سقوط واليبال تا مكان ششم
واليبال ايران ازجمله ناكامان در ميان ورزش هاي گروهي بود. تيمي كه به اميد قهرماني و حداقل تكرار نايب قهرماني دوره پيش راهي دوحه شد، پس از شكست مقابل كره جنوبي همه انگيزه هايش را از دست داد. اين تيم كه پس از غلبه بر بحرين بر سر كسب مقام پنجمي با ژاپن روبه رو شده بود با وجود برتري محسوس بر تيم هشتم جهان درنهايت 3 بر 2 بازي را واگذار كرد تا به يكي از نازل ترين عناوين خود در اين بازي ها برسد. در واليبال كره جنوبي طلا گرفت. چين دوم شد و عربستان با شكست قطر در جاي سوم ايستاد.
برنز براي بسكتبال پس از 55 سال
بسكتبال ديروز آخرين رشته ورزشي كاروان اعزامي ايران بود كه به ديدار اردن رفت. تيم با انگيزه ايران در بازي با اردن حريف قديمي خود با يك تير دو نشان زد. نخست آن كه پس از 55 سال دوباره پس از بازي هاي آسيايي 1951 دهلي به مدال برنز رسيد و ديگر آن كه شكست روز نخست مقابل اردن را از اذهان پاك كرد. اين بازي با برتري 84 بر 78 ايران به پايان رسيد. بازي فينال را چين از قطر برد.
يك مدال برنز براي شمشيربازي
در شمشيربازي و در مسابقات اپه تيمي تيم ايران با يك برد مقابل كويت و يك دور استراحت در مصاف با چين در مرحله نيمه نهايي شكست خورد و مدال برنز گرفت. اين دومين برنز شمشيربازي در اين دوره از بازي هاي آسيايي بود.
كار بزرگ شطرنج
تيم شطرنج ايران متشكل از قائم مقامي، مرادي و آتوسا پوركاشيان تنها در يك صورت مي توانست صاحب مدال شود كه بر تيم دوم جدول، قطر برتري كامل مي يافت. تيم ايران با شكست 3 بر صفر تيم ميزبان با كاري بزرگ و با شايستگي پس از هند و قطر كه طلا و نقره گرفتند صاحب گردن آويز برنز شد.
نقره براي ووشو
در ووشو برخلاف بوسان صاحب طلا نشديم. عليرضا صحرانشين تنها شركت كننده ووشو در وزن 60 كيلوگرم كه به ديدار نهايي راه يافته بود در سد حريف چيني خود متوقف شد و به مدال نقره قناعت ورزيد. در همين رشته ايران توسط جلال عطايي و خسرو مينو پيش تر صاحب برنز شده بود.
يك برنز ديگر براي فوتبال
تيم فوتبال اميد ايران با تركيبي متفاوت نسبت به قبل برابر كره جنوبي ايستاد. در اين بازي ايران از نظم بهتري برخوردار بود و پس از كشاندن بازي به وقت اضافه با نمايشي بهتر نسبت به كره جنوبي با گل دقيقه 114 عادل كلاه كج برنز ديگري در بازي هاي آسيايي گرفت. فوتبال باتوجه به طلاي دوره پيش بخت نخست ورزش هاي گروهي ايران بود.