طرح جهادي ۱۳۷ در منطقه ۱۶ شهرداري پايان يافت
يك هفته تلاش براي بهسازي خدمات شهري
در جواديه و خزانه
به دستور شهردار ، خسارات ناشي از انشعاب فاضلاب به آسفالت معابربراي شهروندان منطقه ۱۶هيچ هزينه اي نخواهد داشت
عكس: عليرضا بني علي
|
|
گروه شهري- هفتم تا سيزدهم مردادماه نوبت طرح جهادي ۱۳۷ در منطقه ۱۶ شهر تهران بود.
به گزارش خبرنگار ما ، برآيند فعاليت پنج هزار نيروي انساني بسيج شده در طرح جهادي ۱۳۷ ويژه منطقه ۱۶ رفع ۱۵ هزار از ۲۰ هزار پيام مطرح شده از سوي شهروندان ساكن در منطقه ۱۶ با سامانه ۱۳۷ و رسيدگي به ۹۳ درصد از شكايت هاي مطرح شده با سامانه ۱۸۸۸ بود. عمده اين مشكلات، لكه گيري و آسفالت معابر، نگهداري فضاي سبز، ترميم جوي ها و انهار و طعمه گذاري براي جانوران موذي از جمله موش بود.
خبرنگار ما گزارش مي دهد، خط كشي معابر، نصب گاردريل، نصب سرعت گير و سرپناه اتوبوس، پخش ۴۵هزار و ۷۰۰ تن آسفالت براي لكه گيري معابر، بهسازي نزديك به ۵ هزار متر از انهار منطقه، رنگ آميزي المان هاي شهري، حذف زوائد بصري از ديگر اقدامات صورت گرفته در طرح جهادي ۱۳۷ ويژه منطقه ۱۶ بود. به همين مناسبت روز گذشته، محمدباقر قاليباف شهردار تهران، در جريان بازديد خود از منطقه ۱۶ پيگير روند انتقال صنايع و مشاغل مزاحم واقع در منطقه ۱۶ بود كه از جمله آنها انتقال كارخانه چيت سازي، كارخانه روغن نباتي و سنگ بري ها بود. وي طي دستوراتي بر سرعت بخشيدن به اين مهم تاكيد كرد به طوري كه از ابتداي سال ۸۶ پنج هكتار از اراضي كارخانه روغن نباتي و ۱۲ هكتار از اراضي بجامانده از كارخانه چيت سازي و تغيير كاربري آنها به سمت فضاهاي تجاري، تفريحي، ورزشي و خدماتي آغاز خواهد شد.
به دستور قاليباف همچنين بهسازي انهار كليه كوچه ها و معابر محلات جواديه و خزانه در منطقه ۱۶ صادر شد. با اين اقدام بسياري از مشكلات زيست محيطي ناشي از عبور فاضلاب هاي خانگي به صورت روزميني از جوي هاي سطحي كه از آن به عنوان، يكي از دلايل اصلي زاد و ولد موش ها و شيوع انواع آلودگي ها و بيماريهاي مسري نام مي برند، برطرف خواهد شد.
شهردار تهران به منظور تسريع اين اقدام، مقرر كرد؛ ساكنين محلات جواديه، خزانه و فهيم آباد بدون نياز به پايان كار و حتي پرداخت هيچ گونه وجهي بابت خساراتي كه از ناحيه انشعاب فاضلاب به آسفالت معابر و كوچه ها وارد مي سازند، مي توانند نسبت به اتصال فاضلاب خانگي خود به سيستم فاضلاب شهري اقدام كنند.
بنابراين گزارش، در واقع شهرداري تهران براي ۷ هزار خانوار ساكن در اين محلات به طور ميانگين چهارصد هزار تومان سوبسيد اختصاص مي دهد.
اين طرح كه قرار است تا پايان امسال با همكاري شوراياري هاي محلات صورت پذيرد، حداقل هزينه را بر دوش هر خانوار تحميل مي كند كه عبارتست از: پرداخت قسطي ۸۰ هزار تومان براي خريد انشعاب از شركت آب و فاضلاب تهران.
|