دانشمندان انگليسي به كمك علم ژنتيك مرغ هاي اصلاح شده اي توليد كرده اند كه اين مرغ ها مي توانند تخم هاي حاوي پروتئين هاي مورد نياز براي توليد داروهاي ضد سرطان بگذارند. در واقع ورود تخم مرغ هاي ضدسرطاني به بازار در سال هاي آينده مي تواند انقلابي بي سابقه در فرآيند درمان قطعي سرطان ايجاد كند. مؤسسه روزلين در نزديك ادينبورگ در اين رابطه اعلام كرد كه پنج نسل از پرندگان را توليد كرده كه اين پرندگان مي توانند مقدار مفيد و كارآمدي از پروتئين هاي حيات بخش در سفيده تخم هاي خود توليد كنند. خاصيت اين پروتئين ويژه و ارزشمند كه در بخش سفيده تخم مرغ متراكم م شود اين است كه م توان آن را به راحت استخراج كرد. اين موفقيت بزرگ از سوي دانشمنداني اعلام شده است كه پيش از اين گوسفند شبيه سازي شده Dolly را خلق كرده بودند.به گزارش خبرگزار ب ب س، مهندسان ژنتيك اين موسسه معتقدند كه از اين مرغ هاي دستكار شده كه تخم ها شان سرشار از پروتئين مخصوص است، م توان برا ساخت داروها ضد سرطان در مقياس تجار بهره گرفت.پروفسور هري گريفين، رئيس موسسه روزلين مي گويد: يكي از معايب بسياري از داروهاي پزشكي در اين روزها اين است كه بسيار گرانقيمت و پرهزينه هستند، بنابراين، اين اقدام به توليد طيفي از داروها منجر مي شود كه ارزانتر بوده و راحت تر قابل استفاده هستند. از اين پروتئين تاكنون، پادتن ويژه ا نيز برا درمان سرطان پوست ساخته شده است. در حال حاضر موسسه روزلين حدود 500 مرغ اصلاح شده را پرورش داده كه نتيجه تجربه بيش از 15سال تلاش دانشمندان در پروژه اي به سرپرستي دكتر هلن سانگ است، با اين حال گفته مي شود كه بين 5 تا 8سال ديگر، امكان استفاده بيماران از اين نوع داروها فراهم خواهد شد.
حكايت مادر شدن اولين نوزاد آزمايشگاهي جهان
اولين نوزاد آزمايشگاهي جهان كه لوئيس براون نام دارد ، اولين فرزندش را به دنيا آورده است.به گزارش آسوشيتدپرس، نوزاد او پسري با نام كامرون جان ماليندر است كه در۲۱ دسامبر (30 آذر) در يكي از شهرهاي غربي انگليس به نام بريستول، به دنيا آمده است.
روزنامه ميل آن ساند ي از قول لوئيس نوشته است: پسر كوچكي است و تنها 2700 گرم وزن دارد، ولي كاملاً سالم است. بارداري لوئيس در مورد اين نوزاد به شكل طبيعي بوده است. لوئيس براون، 28 سال دارد، او سه سال پيش با وسلي ماليندر۳۷ ساله، ازدواج كرده بود. ناتالي خواهر لوئيس براون است كه او هم از طريق باروري آزمايشگاهي به دنيا آمده بود، در سال 1999 اولين نوزاد آزمايشگاهي بود كه فرزندي به دنيا آورده است.
اين بچه ها خيلي سا لمند!
لوئيس در 25جولاي 1978 در بيمارستاني در اولدهم انگليس به وسيله تكنيك باروري در لوله آزمايشگاهي از پدر و مادري به دنيا آمد كه از بعد پزشكي توان بارداري را نداشتند. اين نوزاد در زمان تولد 61/2 كيلوگرم وزن داشت و به روش سزارين به دنيا آمد.جان چارلز راك- متخصص زنان و زايمان آمريكايي - براي نخستين بار تخمك انسان را در سال ????در محيط آزمايشگاه، بارور ساخت. اما اين ادواردز و پاتريك استپتو بودند كه روش باروري آزمايشگاهي تخمك انساني را تكميل كردند؛ روشي كه در تولد نخستين كودك لوله آزمايشگاهي جهان (لوييس براون) به كار گرفته شد.
در اين روش، لقاح تخم، به روش آزمايشگاهي صورت گرفته و جنين حاصل از آن، به رحم مادر، منتقل مي شود. مادر شدن لوييس، تاييدي دوباره بر گفته هاي پاتريك استپتو است ، چرا كه او معتقد است : تمام آزمايش ها و تجربه ها حاكي از آن است كه همه بچه هايي كه به روش IVFمتولد مي شوند، سالم اند و همه چيز در آنها به شكل طبيعي اتفاق مي افتد. پزشكان نيز بر اين اعتقادند كه نقش اجتماع ، بيش از فاكتورهاي پزشكي در موفقيت IVF تعيين كننده است. در حال حاضر بيش از 70 درصد مراكز مربوط بهIVF، در انگلستان وجود دارد و 80 درصد آنها 3000 يورو معادل سه ميليون و ششصدهزار تومان را براي يك دوره درمان طلب مي كنند . هم اكنون بيش از 5000 داوطلب كه بنا به دلايل گوناگون پزشكي امكان باروري طبيعي در آنها وجود ندارد، داوطلب استفاده از خدمات باروري آزمايشگاهي هستند. در رابطه با لقاح آزمايشگاهي، هيچ منع مذهبي در هيچ يك از مذاهب اصلي وجود ندارد.