سهميه رزمندگان از سال بعد در آزمون تمامي مقاطع
گنجانده مي شود
ايسنا: معاون آموزش عالي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: بيش از 30 هزار دانشجوي شاهد و ايثارگر در دانشگاه هاي تحت پوشش وزارت علوم در سراسر كشور مشغول به تحصيل هستند.
صحرايي ديروز در گردهمايي دبيران شاهد و ايثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي شهر تهران، افزود: البته يك سوم از دانشجويان شاهد و ايثارگر كشور در استان تهران تحصيل مي كنند. به طور كلي حدود 20 هزار دانشجوي شاهد و ايثارگر در حوزه هاي مختلف آموزش عالي اعم از وزارتخانه هاي علوم و بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامي و ساير موسسات آموزشي در تهران مشغول به تحصيل هستند.
وي با بيان اينكه دانشجويان ورودي دانشگاه هاي تهران عمدتا از دانش آموزان شاخص دبيرستانهاي تهران بوده اند، تصريح كرد: بيشترين پراكندگي توزيع دانشجويان در وزارت علوم و پس از آن در دانشگاه آزاد اسلامي است كه وجود تعداد بيشتري از دانشجويان غيربومي نسبت به دانشجويان بومي در اين استان از موارد قابل توجه است.
وي در عين حال اضافه كرد: حدود 10 هزار و 52 دانشجوي غيربومي و حدود 9 هزار و 866 نفر دانشجوي بومي شاهد و ايثارگر در دانشگاه هاي استان تهران حضور دارند و اغلب اين دانشجويان در مقطع كارشناسي مشغول به تحصيل هستند كه ميانگين سني آنها نيز ميان 19 تا 25 سال است.
صحرايي با اشاره به تركيب دانشجويان شاهد و ايثارگر استان تهران گفت: حدود يك هزار و 162 دانشجو در مقطع كارداني، 13 هزار و 792 دانشجو در مقطع كارشناسي، دو هزار و 803 دانشجو در كارشناسي ارشد و حدود دو هزار و 196 دانشجو نيز در دوره هاي دكترا به تحصيل اشتغال دارند.
توسعه ظرفيت شبكه فبير نوري كشور
گروه علمي فرهنگي- مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت گفت: ظرف هفته گذشته دو STM1 به ظرفيت فيبر نوري كشور اضافه شد و ظرفيت فيبر نوري كشور به 16 STM1 افزايش يافت.
به گزارش ايسنا، ناصر يوسف پور، با اشاره به هياتي كه چندي پيش به عراق سفر كرده و مذاكراتي را انجام دادند، گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته، قرار است از سه نقطه شلمچه با ظرفيت 16 STM1 و مرز خسروي و مهران هر كدام با 4 STM1 به شبكه متصل شويم؛ به اين منظور، فيبرمان را تا مرز ادامه داده ايم و آمادگي اتصال داريم؛ اما طرف عراقي هنوز كارهاي مربوط را به اتمام نرسانده و منتظر اعلام آن ها هستيم.
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت با اشاره به فيبر نوري پاكستان كه قرار است از دو مسير به كشور متصل شود، گفت: هنوز پاكستان روي ظرفيتي كه قرار است در اين فيبر وجود داشته باشد، تصميم گيري نكرده است، زيرا بخش غربي پاكستان كويري است و امكانات كمي دارد، بنابراين اين موضوع براي آن ها توجيه لازم را ندارد و بايد در اين زمينه به نتيجه برسند.
وي با بيان اين كه در برنامه پنج ساله چهارم قرار است تعداد كشورهايي كه با آن ها ارتباط داريم به 10 كشور رسانده شود، گفت: با كشور عمان نيز مذاكراتي را در اين زمينه آغاز كرده ايم و در مراحل ابتدايي قرار داريم؛ كابل اين كشور دريايي است، بنابراين به اين كشور از يك نقطه متصل خواهيم شد. اگر به پاكستان وصل شويم، اين كشور به هندوستان متصل است و تركيه نيز به يونان و كشورهاي همجوارمان نيز هر كدام به كشورهاي ديگر وصل هستند، بنابراين ما با اتصال به كشورهاي همجوار به آن كشورها نيز متصل خواهيم شد، درحاليكه اگر بخواهيم مستقيم به آن كشورها وصل شويم، از نظر اقتصادي و ترافيكي به سود ما نخواهد بود.