا كدخدايي، رتبه دوم عليرضا محبي و رتبه سوم به طور مشترك روح الله دلخاني و عباس رحماني.
در رشته خوشنويسي نسخ و ثلث محمد علي قرباني و مسعود فاضلي مقدم سكه بهار آزادي دريافت كردند. در رشته تصويرگري رتبه اول علي بوذري و رتبه دوم علي عامه كن، رشته نگارگري و هنرهاي سنتي اميرحسين آقاميري منتخب رشته نگارگري با اثر معراج پيامبر، كامران آراسته منتخب رشته ميناكاري رتبه دوم عليرضا محبي و رتبه سوم به طور مشترك روح الله دلخاني و عباس رحماني، رشته خوشنويسي نسخ و ثلث در رشته نسخ محمدعلي قرباني و در رشته تصويرگري علي بوذري و رتبه دوم علي عامه كن، رشته نگارگري و هنرهاي سنتي منتخبان اميرحسين آقاميري، منتخب رشته نگارگري با اثر معراج پيامبر(ص) كامران آراسته منتخب رشته ميناكاري و مهيندخت سالك مهدوي منتخب رشته تذهيب با اثر مباهله.
همچنين در اين بخش از چنگيز سليمان زاده به خاطرممارست و اهتمام در توليد آثار قطاعي كاغذ با اهداي يك سكه بهارآزادي تقدير به عمل آمد.
|