ستون «ببخشيد، الآن چه كار مي كنيد» خارج از عملكرد جاري رسانه هاي خبري به سوي فعاليت هاي روزانه، هفتگي و ماهانه هريك از اهالي فرهنگ مي رود. خبرهاي اين ستون در كنار فعاليت هاي فرهنگي، به دغدغه هاي شخصي وي نيز مي پردازد؛روزهاي پنجشنبه منتظر باشيد.
اكبر عبدي در جست و جوي نويسنده
اكبر عبدي كمدين معروف فيلم هاي ايراني بعد از سالها فعاليت در عرصه بازيگري در سينما، تلويزيون و تئاتر، اين روزها قصد دارد زندگي خود را در قالب يك كتاب روايت كند.
عبدي هنوز نويسنده اي را براي تأليف اين كتاب پيدا نكرده و در اين مورد مي گويد: «از مدت ها پيش تصميم گرفته بودم زندگينامه خود را مكتوب كنم، اما هنوز نويسنده اي را كه در اين كار كمكم كند نيافته ام.» عبدي قصد دارد در اين كتاب زندگي اش را آن گونه كه اتفاق افتاده روايت كند و به غير از فعاليت هاي هنري، اتفاقات زندگي شخصي را نيز در آن بگنجاند. غير از اينها او نمايش «اكبرآقا آكتور تئاتر» را در مقام كارگرداني و بازيگر در تالار سنگلج به مدت ۴۵ شب روي صحنه مي برد. عبدي همچنين از تجربه موفق بازي در نمايش «از خاك تا افلاك» مي گويد: « فكر نمي كردم آن قدر توانايي و انرژي داشته باشم كه بيش از ۴۰ روز روي صحنه بروم؛ سعي مي كنم اين نيرو را در نمايش هاي بعدي حفظ كنم.»
هوشنگ مرادي كرماني كتاب، جايزه، كتاب
اما از اهالي ادبيات، بشنويد از هوشنگ مرادي كرماني، نويسنده پرآوازه قصه هاي مجيد كه قصد دارد كتاب «مشت بر پوست» را با ويرايشي جديد به بازار عرضه كند.
كرماني در اين باره مي گويد: «مشت بر پوست» سالها قبل توسط انتشارات توس منتشر شد و در سال ۷۴ به چاپ دوم رسيد و حالا قرار است به زودي با ويرايش جديد توسط نشر معين تجديد چاپ شود.
از اين نويسنده همچنين چاپ پنجم «شما كه غريبه نيستيد» اخيراً منتشر شده و تجديد چاپ «لبخند انار»، «مثل ماه شب چهارده» و «تنور» نيز به زودي به بازار عرضه خواهند شد.
كرماني كه در سال جاري نامزد دريافت يك جايزه جهاني ديگر هم شده، نگارش فيلمنامه «گوشواره» را نيز بر اساس يكي از داستان هاي كوتاه «لبخند انار» به سفارش معاونت فرهنگي فارابي به پايان برده است.
مرادي در اين باره مي گويد: «داستان گوشواره به نظر من از قابليت هاي دراماتيك و نمايشي برخوردار است و تم عاطفي خود را با لحظه هايي از طنز روايت مي كند.
پري صابري اجراي ليلي و مجنون
پري صابري، كارگردان تئاتر از امشب نمايش «ليلي و مجنون» را در تالار وحدت روي صحنه مي برد. صابري معتقد است اين نمايش يكي از سخت ترين كارهايي است كه تا به حال انجام داده چون بيش از ۵۰ بازيگر در آن حضور دارند. صابري در اين باره مي گويد: تمام ديالوگها را از اشعار نظامي گرفته ام و ادبيات حافظ و مولانا را به عنوان شواهدي براي ارتباط با بزرگان عرفان مورد استفاده قرار داده ام. صابري مي گويد: داستان «ليلي و مجنون» همان است اما اين بار آن را با تركيبي از حركات موزون روي صحنه مي برد.
عليرضا عصار آلبوم بي نام
در دنياي پر سر و صداي ستاره هاي موسيقي، عليرضا عصار اين روزها سخت مشغول آماده سازي و ضبط آلبوم تازه اش است. او در اين باره مي گويد: «كار تنظيم اين آلبوم كه هنوز نامي برايش انتخاب نكرده ام بر عهده شهداد روحاني است.» آخرين آلبوم منتشر شده عصار، «مولاي من » بود .